fotbal,olimpiada 2010 si patinaj
Vezi o emisiune de sport a Tv,numai despre fotbal,citesti stiri sportive pe net,fotbal!Auzi la radio despre sport:fotbal!Asculti conversatia cuiva in autobuz,despre sport:fotbal!Nu mai pot cu fotbalul!M-am saturat pana peste cap de sportul"rege"Da nu mai exista frate si altceva in afara de fotbal?
Tocmai s-au incheiat Campionatele Europene de PAtinaj Artistic,superbe au fost!Tehnica,gratie,frumusete,o incantare a ochiului,a scris cineva ceva?Nu!Si asta au fost doar un preambul la JO de la Vancouver!Le invidiez pe fetele din Canada,care au ocazia sa vada live asa minunatii!
V-ati uitat careva la patinaj,cum vi s-a parut?
"La vita e bella"
www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
Raspunsuri
pearl84 spune:
Oh, Doamne am crezut ca numai eu ma uitam..nu am vazut nici un subiect pe forum despre patinaj. Chiar era sa dechid unul ca aici nu gaseam program la tv pe care sa transmita. Apoi din noroc am dat peste Rai Sport.
A fost superb! Nivelul competitiei s-a ridicat mult prin revenirea lui Plushenko si a lui Lambiel.
Plushenko e favoritul meu (dealtfel am fost si la bucuresti cand a venit, desi eram studenta si biletele erau cam scumpe..), daaar..marrurisesc ca la gala laureatilor mi-a placut mai mult programul lui Lambiel.
La dans pe gheata comentatorii italieni si-i laudau pe ai lor...cum ca cica ei sunt invingatorii morali. Mie nu mi s-a parut ca federica si massimo ar fi fost mai buni ca rusii. Iar de programul lor de la gala ce sa ma zic...excelent si original
In 20 martie incep mondialele parca?
Pearl
Toata lumea stie exact ce trebuie sa faci cu viata ta, dar nu are nici o idee ce trebuia sa faca cu propria-i viata.
Lorikay spune:
Daca s-ar vorbi despre fotbal ca sport ar mai fi cum ar mai fi. Dar se vorbeste numai de scandaluri din fotbal si cu fotbalisti si astea deja sunt enervante.
Mie imi placea sa ma uit la meciuri de fotbal (eu am fost mare "fotbalista" in copilarie, jucam cot la cot cu baietii), mai ales la campionatele mondiale sau europene. Dar acum, fara prezenta romaniei nu prea mai servesc.
Cat despre patinaj, am pris cateva secvente (cand nu avea fiica-mea treaba cu mine) si mi s-a parut la fel de frumos ca intotdeauna.
valentinag spune:
Pearl,pe 15 feb incep jocurile olimpice,acolo sa vezi desfasurare de forte.
Mie mi-a placut maxim Plusenko,este un artist adevarat.Si Lambiel a patinat bine,Joubert m-a dezamagit,nu-s ce-a fost cu el...
La fete mi-a placut mult de tot Elene ghedenavisli(sau cum se scrie)a avut un program asa dragut si ea a fost fermecatoare!Bine si muzica,Carmen,a ajutat-o mult!
Mie personal mi-a mai placut si Suzana Poiko,a patinat frumusel,italianca,hm..frumos dar nu extraordinar.
"La vita e bella"
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
pearl84 spune:
Daaaa..si mie mi-a placut Elene cel mai mult dintre cele 3 medaliate!
O urmaresc de pe la celelalte competitii si are ceva al ei..
N-am stiut ca in 15 feb e olimpiada..nush de ce traiam cu impresia ca va fi in decembrie...mersi ca mi-ai zis, pun tv-ul pe italieni non-stop
Cat despre fotbal...care fotbal???..ca numai despre bomba sexy si pe unde au mai chefuit unii si altii afli. Pe vremuri, cand jucau Hagi, Dan Petrescu etc, ma uitam si eu la fotbal si chiar imi placea. Acu...pauza si ceai de tei.
La olimpiada vin chinezii la proba de perechi..nu stiu cum ii cheama dar sunt 2 perechi fenomenale. Acum ca totmianina si marinin s-au retras...pe podium va fi cel putin o pereche chineza.
Abia astept olimpiada..mersi valentina ca mi-ai zis cand e!
Pearl
Toata lumea stie exact ce trebuie sa faci cu viata ta, dar nu are nici o idee ce trebuia sa faca cu propria-i viata.
roxanaz spune:
eu nu urasc fotbalul dar urasc asa zisele buletine de stiri in care nu exista decat asa zise stiri despre fotbal. adica de fapt barfe.
cand acum e Australian Open, cand au fost campionatele de patinaj vorba voastra, cand vor fi JO (pe alea macar ele vom vedea la tvr mult), cand sunt etape superbe de sarituri cu schiurile si ski de toate felurile... nu mai zic de handbal, gimnastica... de toate!
Roxana
crinuta spune:
Si eu urasc fotbalul si l-as desfiinta. Ce sume exorbitante se cheltuie pe fotbal, e inacceptabil.
Iubesc patinajul, il iubesc de mica, sunt fascinata. Plushenko e preferatul meu, e inegalabil.
Totusi anul acesta proba de dans m-a dezamagit. Vreau mai mult, vreau lucruri mai grele, vreau progres, iar la fete, as dori sa vad combinatii doar de triple. Hai ok, dublu Axel merge, ca e grea saritura, dar in rest?
Iar la proba de perechi imi plac aruncarile..
Oricum in 3 saptamani avem jocurile olimpice, deci avem despre ce vorbi.
Crinuta si Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
Cine se increde in sine, cade rau!
www.youtube.com/watch?v=4L0eM4tODYc" target="_blank">Asculta
ionitza spune:
care fotbal, dragilor? doar nu vreti sa spuneti ala gen: "ionel fotbalistul a fost in clubul X cu Mitza fetita care era imbracata in...mai nimica..."sau "vasilica X a zis: ..aaaa.....aaaa...daaaa..."
pai eu nu am mai auzit de ceva vreme comentarii de genul" echipa x a jucat fantastic cu echipa y..ocazii pe poarta.....goluri..."
dry_votka spune:
Eu nu urasc fotbalul, insa da, chiar m-am saturat de el!! Vorba initiatoarei topicului, parca nu ar mai exista atatea sporturi frumoase...
Si eu ma uit in fiecare an la Campionatele de patinaj artistic, sunt o frumusete
Noroc ca vin JO de iarna. Imi place sa ma uit la sporturile de iarna, la ski, patinaj (si viteza) , bob etc.
Ma mai uit uneori la biliard, la Eurosport parca. Si la tenis.
De multe ori, fotbalul asta imi sta in gat. Banuiesc ca e asa pentru ca este sportul la care se investeste cel mai mult in Ro pt ca barbatii romani cred ca este singurul la care cica se pricep ...
verze.ro
simtul umorului nu a murit
valentinag spune:
Eu una am fost fan fotbal,sunt stelista infocata de cand ma stiu,dar nu se mai poate!
Abia astept sa comentam JO pearl
Crinuta,are 4 ani de cand s-a retras Plushenko ma,acu tu ce vrei,sa arate tot ce poate din primalas'ca ai sa vezi tu la JO ce-o sa faca,a si declarat ca atunci o sa fie la forma maxima!
Cat despre Australian open,nu le pot inghiti pe surorile william si pace!Sa nu le vad,sa nu aud ca sunt pe primul loc ca fac alergie!Niste prost crescute,ca sa nu zic mai mult,carora le-a dat Dumnezeu,din greseala cred,talent cu carul!sunt rea stiu!
"La vita e bella"
De mancare
Dulciuri
Din gradina mea
crinuta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui valentinag Eu una am fost fan fotbal,sunt stelista infocata de cand ma stiu,dar nu se mai poate! Abia astept sa comentam JO pearl Crinuta,are 4 ani de cand s-a retras Plushenko ma,acu tu ce vrei,sa arate tot ce poate din primalas'ca ai sa vezi tu la JO ce-o sa faca,a si declarat ca atunci o sa fie la forma maxima! Cat despre Australian open,nu le pot inghiti pe surorile william si pace!Sa nu le vad,sa nu aud ca sunt pe primul loc ca fac alergie!Niste prost crescute,ca sa nu zic mai mult,carora le-a dat Dumnezeu,din greseala cred,talent cu carul!sunt rea stiu! "La vita e bella" www.lizidesign.com/" target="_blank">Bijuterii hand made De mancare Dulciuri Din gradina mea |
Pai tocmai ca eu l-am laudat. Am spus ca e inegalabil. Din punctul meu de vedere, intre el si urmatorii clasati, sunt 10 clase diferenta. L-am vazut si live, e fenomenal, are o tinuta pe gheata, e perfect dpdv tehnic, e temperamental, ce mai, sunt fana lui, clar.
Abia astept sa vad ce va face la olimpiada. Cam mult pana atunci, dar asta e, rabdam.
Ma bucur ca suntem multe iubitoare de patinaj artistic.
Crinuta si Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
Cine se increde in sine, cade rau!
www.youtube.com/watch?v=4L0eM4tODYc" target="_blank">Asculta