Vaaaai, ce-am facut ... :))

Vaaaai, ce-am facut ... :)) | Autor: denizel

Link direct la acest mesaj

Acest (nou :)) topic este meritul Mihaelkai :)).

Vi se intampla sa radeti, sa va incruntati sau sa simtiti sagetele subtirele in palme atunci cand va ganditi la cariera DC?
Mie, da :)).
Sa ma explic :)).

La prima mea discutie DC despre creationism vs. evolutionism, i-am propus lui Xeno sa-i imprumut o carte despre creationism :)))))). Am fost tare mirata ca nu mi-a bagat in seama postarea . M-am gandit ca e caltitzofob si am mers mai departe :)).

Am cerut-o pe Qsar :)), dar m-a refuzat . Nu o poate uita pe Descantec :)).

Nu-mi placea de Bnica . Greseala! Bnica e delicioasa , iar DC ar pierde din farmec daca n-ar fi ea.
Bnica, sa nu cumva sa te gandesti vreodata sa nu mai scrii pe DC! :)

M-am contrazis cu micutul nostru sniper , pana cand am scos-o din calmul sau de sniper si mi-a trimis un glontisor din ala de-al ei :))))) (sunt curioasa daca mai tine minte :p).

M-am ciondanit cu Viviana pentru ca nu era in extaz la ideea de free hugs . Viv, sigur ca aveai si tu dreptatea ta :)))).

I-am reprosat nu'sh ce Mihaelkai . Acuma o iubesc, n-am nimica sa-i reprosez :)).

Atata imi vine in minte deocamdata .

Chicoteli, sagetele in palme si incruntaceli, daaa?? Sa auzim!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietel.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alizee spune:

Am citit postarea ta de doua ori ca sa-i inteleg sensul.
Mda, amuzant ca pui problema unei cariere DC.
Si mie imi place tare mult comunitatea DC, de aceea ma si bag in seama scriind pe la topice.
Dar nu-mi place sa ma carai cu nimeni, fiindca ma incarc negativ cu niste vorbe aruncate in eter. Prefer sa ma razboiesc cu viata reala si cu oameni reali, cand te poti uita in ochii opozantului.
DC-ul are farmecul sau si pt asta este atat de iubit de multi dintre userii lui.
Imi place subiectul tau.

allinta

A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_a spune:

340 de vizualizari si un singur raspuns :))

Ori e momentul sa reformulezi ca sa priceapa lumea ce-ai vrut sa zici, ori iuserii DC tin cu dintii de prima impresie, pe principiul “never consider having second thoughts”.

Tot pe principiul enuntat mai sus, pot sa zic ca evolutia mea pe DC a fost una liniara, nu m-a placut lumea la inceput, nu ma place nici acuma.

Citat:
citat din mesajul lui denizel
M-am contrazis cu micutul nostru sniper , pana cand am scos-o din calmul sau de sniper si mi-a trimis un glontisor din ala de-al ei :))))) (sunt curioasa daca mai tine minte :p).

Valeuuu, si cu tine?! Unde? Cand?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ni-na spune:

Nu-i chiar asa.........ieri la stiri cand vedeam canicula din australia ma gandeam la una din fetele de acolo,acum tocmai am "tras de maneca"o mamica la concursuri si ma gandeam Anca la tine(ce frumos le-ai fi spus tu si ce documentat),cand vad o polemica medicala stiu sigur ca va apare si XIO acolo,sau cand apare o dilema educationala va scrie Simali(Alice) pe care o vad echilibrata si constanta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca_a

340 de vizualizari si un singur raspuns :))

Ori e momentul sa reformulezi ca sa priceapa lumea ce-ai vrut sa zici....

Aaaa, nu e clar oare?
pai, ce puteam sa zic si sa-mi doresc eu pe la 3 dimineata, cand afara erau -15 grade si stiam ca tot asa o s-o tina si in zilele urmatoare? Sa mai chicotim putin, ce altceva? De data asta, uitandu-ne spre noi insine :D.
Ori a inghetat autochicotitul de la gerul asta, ori topicul nu s-a nascut la timpul potrivit (prea aproape de Craciunul care tocmai a trecut, prea departe de Paste :)).

Anca, nu stiu exact subiectul, stiu doar ca te intrebai daca sunt inteligenta sau doar o buna manuitoare a cuvintelor . Marile iubiri se nasc in conditii vitrege :)))))).

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_a spune:

Citat:
citat din mesajul lui ni-na

acum tocmai am "tras de maneca"o mamica la concursuri si ma gandeam Anca la tine(ce frumos le-ai fi spus tu si ce documentat

Ha?!

Mergi la inceput

Deja am parat destul............insa tare imi place cum raspunzi cand simti ca nu se ofera copiilor ce merita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

aici nu pot sa ajut cu nimic.
eu am idei putine si fixe si daca e dragoste, atunci e de la inceput sau nu e.
as mai avea ceva de completat la magneti, daca se poate

ps1 - ce sniper, cum, unde?
ps2 - la iasi is -23

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Citat:
citat din mesajul lui buli

aici nu pot sa ajut cu nimic.
eu am idei putine si fixe si daca e dragoste, atunci e de la inceput sau nu e.

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Asta poate fi valabil doar in realitate :D.

Desigur, Buli, te asteptam la magneti!!! Presupun ca ai noutati grozave .

Ni-na, am inteles ca o placi pe Anca_a (toate mamicile o plac :), dar eu as fi vrut totusi sa vorbim despre noi insine, nu despre altii!

Mergi la inceput

Scuze...am inteles gresit........dar tot o plac!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Deci io despre mine in cca. 6 ani de DC ?
Contrar vietii de zi-cu-zi, sunt pacea intruchipata pe DC
In nshpe mii de mesaje - musai sa raspund peste tot, sorry - nu m-am luat la tranta cu nimeni si m-am ferit mereu, chiar de am deschis cate o fereastra de raspuns de 100 de ori si am tot editat

Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu Sela

Mergi la inceput