Cu dragoste din Iasi (92)
Raspunsuri - Pagina 13
iulia-stefy spune:
Va ofer o ...
Carmen, ce idee buna cu scrisoarea de la Mos....
pisigri, ce placere.... poate vorbim pe mess. Discutia despre crese a fost recent la gravidute si mamici de iasi..... Eu pe Stefy o duc la cresa 6 din Cantemir de la un an si 5 luni. Nu e limita de varsta... Sau nu era atunci. Inscrierile sunt la inceputul lui mai, pentru toamna asta.
Iasmin08 spune:
O zi frumoasa va doresc!
Pisigri, bine ai venit. Sunt sigura ca fetele iti vor indica ceva bun. Al meu e mare si in plus nici nu l-am dus la cresa.
Multa sanatate la mamicile si picii bolnavi
Ionitza, unde esti? Ce face Deea?
Iasmin, mama de strengar de 8 anisori
l_carmen2003 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui iulia-stefy Va ofer o ... |
si a si mers!... aseara a adormit la ora 21.30! nu dormise la pranz
pisigri spune:
Multumesc Carmen!
Lacramioara, cu drag, numai ca nu prea apuc sa stau pe mess...
If you can't say something nice, then don't say nothing at all
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
acinorev spune:
salut,
acum cateva zile m-am regasit cu adusca pe un alt site si mi-am amintit ca n-am mai trecut de multa vreme pe-aici (cred ca de prin 2006). mi-am supus memoria la grea incercare cautand sa-mi amintesc parola de pe acest forum si-am fost foarte bucuroasa de izbanda. prima oprire am facut-o aici la iesencele mele si am regasit mare parte din fete. va salut cu mult drag!
acum copiii sunt mari. tudor e in clasa a 6-a iar teo va merge in toamna in clasa 1. eu am parasit invatamantul, am mai imbatranit... cam atat e nou despre noi.
despre voi am mai citit din urma dar mi-ar placea sa va revad.
Iasmin08 spune:
Multumim de cafea, Lacramioara! O zi buna tuturor.
Iasmin, mama de strengar de 8 anisori
GabrielaG spune:
Multumim de cafelutza...delicioasa...
Acinorev...bine ai revenit...chiar mi se parea cunoscut nick-ul...si felicitari pentru copilasii mari. Cum e cu copil in clasa a 6-a?
Pupici si o zi frumoasa,
Gabriela si baietii
PS. Maine va invit la Casa Studentilor la Targ de Hand Made...voi fi acolo cu martisoare si felicitari superbe.
acvi spune:
Am gasit asta si nu ma pot obtine sa nu va informez :
http://www.ziaruldeiasi.ro/timp-liber/cinema/proiectie-de-filme-si-desene-animate-that-s-amore~ni64tk
Raspandacul de serviciu.
O zi frumoasa!!