PRIETENE FARA TITLU (59)
Raspunsuri - Pagina 14
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/monica70/monica70.jpg)
monica70 spune:
Reglat ora de somn? Nici pooveste,doar a dormit azi de la 13,30 pana la 17,am trezit-o eu sa putem merge la dentista.In plus Diana la ora asta mananca ciorba de vita! Si m-a rugat sa nu o intrec asa ca daca tot nu ma lasa sa imi termin farfuria
am evadat aici . Il adormisem pe Tudor si am mers sa vad de ciorba,Diana hop dupa mine si cand a vazut ca pun intr-o farfurie legume din ciorba pentru Tudor pentru maine (inainte de a acri ciorba) ... a cerut ca vrea si ea.Si inca n-am citit povestile ... acum a venit sa ma anunte ca m-a intrecut
O farfurie plina i-am pus.Doar carne n-a servit,in rest legume cu duiumul si smantana din plin pusa in ciorba.Am pus din congelator rosii,ardei,dovlecel,mazare,fasole verde,iar restul proaspete: cartof,morcov,patrunjel,pastranac,telina,ceapa si varza.Sper ca nu va avea nimic daca ii dau asa amestec maine lui Tudor.Premiera ar fi doar varza si fasolea verde,dar fiind cantitati mici din fiecare nu cred sa aiba ceva,doar n-or fi alergene
Fug sa termin si eu farfuria (mi-a ,facut si mie pofta Diana ,na ) si apoi trec la citit fetei.Cred ca mai revin dupa aia.
MONI cu www.copilasi2006.3x.ro/Diana.htm" target="_blank"> DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)
www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
www.mihaieminescu.ro/opera/poezia/glossa.htm" target="_blank">
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
Ana_m spune:
Apar sa dau raportul de la pediatra : cica are laringita . eu nu prea cred desi tuseste tare dar nu are zmotul ala ca de latrat duĦin ce am citit eu la voi . M arog are si ansul infundat de-a binelea , desi nu prea multe secretii , acum asta e ,am inceput sa-i dau antibioticul ce mi l-a prescris si niste picaturi de cortizon . Fetele Ingrid si Astery, tocmai azi ati scris ca daca le dati cortizon nu e voie sare im mancarea ? Sau e vb de cel adiministrat pe vena ? Ca mie nu mi-a zis nimic .
Hai mai Daniela , pai faci super tort , eu credeam ca esti mai habarnista de asta tia-am aratat , dar cand colo stii tu si inca foarte bine . Nu , nu bate nici o secretara de moment , mai bine zi-mi daca nu ai o pila pe acolo ?
Beesocrela se ingrozeste de o petrecere in familie ? Na draga , nu i-o fii placand o famiile numeroasa ? Spune-i ca nimic nu-i mai frumos .
Asa sunt de amarata cu foaia asta matricola de nici nu pot spune . Sunt intr-un mare rahat din cauza neglinjentei mele . Ca sa va faceti o idee am absolvit o facultate (la privat care s-a desfintat
dar nu asa o facultate ci toata universitatea
. Am vb la telefon cu fosta prodecana (traiasca internetul ca i-am gasit nr.) si a zis sa vada ce poate face , sa vada pe unde sunt arhivele . Of si vai ...
Ana si Clara Francesca (16.01.2006)
http://www.dropshots.com/ana_m
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/marchplayer/marchplayer.jpg)
marchplayer spune:
Ana, am pila. Nasa mea este contabila acolo. Sper ca vorbesti de universitatea Ovidius ca ea acolo lucreaza.
Eu am intrebat-o un pic in seara asta si zicea ca nu prea stie dar se va interesa. Oricum ii trebuiesc mai multe detalii. parca zicea ca eventuasl as putea eu sa depun cerere dar numai tu o vei putea ridica(copia/dovada/ adev, ce naiba iti vor da)
daniela cu minunile ioana alexandra (05.02.2006)si rares stefan (15.07.2007)
www.dropshots.com/marchplayer" target="_blank"> filmulete
Ana_m spune:
Moni cu parlitul ... poate in weekend , acum maine si poimaine sunt super ocupat a. maine seara megem ca e si ziua prietenei mele si s-o felicitam. Am mai inceput si un curs online, de 3 sapt , dar azi inaca nu am apucat sa intru , si ar trebui vreo 2-3 ore zilnic .
Ana_m spune:
Daniela wowww , ar fii grozav . Las ca o sa iti vb pe privat despre ce e vb . da , e vb de Universitatea Ovidius .
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/marchplayer/marchplayer.jpg)
marchplayer spune:
gata, fug la culcare, maine am zi lunga. Am reusit sa adorm amandoi copii dupa ce le-am facut baie(pe cap in seara asta).
Ma duc si eu in pat. ma chinui de 3 zile sa vad un film, ori sunt eu prea obosita ori filmul ala este tare plictisitor. Incerc sa-l termin in seara asta.
Ana imi pare rau ca-i si Clara bolnava. Ce naiba-i cu laringitele astea?? Ai mei copii n-au fost diagnosticati niciodata cu boala asta. Pupicei blondinei si sa se faca bine.
Da-mi detalii pe privat si eu o intreb pe nasa mea. facultatea de la care vii, anul absolvirii, numele tau de atunci, tot dosarul
Monica lasa ca-i bine ca mananca corba Diana ta. varza si fasolea verde nu sunt alergene doar te baloneaza si s-ar putea sa-l doara burtica pe Tudor sau sa traga mai multe basinute
Chiar asa Bee ce o sperie pe soacra ta asa o petrecere in familie?? Tu ar fi cazul sa mai socializezi un pic. Te salbaticesti acolo la tara.
Ingrid fac tortul in etape ca n-am chef sa stau o zi intreaga in bucatarie. Azi am facut doar blatul si siropul. Maine fac crema de ciocolata pentru tortul de baza(care va fi patrat) si il asamblez, voi pune si nuci braziliene prajite pe unul dintre straturi(ele sunt 3 la numar). Apoi fac si crema diplomat, tai capace de blat, le montez in ceva rotund si torn diplomatul. Le voi lasa la rece pana seara tarziu. maine pe la ora asta ma voi apuca de ornat tortul.
O sa mai fac si 2 tavi de prajituri, gen fursecuri. Ca fel principal le voi servi copiilor caneloni cu sos se rosii si pui. In rest sucuri, apa si nelipsita sampanie.
Noapte buna la toata lumea.
daniela cu minunile ioana alexandra (05.02.2006)si rares stefan (15.07.2007)
www.dropshots.com/marchplayer" target="_blank"> filmulete
monica70 spune:
ANAMARIA sper a nu fie laringita aia Bafta cu diploma aia,doar ca ai nostri-s birocrati rau de tot, le cam dau doar personal
Tin minte ce am patit eu cand am mers dupa ea ca nu imi luasem buletinul,aveam intamplator o copie a lui la mine si ce suspect i s-a parut caprei aleia ca cum de am adus eu copia
N-a vrut sa imi dea diploma pana nu am adus in original buletinul si doar vedea ca-s eu eu in poza aia!!!
DANIELA super ai facut figurina aia,vezi ca te pricepi? Am vazut ca ai pus o gramada de filme,o sa ma benoclez maine la ele.
Am fugit la nani,noapte buna.
PS Anamaria daca chiar asa o fi numai si tu poti ridica dimploma aia nu vrei sa iti fac si tie rezervare in perioada si la hotelul unde stam noi?
MONI cu www.copilasi2006.3x.ro/Diana.htm" target="_blank"> DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009)
Bee spune:
Ana si voi cu probleme? Imi pare tare rau. Tusea nu e neaparat latratoare ci asa, un pic ragusita la laringita. STiu doctorii ce stiu.
Moni, m-or fi ajuns vorbele voastre cu marea, ca in loc de Bulgarika in iunie, cred ca om veni si noi cu cortul cand sunteti si voi toate in zona. Stiu eu ca Radu avea alte idei de la viata, dar dupa cum bugetez eu problemele, ne permitem doar la cort, daca vrem sa ducem copiii la mare (si vreeeeem). EU stiu camping-ul din Jupiter, cam mult de mers pe jos pana la plaja, dar macar are umbra. Ca e musai umbra sa putem culca copiii la pranz. O sa fie interesant macar. Sa vedem daca ne face cadou frate-meu cortul ala meseriash cu 3 camere.
Daniela, ce-mi place cum suna mancarea voastra. Offf, noi avem maaaari probleme. Ai mei sunt intruchiparea mofturilor. Nu mai zic nimic, ca ma enervez. Ana: fara ceapa, rosii, sos.......NUmai: supa cu taitei, friptura goala, seaca, fara sos, sarmale. Astea-s preferatele ei. In rest mananca in general chestii fara gust, necondimentate.
Moni, ce papica ai pregatit pentru Tudor! Eu inca l-am luat mai usor. In sfarsit am carne pt el! A luat Radu piept azi si l-am facut in 8 bucatele mici. O sa fierb zilnic....Am si mere cateva zile si 2 zile ii dau si putina banana.
si Noapte Buna!
http://www.dropshots.com/dochia
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/asteryaro/asteryaro.jpg)
asteryaro spune:
Neatza la cafea!
Anamaria, intreaba totusi medicul despre sare la cortizon. Si eu sper sa nu fie laringita de-aia la Clarita, totusi. Sanatate si sa se faca repede bine.
Daca impartim la nr. de luni laringitele lui Razvan - da, iese una la 3 luni, doar ca cea mai mica pauza intre doua laringite a fost fix perioada de incubatie, adica 3 zile! Asta pe vremea cand mergea la cresa, adica vineri l-am dus, iar duminica noaptea spre luni a facut DIN NOU! In fine, prefer sa incerc sa uit.
El nu facea cat era in vacanta de vara, cum mergea la cresa, cum il pocnea, iar aici la gradi a facut UNA SINGURA mai grava pana acum, pe a doua am riscat, pe proprie raspundere, s-o tratez doar cu nebulizari cu dexametazona, Romergan, Calciu Gluconic si alte chestii marunte. Important este ca a trecut.
Eu ma apuc de vase, aspirator, pregatit mancarea, apoi iesim sa platim ceva utilitati, mergem si pe la Penny sa mai fac o mica aprovizionare, apoi vine masa de pranz, si tot asa.
Aseara il intreb pe Razvan, vorbind despre "ce culoare au ochii lui cutarica?": mami, ce culoare au ochii tai? Raspuns: nu stiu mami, trebuie sa ma uit in oglinda ! M-a lasat paf.
Denisa, intrebai de lectii, noi avem pauza de vacanta sapt. asta, dar de sapt. cealalta incepem din nou. O sa-ti scriu ce mai facem.
Mai revin, va doresc o zi frumoasa!
Cristina si Razvan (31.01.2006)
"Viata e ca carosabilu': unii vine, altii trece..." (adusca, membru DC)
(1),(2),(3),(4),(5),(6)
MY HERO
monica70 spune:
Hello gagici.Repede si io pana nu imi incepe serialul ( m-am dilit si io ).
BRANDUSA wow ar fi super sa fiti si voi in zona chiar si la cort.Am auzit si citit de bine de campingul ala (uite si pe net: http://www.campingzodiac.ro/ ).Prietena-mea cea care vine cu noi a fost asa odata cu fetele la Vama Veche parca,cu cortul pe plaja . Cea mica avea parca cca 8 luni atunci asa ca iti dai seama ce-a iesit. Deci la tine ar fi ceva mai usor: Tavi deja ar avea un an si nu ati fi "parcati" direct pe nisip,ci la umbra cum ziceai.Ei ca daca chiar veniti asa ne mobilizam si o roim la plaja mai des spre Jupiter decat spre Venus - mini-gradinita ad-doc facem acolo nu alta
O mai prostim de cap si pe Daniela sa vina odata la doua zile la plaja in Jupiter,ce atata tot loco = Eforie Nord
?
CRISTINA ce mortal Razvan cu uitatul in oglinda!
DANIELA mi-ai cam facut pofta de niscaiva tort
Revin mai incolo.