Cina in familie - o traditie uitata
http://www.ziare.com/lifeshow/lifestyle/01-25-2010/cina-in-familie-o-traditie-uitata-989493
Noi avem acest obicei cu luatul cinei in trei aproape in fiecare seara, apoi stam la un ceai, inchidem televizorul. o cina intr-o atmosfera calma detensioneaza atmosfera din casa si creaza un confort binemeritat dupa o zi agitata.
Raspunsuri
Delphinas spune:
Si eu pastrez aceasta traditie si ma voi stradui sa o pastrez pe viitor. Nimic nu e mai frumos decat mesele servite impreuna, in familie.
Frumos subiect. felicitari!
LauraNicole spune:
Si noi luam cina impreuna in fiecare zi aproximativ exact la aceeasi ora iar sambata si duminica sau in vacante luam si micul dejum si pranzul impreuna .
Life is something precious so enjoy it and try to take what s good from it!
patrisuca spune:
frumos! e super sa se reuneasca toata familia macar la cina dupa o zi lunga si agitata>
ralualexandrei spune:
La noi cina in familie face parte din viata de zi cu zi,la fel ca micul dejun pregatit de sot in fiecare dimineatza de duminica,piata facuta tot duminica de "barbatii casei" ,pachetul facut dimineatza de mine ptr ei,etc.
Pentru noi nu este o traditie uitata ci una printre multe altele,si toate au rolul de a ne uni mai mult.
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!
Rufus spune:
Mai fetelor, nu stiti ca trebuie "sa sariti" peste cina, ca sa va pastrati silueta si sanatatea?
Mai bine beti un ceai in familie...
RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008
Delphinas spune:
Rufus...o cina luata inainte de 18 nu e chiar atat de grav. Si sa fie si ceva usor, nu-i bai.
Laura25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Delphinas Rufus...o cina luata inainte de 18 nu e chiar atat de grav. Si sa fie si ceva usor, nu-i bai. |
Daca am reusi sa ne adunam toti inainte de 18 acasa ...
Bazar pentru Robi
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
crissandrada spune:
Noi acum iarna luam cina toti 4. Facem cartofi copti cu vin fiert pt noi si ceai pt fete. Un deliciu . Vara nu prea ne strangem toti odata dar avem picnicuri dese .
Pe mine ma relaxeaza o masa in familie, mi-e drag sa o pregatesc mai ales ca acu am si ajutoare .
Criss de Alessia si Andrada
Rufus spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Laura25
Daca am reusi sa ne adunam toti inainte de 18 acasa ... |
Da, despre asta-i vorba. La mine nu se intampla.
Asta nu inseamna ca ideea nu-i excelenta, dincolo de glume sau probleme.
Dar macar in WE, va regasiti la masa in familie?
RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008
Delphinas spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Rufus
Da, despre asta-i vorba. La mine nu se intampla. Asta nu inseamna ca ideea nu-i excelenta, dincolo de glume sau probleme. Dar macar in WE, va regasiti la masa in familie? RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008 "EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde |
DA
Uneori mergem la ei mei sa luam masa in familie. Si e extraordinar de frumos.