Oradea(50)
Raspunsuri - Pagina 7
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/adi2003/adi2003.jpg)
adi2003 spune:
Auzi Daria, cand te mai intalnesti cu Iris, fa-i o poza s-o vad si eu. Si o vreau membru DC.
Imediat imi adaug si perusii aici. Sa stiti ca Angel e foarte vorbaret/cantaret.
Despre mine - ce sa spun, serile ma ocup de Maria care e mai tot timpul la noi si ma uit la olimpiada. Nimic deosebit.
Iar duminica avem chef acasa. Dubla aniversare.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
moni_or spune:
Salutare si de la noi, desi n-avem nimic deosebit de raportat, ne chinuim cu dintisorii si cam atat.
DARIA, chiar ca a crescut tare mult Sela!
SIMI, e ziua Mariei imediat, ea e una din sarbatoritele din weekend, nu? (stiu ca pe 24, dar poate o sarbatoriti mai devreme) Stii ce vreau sa te intreb, in caz ca te pricepi? Ma tot bazaie maica-mea ca a vazut in Libertatea pt. femei ceva reclama la capsuni cataratori (Mount Everest cica le zice), cu tot cu talon de comanda, cica se pot planta si in gradina si in jardiniere si fac fructe din mai pana in octombrie. Eu am vazut poza de care zice, acum ce sa zic, pareau prea frumosi sa fie adevarati, o fi ceva modificat genetic si care nu e foarte sanatos? Si iar mi se pare foarte dubios ca fac fructe toata vara, doar capsunii au sezon destul de scurt. Tu ai auzit ceva de soiul asta?
Si mai am iar o framantare: mi-e atata de pofta de carne de somn (pestele) Aveti idee daca gasesc somn undeva in oradea? Eventual la un magazin unde sa mi-l si curete, ca eu clar nu stau sa-i curat solzii si pe sot nici atat nu pot conta, e tare comod si el la chestii de astea.
LAURA, parca tu ziceai ca sunteti adepti homeopate. De unde iti procuri medicamentele? De la doctor direct? In afara de farmacia aia de pe pietonala (nu mai stiu ce nr. e) nu mai este vreo farmacie homeopata in oradea? Noi folosim chamomilla pt. dureri de dinti (la Luca) si tocmai ni s-a terminat flaconul, data trecuta am luat de la farmacia de care zic, dar maine n-am drum pe acolo si eram curioasa daca am sanse sa gasesc de altundeva.
Monica, mami de Luca Andrei (17.07.2008) si
25+ cu
Alexandru Matei
Doamne, ai grija de minunea din burtica mea!
"Sa ma trezesc in fiece dimineata luminat de raza unui zambet; sa fac o reverenta zilei, pentru tot ce-mi va oferi; cu mintea curata sa-mi incep munca; sa am clar in gand, chiar si atunci cand fac lucruri marunte, scopul ultim al muncii mele; sa-mi intampin semenii cu zambetul pe buze si iubire in inima; sa fiu bland, amabil si curtenitor in fiece clipa; sa adorm mangaiat de satisfactia lucrului bine facut - asa mi-as dori sa decurga mereu zilele mele." (Thomas Dekker)
adi2003 spune:
Da, Maria e pe 24, iar mama mea pe 19. Deci dubla aniversare.
Cat despre capsuni, am primit pe email reclama de la aceeasi firma care vinde seminte de rosii gigant.
Eventual ti-o trimit pe PM. Sfaturi nu pot sa dau, ca n-am cultivat. Poate asa e soiul. Dar cel mai bine te poate sfatui cine a experimentat produsele puse in vanzare.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/szivarvany/szivarvany.jpg)
szivarvany spune:
Moni, ce bine ca sunteti bine
Siminel, wow, ce de sarbatori la voi
Marius, asta e boala bichonilor, cu ochii ce curg, acum avem alt tip de picaturi primite la vet (am fost duminica la vaccin si sa fixam data operatiei de sterilizare).
Restu` ?
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu
Sela
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/marius/marius.jpg)
marius spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adi2003 Da, Maria e pe 24, iar mama mea pe 19. Deci dubla aniversare. Cat despre capsuni, am primit pe email reclama de la aceeasi firma care vinde seminte de rosii gigant. Eventual ti-o trimit pe PM. Sfaturi nu pot sa dau, ca n-am cultivat. Poate asa e soiul. Dar cel mai bine te poate sfatui cine a experimentat produsele puse in vanzare. |
As vrea si eu info'. Am gradina!
![](icon_smile_big.gif)
Eu pur si simplu / Pagina familiei / Tot noi / Mai multe... / www.youtube.com/user/mariuspernes" target="_blank"> Video
Pagina legislativa
andy.p spune:
Eu tot la ore din astea va citescSuntem bine de la mic la mare,ocupati da bine.
MONI- homeopatele le luam de la farmacie:cea de pe centru,Dona au toate ...si cateodata si de la dr.,da ff rar.
Capsuni din aceea are mama...sunt k,se catara si fructele apar de mai multe ori .Sunt si gustosi,nu ca asa apuca asa multi ca am cine sa-i culeaga ,cum se inrosesc putin.
Simi cred ca abia asteptati party-urile.
Daria ff frumoasa catelusha.Ai inscris-o pe Giulik la scoala?
Am semnat condica chiar daca e noapte ..se pune nuu?ici tuturor
Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
adi2003 spune:
Noah, ca am avut show.
M-am cocotat sa ud niste plante de pe dulap si cand am coborat, am atins cuibul perusilor, colivia s-a dezechilibrat si pasarile au evadat. Nu cred ca vreti sa stiti imaginea podelei, cu toata mancarea perusilor revarsata pe podele pana sub pat. Nu mai zic de apa lor. Bine ca nu i-am accidentat. Ditamai colivia a ajuns cu fundul in sus. Da' sperietura mea si a lor.
Partea a doua a fost zburatacitul pasarilor prin camera. Dupa 30 min am convins-o pe Peti sa intre in colivie, dar la Angel i-a trebuit o ora si jumatate.
Marius, io-s trimit linkul, dar nu garantez pentru firma care le vinde si nici ce vinde. Stii tu ca reclama e sufletul comertului. Mai multe pe PM.
Album 1 + Album 2
adi2003 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andy.p![]() Simi cred ca abia asteptati party-urile. |
Eu abia astept tortul, ca bunica il face si-s curioasa cum iese. Deja Maria se pregateste de party, a invatat sa cante "La multi ani!" - cu ajutor la cantat, bineinteles.
Album 1 + Album 2
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/szivarvany/szivarvany.jpg)
szivarvany spune:
Laura, am isncris-o neoficial la doamna invatatoare, incepem in septembrie 2011 la generala 16
Daria & felina fioroasa GIULIA(2004 08 16) cu
Sela
moni_or spune:
SIMI, la multi ani mamei tale, multa sanatate si toate cele bune!
Monica, mami de Luca Andrei (17.07.2008) si
25+ cu
Alexandru Matei
Doamne, ai grija de minunea din burtica mea!
"Sa ma trezesc in fiece dimineata luminat de raza unui zambet; sa fac o reverenta zilei, pentru tot ce-mi va oferi; cu mintea curata sa-mi incep munca; sa am clar in gand, chiar si atunci cand fac lucruri marunte, scopul ultim al muncii mele; sa-mi intampin semenii cu zambetul pe buze si iubire in inima; sa fiu bland, amabil si curtenitor in fiece clipa; sa adorm mangaiat de satisfactia lucrului bine facut - asa mi-as dori sa decurga mereu zilele mele." (Thomas Dekker)