am intarcat-o = nu mai bea nici formula !!!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

Sa-ti alaptezi copilul la varsta de 7 ani mi se pare deja incest. Puteti sa ma injurati cat vreti, mamelor pro-alaptat pana in panxele albe, dar mie personal, mi se pare ca numai o minte bolnava ar putea sa faca acest gest. Aici nu se mai pune problema de laptele care ii da copilului imunitate, sa fim seriosi...
Eu i-as propune unei asemenea mame un examen psihiatric. Un copil alaptat la 7 ani, cu siguranta spre adolescenta va avea mari probleme psihice, ca sa nu mai zic de consecinte: comportamentul sexual fata de terte persoane.

Andra, mami de leoaica Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alex_andra

Sa-ti alaptezi copilul la varsta de 7 ani mi se pare deja incest. Puteti sa ma injurati cat vreti, mamelor pro-alaptat pana in panxele albe, dar mie personal, mi se pare ca numai o minte bolnava ar putea sa faca acest gest. Aici nu se mai pune problema de laptele care ii da copilului imunitate, sa fim seriosi...
Eu i-as propune unei asemenea mame un examen psihiatric. Un copil alaptat la 7 ani, cu siguranta spre adolescenta va avea mari probleme psihice, ca sa nu mai zic de consecinte: comportamentul sexual fata de terte persoane.

Este parerea ta de experta???

Hai ca nu are rost sa intru in polemica, si-asa nu sunt compatibila cu tine in multe alte pareri aici pe forum! Insa, asta, este deja problema mea!

Mergi la inceput

Blackgirl0...uite ce zic eu....intr-adevar noi nu suntem compatibile in multe conceptii, dar asta nu e un capat de tara, sunt multe ca noi pe forum. Nu putem gandi toti la fel, asta e clar.
Important e, ca problema pusa de autoarea topicului si-a gasit rezolvare, iar eu ma bucur pentru ea. Noi am iesit de mult din topic, cu discutiile noastre.

Eu sincer, ma bucur ca eli mai poate alapta in continuare, pentru ca asta isi doreste. De fapt asta i-am si spus, la un moment dat, daca a terminat tratamentul cu antibiotice sa continue cu alaptatul.

Asa ca povestea are un happy end si toata lumea e fericita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackgirl0 spune:

Off topic: Spor la pregatiri pt taiatul motului! Intamplator sau nu, copiii nostri sunt nascuti in aceeasi zi (31 ianuarie)! Sper sa nu fi gresit!

Mergi la inceput

Off topic

Multumesc si tie la fel
Vezi ca putem comunica si fara sa ne intepam
Fetia mea e nascuta pe 3 februarie, dar pica miercuri si de aceea ii fac duminica petrecerea.

petrecere frumoasa si voua!

Mergi la inceput