MONTIGNAC (131) .... STIL DE VIATA NU DIETA
Raspunsuri - Pagina 8

alinam spune:
Seara buna!!
Multumesc tuturor pentru sustinere !
Andanii ce mi-ai facut tu, mi-ai adus aminte de album , am intreat si m-am vazut pe vremea cand eram slabuta , phuuuu ma si uitasem cum arat, sa imi fie rushine!
Ana bine ai venit, normal ca te primim!

alinam spune:
Catalishka ai un bb frumos si tu esti frumoasa!
Androix asa simt si eu ca am ars gazul de pomana pe aici, o luna m-am tinut de treaba , trei nu si tot asa!
Da luni e 1 februarie si mi-am propus sa ma apuc de treaba serios ca nu se mai poate (da ce ma fac eu cu baietii mei, ala mic imi zice mereu sa ii fac chifle cu usturoi si alte chestii si cum el e un mofturos ii fac orice numai sa manance si vointa mea e greu incercata).
Maya cand era Vladi mic aveam aproape o regula , saptamanal faceam brocoli gratinat si mancam toti 3, era foarte bun, da cum copilul s-a smecherit si nu mai vrea nu am mai facut, mi-ai adus aminte sa mai cumpar sa mai incerc poate am succes.

melany72 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui roxanaz melany, sanatate, sa treaca raceala rapid. |
Desi nu sunt racita, multumesc de urari.Am la ce sa le folosesc.

Andanii, de ce nu schimbi MD daca nu-ti mai place? Incearca oua fierte, sau fulgi cu lapte degresat si cicoare (schimba gustul in delicios, evident si fructoza/indulcitor)...
Rrraluca, bine ai venit pe la noi!
Iti urez mult succes...si rabdare.

inapreda spune:
Fetele, exista vreo reteta de...ciocolata de casa conforma?
Am o pofta de zile mari
Urez bun venit noilor fete si succes la dat jos kg tuturor.
Gina lu' Ian (23 martie 2009)
Ian, Impecabilu' lu' tata :-)

melany72 spune:
citat din mesajul lui maya_m![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ai vazut ca te-ai inselat? Noi suntem inebuniti dupa supa crema, iar in ultima vreme fac tot felul de combinatii...pun cateodata si spanac, mazare ...pe langa broccoli. Ai mei vor mereu supa...verde.

melany72 spune:
citat din mesajul lui Androix Salutare! Apropo de wasa conform: eu am gasit finn crips fiber 21%. ....................... ..................... ![]() ![]() ![]() ![]() Unde ai gasit finn crisp ca eu nu mai gasesc deloc. MA, degeaba nu a fost..ai mai invatat de pe aici ceva.HAi ca-ti revii tu. |

melany72 spune:
citat din mesajul lui anelize ...Pe la 12 noaptea am gustat 2 guri de peste de la cuptor ![]() ![]() ![]() |

melany72 spune:
citat din mesajul lui ana_micu83 Seara buna! Primiti printre voi o grasana de fix 100 kg? (am pus 15 dupa nastere...deci nu am fost slaba ) Va pup si va imbratisez cu drag! |
Primim orice...ca doar primim.

Ia sa ne zici tu ceva mai multe despre tine.
Si acum ca am facut rezumatul...azi am fost..hmmm...ok.Nu am facut sport ca m-am dus in vizite la scoli sa vad unde inscriu copilul.Ne-am hotarat asa ca

De mancat am mancat decent.Dar sa nu uit sa va zic...mi-e foameeee.Acum beau apa si astept un film.
O zi buna maine.

Monnvas spune:
Am vazut pozeeeee...
ANDANII ma bucur sa va cunosc. Esti f dragutza si nu mai ai asa mult de dat jos.
PUISORUL - ce puisor de puisor ai tu acolo, blondutza si cretzulica...
CATALISHKA si tu esti f frumoasa, se vede ca ai slabit, iar tzontzonelul e tare scuuumpppiiicccc!
SANSE si YMCA - da' voi de ce mai tineti cura???
Bag si eu poze, ca la semnatura se vede mai mult gagiul si mai putin gagica
Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)

Monnvas spune:
Gata, ma puteti vedea si pe mine cum am fost si cum is acum.
Monica mami de cu motoras CRISTIAN
(7.03.2009)