Canadience si americance: in forma si frumoase! 4

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura B spune:

Conchita si de la noi, si multumim. Asa cum a spus Carmencita, pentru mama am obtinut viza de turist. Noi mergem cam o data pe luna in Wa (e aproape de noi), si era pacat sa nu mearga si mama, mai ales cand e vreme frumoasa si putem vizita locuri interesante ( pe langa outlet stores).

Carmencita, multumesc ca mi-ai reamintit de kefir! Noi avem aici cateva magazine unde gasim kefir deja preparat (Liberte-Organic, am vazut ca se fabrica la voi in Qc), insa e cam scump la cat am consuma noi. Am cumparat mai de mult si eu granule si am facut in casa. Nu era la fel ca gust si nici la fel de acidulat ca cel din magazin, insa mult mai convenabil ca pret. Cred ca le-am luat de la IGA sau de la unul din magazinele organice- musai sa caut din nou. Nelia, daca vrei sa te uiti dupa ele in magazine, ce am luat eu era intr-o cutie mica, cartonata, si parca se numea Kefir Starter. Intreba pe cineva cand mergi in magazin daca il au si unde il gasesti, ca nu e pus la vedere.

"At first, dreams seem impossible, then improbable, and eventually inevitable. " Christopher Reeve
"A man who removes mountains begins by carrying away small stones" William Faulkner

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana2007 spune:

Citat:
citat din mesajul lui nelia

Diana, de unde ai descarcat P90X? Am tot auzit de el, il vreau si eu... Mi-am dat seama ca la mine nu se va duce in veci de pe burta ceea ce s-a marit, intins si iar marit si iar intins... ma rog, de trei ori, ca in povesti... fara exercitii ajutatoare. Le-am tot incercat, dar toate mi se par taaare obositoare si grele.

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Life is just what happens to you, while you're busy making other plans. (John Lennon)

De pe torrentz . com
Eu am luat doar pe ala Ab ripper, e criminal.

Diana mama de Victor Christian, 24 Iulie 2007 si Sonia Theodora 15 Septembrie 2009

+18 kg

"Twenty years from now you will be more disappointed by the things you didn't do than by the ones you did" Mark Twain

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmençita spune:

Nelia,

Eu cumparam gata preparat cum a zis si Laura B, de la organice, trebuie sa gasesti in principiu la orice mag. cu produse alimentare, eu am gasit la IGA chiar si la fruticana de langa mine, era 3.99 un pahar de 450 gr. Insa de vreo doua saptamani mi-a dat niste cristale o colega de serviciu, turcoaica, am inteles ca se inmultesc, dar in timp, deocamdata nu am de dat, dar daca se fac iti dau si tie. Imi iese acidulat daca il las mai mult si mai putin acidulat daca sta mai putin la caldura, il pun in frigi si il beau rece, mie imi place nu f. acidulat, ca am ceva probleme cu stomacul.
Singura problema e ca se consuma cam mult lapte, acum bem toti, mai putin cel mic, da' eu as fi in stare sa-l beau pe tot numa' sa obtin efectele dorite.

Toate ca toate, acum avem chefir, dar covrigi de unde luam?

Carmencita,
Cristian 2 ani si 9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Azi am dat-o in bara de tot ... am mancat vreo 4 bomboane de ciocolata Lindor de la Lindt si inca nu s-a terminat ziua. Ooooooooooooof...

Dar mai pe dupa-amiaza mai bag un Wii fit si un Wii sport sa compensez.

"Less is more" - Mies van der Rohe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Nelia, eu iaurtul il fac in casa cu ajutorul unei iaurtiere. Adica un recipient care tine borcanele la cald, 40° timp de 6-8 ore.Pun laptele intreg, un iaurt nature bat bine si pun in borcane si dupa 6 ore e gata. cand folosesc lapte semi-degresat, pun si lapte praf care ajuta sa fie mai legat iaurtul. ca si cantitate, recipientul plin de la iaurtul folosit, si in 8 ore iaurtul e gata. Le scot si le pun la frigo.

Se pot cumpara arome, se poate pune dulceata pe fundul borcanashelor inainte sa pui laptele, diferite variatiuni. Zahar in lapte, etc. alor mei le place doar nature;

http://www.shopoon.fr/la-yaurtiere.shtm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Kefir gata preparat cumparam si noi, avem un magazin in piata de linga noi si au de la o ferma biologica, dar e cam scump, dam 4 dolari pe un borcan de 800 cred, adica 5, dar borcanele il poti duce inapoi si iei altele. Eu m-am tot uitat prin magazine, dar nu am gasit, dar nici nu am intrebat. Delphin, nu stiu de unde s-ar putea lua ce spui tu acolo, poti pune un link? In tara, faceam in casa sau luam de la tara, tot facut in casa. Aici mincam din ala bun si scum, si iaurt si kefir, nu luam cu fructe, punem noi dulceata facuta de mine sau de bunici sau fructe... Tare mi-ar placea sa fac in casa, eu una maninc mult, mult iaurt si kefir, cel mai mult din casa, Tudora e a doua... Carmencita, trece-ma pe lista de asteptare, te rog. Pina atunci ma pun pe cautat. Diana, mersi, ii spun sotului, ca el e cu descarcatul.

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/nelia#date/2009-03-30/13:05:37" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Life is just what happens to you, while you're busy making other plans. (John Lennon)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Am sa-mi cumpar si eu iaurtiera, delphin, daca gasesc pe aici; mie nu-mi place kefirul, am luat de la Transilvania si l-am aruncat; ma bat insa pe o sana de acasa ; in we asta am sarit calul, am mincat ciocolate, paste, prostii, dar imi revin eu ca incerc sa tin post-daca reusesc-macar fara carne; oricum ma laud cu 66 kg, de la 69-70 cit aveam de Craciun; incet dar sigur:))

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimitete spune:

pitilache, la mine au fost mai multe bomboane si scos la resaturant f bun vineri seara cu mincare multa si buna. Si am mincat si desert, stiu ca nu trebuia dar nu puteam sa-l refuz.
Saptamina care vine sint in deplasare asa ca nici o sansa la slabit, mare realizare daca nu pun...
O saptamina buna,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Citat:
citat din mesajul lui pitilache

Azi am dat-o in bara de tot ... am mancat vreo 4 bomboane de ciocolata Lindor de la Lindt si inca nu s-a terminat ziua. Ooooooooooooof...

Sa ma fi vazut pe mine si mesele ce-am mancat, ba o maioneza, ba inca una, ba deserturi... n-am pic de curaj sa ma cantaresc marti. Ma bazez si eu pe o eliptica maine, slabesc porcul in ajun cum s-ar zice
Ei, si daca n-oi slabi, noi sa fim sanatosi, macar stiu ca am petrecut pe cinste!

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Ana,Nelia, eu am una in genul acesteia:

http://www.healthgoods.com/Euro_Cuisine_YM80_Yogurt_Maker_p/eu-ym80.htm

In Fr. sunt destul de scumpicele, aici am gasit una mulinex cu 20€ si ma servesc de ea destul de des si nu e nici o problema. V-as trimite de aici dar cred ca sunt probleme cu alimentarea. Daca aveti un adaptator de priza...
Dar poate gasiti acolo la un pret bun. In general se plateste marca, caci principiul e acelasi. Cunosc persoane care fac cu oala sub presiune. Pun apa la fiert, apoi dau deoparte pun repede borcanele, inchid oala si lasa asa la cald 12 ore. Eu am incercat o data si nu mi-a iesit, cine stie, nu am facut eu corect ceva, caci ele zic ca le iese foarte bine.

Despre dieta si sport...eu sunt la coada...dieta incerc cat de cat, sport...sunt pe antibiotice pt. 10 zile, am o otita care mai si curge , bine ca nu doare prea tare.
Spor celorlalte fete la continuarea luptei contra kg.

Mergi la inceput