Racusoare, la apel! (53)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

neata ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

'Neata!
Ceva planuri pentru vara? Noi cred ca sarim anul asta plecarile...daca vor exista, vor fi ocazionale. David va avea in schimb...tabara, o saptamana cu matusa...:)
Mire tu ce mai faci?
Criss esti bine?
Va pup si va urez o zi buna!

poze aniversare 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Neata!!!

Suntem bine, inca 2 in 1!!!...Am inceput sa pierd insa dopul!!... Dar doar atat, in rest niciun semn ca se apropie momentul...

Planuri de vara noi nu avem...adica am vrea sa plecam toti 4 , in septembrie la, la bulgari, unde am fost si anul trecut!!!

Cristina,mami de Mihaita si 37+ cu Mateias

BAZAR DC

Mergi la inceput

neata. va las o cafea.. si va urez week end minunat. mai stau sa mai rasfoiesc DC. daca e cineva in zona.. strigati tare

eu ..

Mergi la inceput

neata. va mai dau si azi o cafea. sa vedem.. tot singura o beau?
si o sa va mai dau si maine.. si marti.. k am 2 zile de co
cris... cat mai ai? cateva zile? da-mi si mie un sms cu vesti!
EDIT: suntem din 23 ianuarie cu subiectul asta deschis. facem anul? sau il inchidem?

Mergi la inceput

Bunaaa fetelor!

Mire saru mana de cafea, buna si acum pentru mine! Tocmai am bagat galusca mica la nani si am vreme de bantuit pe net.
Sincer, nu inteleg nici eu ce s-a intamplat brusc cu fetele...o fi vremea de vina...toata lumea e afara la soare..
Concediu placut zilele astea!
Cris esti bine? Mai esti 2 in 1 sau s-a produs deja fericitul eveniment?

poze aniversare 1 an

Mergi la inceput

nununu. nu s-a produs! m-ar fi anuntat SPER
io zic k mai e 2 in 1
eu azi am fost la mama la masa, apoi in parc. vai ce de lume.. cati copii.. ce de femei insacinate... cred ca a fost iarna prea lunga

Mergi la inceput

'Neataaaa!
O calda?
Mire sa stii ca s-a umplut orasul de copilasi si gravidute! Tare mult imi place cand ii vad! Ce ai papat bun la mamica ta? Nu mai am idei deloc ce sa gatesc..
Ma duc sa fac niste curatenie, ca dupa weekend e casa cu fundul in sus.
Pup! O zi frumoasa!

poze aniversare 1 an

Mergi la inceput

hai k io o dau din una in alta. m-am trezit si-s asa.. ravasita si ametita. m-a sunat un prieten bun ca mama lui a murit azi noapte. si acum 2 zile cand am vb cu el imi spunea ca e bine si ca si-a revenit. ajung sa cred din ce in ce mai mult ca viata asta e atat de imprevizibila... si cine spunea k tb sa profiti de fiecare clipa ca si cum ar fi ultima.. nu vorbea prostii...
Amalia merci de cafea.. e atat de binevenita. eu inca nu mi-am facut-o pe a mea.. dar profit ca-s in co si o beau cu tine
sa aveti o zi cat mai frumoasa racusoare!

Mergi la inceput

Uf, MIre..imi pare rau! Condoleante! Asa e, trebuie traita clipa!
Eu am ajuns sa gandesc asta de cand a fost mama bolnava (la sfatul ei)...si apoi dupa ce a decedat, a devenit un motto pentru mine. E adevarat ca nu-mi iese mereu, dar ma straduiesc..

poze aniversare 1 an

Mergi la inceput