Clubul Cucelor Nauce 4* -Adunarea ratacitelor
Raspunsuri - Pagina 11
ancadragoman spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ralualexandrei Vazut poze cu bubulina sicand vi la Bucale ,oricand cu placere va astept .Anca ai pm. Aproape-i gata painea asa ca ma duc la si la nani.Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3 Vreau sa nu mai fiu diferit!!!! |
Acum am vazut si iti dau add
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
SA II DAM VIATA ALINEI!!!!!!!!
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
VIATA PENTRU ALEXANDRA!!!
ALEX ARE NEVOIE DE 3000 DE EURO PANA PE 31 IANUARIE
misha71 spune:
ruxule tu baga bancurile alea, n-o mai da cotita ![]()
sal'tare la tot boboru' muncitor si noapte buna! ![]()
Misha mami fericita de
Alexandru (14.03.2008)
excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii
(LadyJ)
kay spune:
Neatza de la muciosi.
Eu sunt pe antibiotic deja ca am dezvoltat cultura purulenta pe amigdale
adica am puroi
.
Fiica-mea azi noapte a dezertat, a emigrat pt prima data in viata ei, s-a mutat la ea in pat. M-a trezit acu (ca doar dorm de la 9) si da-i si cauta odorul... Oha... Am gasit-o la
ea in pat
... Asa trista sunt ca s-a mutat... Maine poimaine vrea independenta si-mi cere bani de buzunar sa mearga la film/cico...
Va pup, aseara ama picat cu S, nu vreti sa atiti cum arata maison acum...
rhoneea spune:
| citat din mesajul lui kay Neatza de la muciosi. Eu sunt pe antibiotic deja ca am dezvoltat cultura purulenta pe amigdale adica am puroi Fiica-mea azi noapte a dezertat, a emigrat pt prima data in viata ei, s-a mutat la ea in pat. M-a trezit acu (ca doar dorm de la 9) si da-i si cauta odorul... Oha... Am gasit-o la ea in pat Va pup, aseara ama picat cu S, nu vreti sa atiti cum arata maison acum... |
Yuhuu,Sebi inca n-are de gand
.In timpul noptii il boxeaza pe tasu de nu se vede 

Hai neatza cucelor!!
La jogging cu mine,sunny day
Irina mamica sefului mic Pierre-Sebastien

www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
Perle de shef!!
*Miracolul nostru*

[b] "If you wanna make the world a better place, take a look at yourself and make a change!"
Michael Jackson
kay spune:
ah, si Sonia se catara pe ta-su si il impinge de ajunge aproape pe jos saracu
... o mai iau uneori si o trag spre mine, dar se intoarce ca masina de scris
.
a inceput sa mi se desfunde nasu. si incerc sa imi dau seama cu ce e imbracat al meu
... nu-i recunosc bluza aia de pe el :)) cred ca e ce i-am luat eu de Craciun, da nu sunt sigura.
Delphinas spune:
| citat din mesajul lui kay ah, si Sonia se catara pe ta-su si il impinge de ajunge aproape pe jos saracu ... o mai iau uneori si o trag spre mine, dar se intoarce ca masina de scris a inceput sa mi se desfunde nasu. si incerc sa imi dau seama cu ce e imbracat al meu ... nu-i recunosc bluza aia de pe el :)) cred ca e ce i-am luat eu de Craciun, da nu sunt sigura. |

eu am facut ochii cat cepele
cand a venit acasa imbracat altfel de cum a plecat.
kay spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Delphinas
![]() eu am facut ochii cat cepele cand a venit acasa imbracat altfel de cum a plecat. |
cine? Al meu ?
kay spune:
gata, m-am lamurit.
mi s-a desfundat o nara intreaga !!! yuuuhuuuu !!!
cine-o alearga pe irina mai? lasati fata in pace ! dupa ce ca are 15 kile pe-un picior mai si alearga...
ma duc ca ma buzz-uie al meu,nush ce vrea
.

sicand vi la Bucale ,oricand cu placere va astept .
si la nani.
ce au nevoie de ajutor