Oameni care v-au schimbat viata

Oameni care v-au schimbat viata | Autor: elyda

Link direct la acest mesaj

Cred ca fiecare dintre noi avem sau am avut la un moment-dat in viata una sau mai multe persoane care au avut influenta asupra cursului pe care l-a luat viata noastra. Nu vorbesc neaparat de parinti, bunici , si alti membri din familie. Poate a fost vorba de cineva care prin ceea ce a realizat , prin ceea ce a spus sau prin modul in care s-a comportat, a contribuit la schimbarea cursului vietii voastre.Poate sa fie vorba despre o persoana publica pe care o admirati si de la care ati invata ceva,unul dintre cadrele didactice din timpul anilor de scoala...poate sa fie altcineva a carei influenta nu a fost tocmai benefica, poate sa fie oricine.Deci...cine a avut influenta asupra vietii voastre?

Dana

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Fostul meu director a avut o influenta deosebita asupra mea, m-a schimbat pur si simplu, ca persoana. Am invatat foarte multe de la el, l-am admirat foarte mult, eram pur si simplu uimita cum se descurca in anumite situatii. Chiar si sotul meu (am fost colegi o perioada), mai spune si acum ca pentru el, faptul ca a lucrat cativa ani cu acel om a fost ca o a doua facultate, ca nu ar fi omul care este acum daca nu era el. Admirabil, pacat ca a murit.

Sunt intr-adevar oameni care isi lasa amprenta asupra vietii noastre. Sau oameni care iti raman in minte, ca profesorul meu de istorie. Nu mi-a schimbat viata, nu a influentat-o cu nimic deosebit, pur si simplu mi-a ramas in minte, era si cred ca este, in continuare, un om deosebit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Ce de oameni ar merita macar o pentru influenta asupra mea... Primul om : doamna invatatoare,mi-a insuflat dragostea fata de invatatura,m-a invatat sa ma port,a "zidit" cum a putut mai bine peste "temelia" formata de parintii mei.
Profesoara de franceza din clasaa VIa,m-a invatat ca oamenii mari pot fi uneori mai sensibili decat copiii,asadar nu le putem spune cuvinte ce ne-ar durea pe noi,ca ii doare si pe ei,m-a invatat sa imi pese de cei din jurul meu.
Diriginta din liceu... o doamne,cate ne-a mai invatat... Ne-a invatat respectul,ne-a format ca oameni adulti. Ne explica cu atata seriozitate orice o intrebam incat cred ca imi amintesc fiecare ora de dirigentie din liceu. Spre deosebire de altii,ora de dirigentie era de dirigentie,nu de fizica(ce ne preda ea). La 3 ani dupa ce am terminat liceul,eram in microbuz cu sotul meu,si l-am sarutat. In timpul asta ii aud vocea fostei diriginte dand "buna dimineata" soferului. Am tresarit,rosit,si m-am indepartat instantaneu de sot spunand " haai,diriga",desi terminasem liceul de ceva timp,dar respectul,rusinea ca nu ma vazuse niciodata cu nimeni in postura asta m-au facut sa tresar,si sa uit ca nu mai sunt eleva.Ne-a invatat sa ne imbracam"ca niste femei",nici vulgar nici babeste,ne-a invatat sa ne machiem,sa fim frumoase,sa ne facem respectate.
Profesoara de lb romana ,din liceu,m-a schimbat total. Pana sa o cunosc pe ea eram o timida,nu ieseam din banca in pauze,roseam daca ma baga cineva in seama(ce bleaga!),eram tare nesigura pe mine.Doar ca imi placea(si inca imi place) sa citesc foarte mult,asa ca la literatura eram foarte sigura pe mine. Eu retin foarte multe detalii,si eram singura care facea comentarii pe text foarte complicate,foarte argumentate,povesteam cu multe detalii fiecare carte citita,si aici o intreceam. Mie mi se parea ca invata lectia din manual si ne preda noua(poate gresesc),se lua de machiajul meu( nu era strident,doar ca nu ii placea de mine),se lua de hainele mele( altele nu aveam,din pacate nu isi permiteau parintii sa imi cumpere haine multe,cateva cu gust,si atat). Eram tinta ei la fiecare ora si asta m-a indarjit,m-a facut sa imi ies din carapace,sa ma revolt,sa incerc sa schimb parerea celor din jur,care ma credeau prostuta numai din cauza ca eram timida. Iata ca uneori are efect pozitiv asupra noastra comportamentul agresiv al unor persoane. Poate mai sunt si altii,dar acestia cu siguranta mi-au schimbat si format caracterul cu care ma laud acum...

Lali Lacra de
Paul-Iulian
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=146916 Nasterea lui Paul_Iulian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyda spune:

Eu am avut o profesoara de romana care m-a facut sa invat de drag materia pe care o preda. Si asta mi-a folosit de-a lungul anilor , si acum imi aduc aminte cu drag de ea.Am avut in decursul anilor in jurul meu si persoane care atat de mult m-au scarbit incat am jurat sa nu fac niciodata ceea ce fac ele. Am avut o sefa care avea pretentia sa-i dai spaga, daca nu dadeai...iti facea zile negre .Era patroana firmei unde lucram. Nu am rezistat prea mult acolo.Mi-a folosit faptul ca am cunoscut-o...nu am putut niciodata sa intind mana sa primesc ceva de la o persoana, atata timp cat eram platita cu un salariu pentru munca depusa.

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

Oricat de ciudat ar suna, Michael Jackson.

Nu as fi astazi ceea ce sunt - nici personal, nici profesional; daca nu ar fi existat el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

Mama si Asi de aici, de pe DC

Misha mami fericita de Alexandru (14.03.2008)

excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii (LadyJ)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tzuni spune:

Bunica mea.
Exemplu de femeie puternica. Culmea e ca, de cand a murit (in urma cu trei ani) ii simt prezenta mai intens in viata. O visez adesea si parca ii simt prezenta fizica in camera. Niciodata nu m-am trezit speriata, dimpotriva, foarte linistita si cu... incredere in mine. Seara obisnuiesc sa aprind o lumanare cu gandul la ea. Mama-mare, acolo unde esti, sa stii ca te iubesc!

www.youtube.com/watch?v=xiIm0elzalI&feature=related" target="_blank">THAT's ME

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eu_logoped spune:

eu cred ca m-au ajutat sa cresc abslut toti oamenii pe care i-am cunoscut, cu care am putut impartasi o experienta, de orice fel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

NO.1. In scoala generala aveam o colega cam tuta si cam fufa. La un moment dat nush ce discutie filosofico-literara am lansat io, cand individa ma intreaba: "auzi, da' tu nu dai la Litere?" (eram printr-a 7a, inca nu aveam noi clar in cap care unde da). Si atunci m-a pocnit: chiar, de ce nu? Si Litere am terminat

Morala: nu tre' sa fie o persoana importanta, cu care sa impartasesti o bucata din viata ta. Poate fi o simpla replica aruncata de cineva pe care nu dai 2 bani si puf! viata ti se schimba.

NO. 2. Sotzul. Poate daca-l intalneam mai tarziu n-ar fi avut aceeasi influenta, dar m-a si prins in perioada in care eram receptiva. El m-a invatat sa nu fac compromisuri, sa-mi urmaresc visele, sa nu cred in imposibil. Acum incerc si eu sa-l invat ca e bun si cate un compromis din cand in cand.

Monica mami de cu motoras CRISTIAN

(7.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Citat:
citat din mesajul lui rall

Oricat de ciudat ar suna, Michael Jackson.

Nu as fi astazi ceea ce sunt - nici personal, nici profesional; daca nu ar fi existat el.

esti cintareata?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

Nu te-ai prins Guestus, nu e cantareata, este chirurg estetician

Ingrid si Cristi 6 ani

Mergi la inceput