octomom in plina forma

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Allure spune:

linistiti-va...se scrie prin toate ziarele ca are operatii si ca e addicted to plastic surgery...a si fost intervievata pe tema asta.
si e si urita cu craci...

in schimb weekendul asta am vazut-o pe faimoasa si superba Tracy Morrow in persoana care a nascut 4 copii (mai are 2 infiati) si fara operatii (garantat) arata asa: http://www.youtube.com/watch?v=tdcjj_B55JM

asa se cistiga un corp fabulos "pe bune"...cu multa munca. si by the way, nu arata musculoasa deloc ci doar extrem de tonifiata

a recunoscut insa cind am intrebat-o cum a reusit sa aiba asa stomac perfect dupa 4 copii, ca are gene foarte bune (nici un stretch mark!)

de fapt i-am intilnit pe toti din acest video niste oameni minunati

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.

"Man, you can do anything for 30 seconds!" Tony Horton, P90X

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Allure, daca ai primi $5 de fiecare data cand pomenesti de P90X cred ca ai fi milionara :))

Nu e mare branza sa nu ai strech marks, nici eu nu am si nu merg la sala deloc si nici cu burta nu am ramas dupa nastere, pur si simplu gene bune si atat.Munca e pt tonofierea corpului si nu pt vergeturi.

Adriana 9w si Aidan Alexander - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier

"May the fleas of a thousand camels infest the crotch of the person who screws up your day and may their arms be too short to scratch...AMEN"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Allure spune:

panterutzo, am tras lozul cistigator deja numai pt faptul ca am introdus P90X in viata mea si mi se pare normal sa imprastii vestea buna...poate se ia si la altii!

poti sa ai gene bune si sa arati bine o perioada, insa dupa 35-40 ani, muschii se atrofiaza indiferent de situatie si tot ajungi "soft"...numai sportul regulat te mentine frumos, sanatos, flexibil si scade riscul de accidente la batrinete

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

True health is a journey not a destination, a process not an event, a habit not a diet.

"Man, you can do anything for 30 seconds!" Tony Horton, P90X

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Numai bine pt mine, la 35 de ani copiii sunt mari, pot sa imi petrec tot timpul la sala :).Acum nici la veceu nu ma pot duce fara sa imi stea in spate :)))

Oricum, ne place sau nu femeia asta arata bine dupa 14 copii nascuti, nici nu pot sa imi imaginez cum e o sarcina cu 8 si cum arati dupa. Cum am zis nici mie nu imi place tipa deloc dar nu pot sa spun ca are corpul fleasca ca nu mi se pare din pozele alea. Sigur are operatii dar nu pot sa o blamez din moment ce nici eu nu as accepta vreodata sa fiu grasa, daca nu as putea sa scap de kg natural as face lipo si tummy tuck si apoi intretinere si gata.
Acolo scrie ca a ajuns la 120 lbs de la 270 lbs, e o scadere spectaculoasa ce sigur lasa in urma piei multe.

Adriana 9w si Aidan Alexander - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier

"May the fleas of a thousand camels infest the crotch of the person who screws up your day and may their arms be too short to scratch...AMEN"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mindy spune:

e complet dreapta, fara forme (exceptand silicoanele care nu fac decat sa o disproportioneze), are o privire ciudata, burta mai mult ca sigur ca si-a operat-o.

uitati aici cum arata burta ei inainte sa nasca

http://www.tmz.com/2009/02/12/octomom-it-was-a-very-goodyear/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns accept92 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mindy

e complet dreapta, fara forme (exceptand silicoanele care nu fac decat sa o disproportioneze), are o privire ciudata, burta mai mult ca sigur ca si-a operat-o.

uitati aici cum arata burta ei inainte sa nasca

http://www.tmz.com/2009/02/12/octomom-it-was-a-very-goodyear/

Eu nu stiam cum arata ea inainte sa nasca, dar mi-am imaginat. In ideea asta spun "Bravo ei!". Nu este vre-o frumusete de femeie, dar avand in vedere situatia ei particulara este de admirat. Altele arata jalnic dupa un copil, desi ar avea un potential mult mai bun decat femeia asta destul de uratica si dupa gusturile mele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns StMihaela spune:

Sunt zeci de femei neoperate care arata mai bine ca ea. Si daca nu esti asa "perfecta" (desi ea e departe de asta) tot poti fi mai sexi de atat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Pe mine ma roade de unde are frate atatia bani sa se opereze ? Ca parca atunci cand nascuse era somera, cu casa in foreclosure, statea cu mama, tata pleca in Irak si toata presa era pe ea ca cum o sa-si creasca cei 14 copii, sa ardem doctorul care a insarcinat-o pe rug ...
Acum imi pare ca o duce foarte bine, si-a mai opreat ceva imperfectiuni, cica copiii au show in UK ...

Panterro, de ce spui ca nu iti place cum isi exploateaza copiii ? Ce le face in show-ul ala ?

Mergi la inceput