Condica salajencelor(106)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Am trimis pe mail link catre albumul foto.
Sper sa mearga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

adriana am vazut pozele, superbe! Iar tu arati nemaipomenit!

La noi tocmai aia e, ca ne-a placut mult de tot in Grecia, dar vrem sa vedem cat de mult putem din lume, din culturi. Nu ne place sa mergem de doua ori in acelasi loc, cand putem merge altundeva. Nu ne place sa mergem numai la stat la soare, mereu impletim asta cu vizitat ceva oras, istorie, cultura. Asa ca locurile acelea din Grecia cum sunt insulele, n-am nimic celor care le plac(uite ca ajung la vorba ta, gusturile nu se discuta) de ex. nu ne atrag daca nu au si ceva istorie sau cultura acolo. Sunt convinsa ca sunt minunate, pentru cei care gusta astfel de concedii, sau daca inainte vedem si un oras, un muzeu, poate mergem si pe vreo insula...Poate e si chestia ca avem marea aici si vara mergem la plaja si baie, ca in Ro nu eram asa de calatori. Dar in Grecia am fost cat eram in Ro si mai intai am fost in Atena, nu concepeam sa mergem in Grecia fara sa oprim in Atena. Asa a fost si cu Egipt...nu insemna nimic daca nu vedeam Cairo. Noa astia suntem noi...

adriana daca ai timp sa imi spui in ce perioada ati gasit voi oferta aceea la diseneyland si la ce hotel?

fii alaturi de Mihaita

vorbe de copil...

Hobby

www.talentedenazdravani.ro/" target="_blank">talentele nazdravanilor

calator de profesie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

pup gasca is la mures pana maine
am scris un mesaj mai lung dar s-a sters netu mere fatal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Bueiiii, lipsesc si io o zi si va faceti de cap? deci ieri m-am simtit mizerabil, azi mi-am revenit dupa o shopingareala scurta la vecinii nostrii maghiari Asadar si prin urmare traiasca shopingul!!!! Desi a fost tare scurt, am placat la 8,30 si am ajuns la 5 si ceva acasa a fost fain! Mi-am luat 2 bluze faine si un maieu de vara, offf erau atatea la reduceri dar nu am avut vreme! Am mai gasit scutece mai ieftine pe bucata cu 2000 decat in ro, pampers off cource si i-am mai luat la alex cereale semnificativ mai ieftine ca si acasa. in rest o gramada de prostii evident folositoare Olimpia ce sa zic? Sa ii dea DD sanatate soacrei tale. Mai hai cat esti la Mures, zi-ne cum e Alex. Dulciuri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Noa, v-ati si culcat? Cum apar eu foi fugiti? Somnoroaselor... Biaaa, tu voiai la nunta? Lasa fata ca nu mai e de noi zbantaiala! merg si eu la ca incep sa aberezDulciuri

Mergi la inceput

Cafelutza e servita !

Oti, te shopingarisi fara noi ... sa-ti fie de bine

Mihaela, mersi de complimente
Bilete a gasit vara mea din Germania, ca tot de acolo vom si pleca, de pe 1 iulie pana pe 4 iulie. Hotelul nu mai retin cum ii spune, dar mi-a dat link sa-l vedem. Mai tarziu o sa-l cer si ti-l trimit pe mail, sa nu se spuna ca facem reclama aici

Olim, sanatate soacrei tale si bafta la examene. Te mai asteptam cu povesti.

Eu tocmai ce imi sorb cappucino

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

'neata!!!!!

adriana,io nu pot sa vaz pozele.

oti,fu scurt shoppingu pentru ca ai mers fara noi.da sa-ti fie de bine.

tu fete,io visez sa vaz kenia.da cred ca peste vreo 10 ani ma pot gandi la asa ceva.

va pupez........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

multam de cafei, adriana.
fug sa verific daca pe email merg pozele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

salutare
blondo te astept la cluj
chiar am nevoie de bafta la examene ca is multe
oti
va si va doresc o zi faina.
pe amiaz mergem acasa, ca tot mai bine e acolo

Mergi la inceput

Astept un sfat,o idee, o parere din partea voastra

Mergi la inceput