Vaaaai, ce-am facut ... :))
Raspunsuri - Pagina 5
b.nica spune:
Am impresia ca bantuie pe DC o noua moda:schimbarea nick-ului.
Recunosc ca si pe mine ma incerca ispita dar nu am cedat.
Am eu asa un feeling ca unii dintre noii membrii DC sunt foste membre DC revenite cu alt nick dar din pacate pt. ele cu o siguranta care le demasca obisnuinta!
Ele nu-si dau seama ca cei noi au un fel anume,o anume retinere necunoscand membrii vechi,dar "fantomele" posteaza fara nicio sfiala!
Pentru ca zicea cineva mai sus,ce facem cu mincinosii virtuali?
copiloi spune:
Mie imi pare rau ca m-am luat odata de ruxij
Cred ca aveam o zi proasta , ca altfel nu-mi explic ce-a fost in capu' meu :-)))
E o fata faina!
Alina
misha71 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui b.nica Am impresia ca bantuie pe DC o noua moda:schimbarea nick-ului. Recunosc ca si pe mine ma incerca ispita dar nu am cedat. Am eu asa un feeling ca unii dintre noii membrii DC sunt foste membre DC revenite cu alt nick dar din pacate pt. ele cu o siguranta care le demasca obisnuinta! Ele nu-si dau seama ca cei noi au un fel anume,o anume retinere necunoscand membrii vechi,dar "fantomele" posteaza fara nicio sfiala! Pentru ca zicea cineva mai sus,ce facem cu mincinosii virtuali? |
Nici nu stii cit adevar exista in postarea ta.
Pe mine ma distreaza aceste "fantome", pentru ca este imposibil sa nu le recunosti. Odata ce intervin si se avinta intr-un subiect este foarte usor sa le aduci unde vrei, astfel incit sa se demaste singure, dind informatii pe care numai ele le pot avea, sau folosind ticuri verbale specifice Trebuie doar putina rabdare si nu trebuie tu sa cauti, se vor demasca singure
Misha mami fericita de Alexandru (14.03.2008)
excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii (LadyJ)
b.nica spune:
Wow ce-mi place asta Misha,hai la vanat!
Denizel, esti pe aici? Te prinzi la vanatoare?
Hai sa prindem fantomele cu ...vorbele lor!
Edit. Trebuie sa gasim o modalitate de abordare ca sa nu se supere...sefii.
denizel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui b.nica Wow ce-mi place asta Misha,hai la vanat! Denizel, esti pe aici? Te prinzi la vanatoare? Hai sa prindem fantomele cu ...vorbele lor! Edit. Trebuie sa gasim o modalitate de abordare ca sa nu se supere...sefii. |
Nu, Bnica, nu vreau nici o vanatoare. Ati reusit sa-mi stricati topicul.
Rog un moderator sa inchida acest subiect!!