Pantofiori pentru petrecere 1 an fetita

Pantofiori pentru petrecere 1 an fetita | Autor: alex_andra

Link direct la acest mesaj

Duminica, pe 31 ianuarie ii rup turta fetitei mele. Costumatia este rochita bleu, dres alb cu buline bleu(sunt in set cu rochita) si puloveras alb.
Vreau sa ii dau niste pantofiori albi, din piele , nu lac. Tip balerini. Pe unde sa caut?

Andra, mami de leoaica Eva

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns patrisuca spune:

sincer nu am prea inteles despre ce eveniment este vb dar pot sa-ti spun ca la babyland sau la miniblue gasesti sigur . de acolo i-am achizitionat cizmulitele pt botez( crem din piele intoarsa si cu blanita inauntru) o splendoare. succes si multa sanatate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

Evenimentul este ruperea turtei, echivalentul taierii motului la baieti.
Am fost la miniblu, nu am gasit nimic. Am fost si la alte vreo 10 magazine pentru copii si ...nimic. Nu caut ghetute, caut pantofiori. Am gasit , dar nu albi cum vroiam eu, dar mai am timp pana duminica sa mai bat cateva magazine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy spune:

alex_andra, nu sunt in tara asa ca nu pot sa-ti raspund concret la intrebare, dar sper sa nu te superi daca iti spunca titlu mai potrivit la subiect care ti-ar aduce cred eu mai multe raspunsuri ar fi geva de genu...unde pot gasi pantofiori albi,piele, pentru fetita de 1 an".
cred ca raspunsurile ar fi mai multe si la obiect.Daca precizezi si orasul si mai usor le va veni celor care stau in zona sa te ghideze concret, sa nu cauti aiurea.
Nu te superi, da asa cine citeste titlul, poate trece peste fara sa intre la subiect, doar din considerent ca nu stie ce e aia turta, sau ca o gluma, stie ca turta nu are picioare, deci ce pantofi....
Nu te superi ca am fost complet pe langa subiect...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorikay spune:

Poti sa incerci la Deichman.

Mergi la inceput

Nu ma supar roxy, cum sa ma supar, ai dreptate

Mergi la inceput

Numai ca nu stiu cum sa schimb titlul

Mergi la inceput

ca sa schimbi titlul, intri pe creionul ala de sus de unde ai scris primul mesaj.Acela este pentru schimbare in text, si dupa ce-l deschizi mergi la titlu si schimbi cum vrei.Dai trimite modificarea si gata .Sper sa poti, daca nu, scrie si mai incercam.

Mergi la inceput

Multumesc roxy

Mergi la inceput

asa e mult mai bine, sper sa gasesti ce cauti in timp util, petrecere frumoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

Citat:
citat din mesajul lui alex_andra

Duminica, pe 31 ianuarie ii rup turta fetitei mele. Costumatia este rochita bleu, dres alb cu buline bleu(sunt in set cu rochita) si puloveras alb.
Vreau sa ii dau niste pantofiori albi, din piele , nu lac. Tip balerini. Pe unde sa caut?

ai gasit pantofiorii ? incearca si la leonardo...sper sa gasesti marimea potrivita...

daca vrei acesti pantofiori strict pentru eveniment (pana la primavara oricum ii creste piciorusul si nu ii va mai putea purta pe afara), cred ca poti incerca si la magazinele pentru copii, cu hainute si incaltaminte (mai)ieftine, unde cred ca se mai gasesc pantofiori si din inlocuitor, daca nu gasesti din piele.

petrecere frumoasa !

Corina - mami de printesa Lori ( 25.06.2007 )
Printesa mea este in concursul Pampers, aici
http://concurs.pampers.ro/gallery_details.php?id=1068 si http://concurs.pampers.ro/gallery_details.php?id=1043
Multumim pentru orice vot primit !

"Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham)

Mergi la inceput