Racusoare, la apel! (53)
Raspunsuri - Pagina 2
andru_mami spune:
Georox sa iti traiasca bebelina si cand ai timp mai da o tura pe aici;
POZE
BAZAR pentru Alina Donescu
BAZAR pentru Alex
BAZAR pentru Bogdan
andru_mami spune:
Amalia iau si eu un ceai de la tine,cu conditia sa mi-l dai neindulcit ca's la cura
si ai grija sa nu cazi de tot in butoiul cu melancolie,daaa?
lasa o mana afara dak e sa te putem trage la timp
POZE
BAZAR pentru Alina Donescu
BAZAR pentru Alex
BAZAR pentru Bogdan
Amalia spune:
Buna fetelor!
Andru gata, cald si neindulcit!
Mi-a trecut de scormonit prin pungi. Nu de alta dar puiului meu mie sta sa-i erupa toata dantura care i-a mai ramas de iesit...si abia are 4 dinti...asa ca azi noapte la fiecare 15-20 de minute a gemut, plans foit. Era fericit dimineata cand ne-am dat jos din pat...ca jucandu-se uita de necaz.
Asa ca langa ceai, va la o portie maaare si aburinda de cafea.
poze aniversare 1 an
"Oamenii s-ar putea sa nu-si aminteasca exact ceea ce ai facut sau ceea ce ai spus, dar intotdeauna isi vor aminti cum i-ai facut sa se simta."
Georox spune:
buna!
va invit la o cafea si clatite cu gem de mure!suntem bine, insa anastasia este cam agitata de la o vreme. cred ca se pregatesc dintisorii sa iasa ca altceva nu cred ca este. Are si un punct alb pe gingie si e foarte albicioasa.Multumesc lui dzeu ca doarme noaptea. Cel putin pana acum. De papat, papa numai la mine!Sunt o mamica fericita!
pupici tuturor!
Amalia spune:
Bune fetelor!
Georox saru mana pentru clatitele cu gem de mure! Delicioase!
Unde a fugit toata lumea? Se pare ca lucram in schimburi aici...cand intra unele, nu intra celelalte.
Va pup si va astept la o portie de ciocolata calda!
poze aniversare 1 an
"Oamenii s-ar putea sa nu-si aminteasca exact ceea ce ai facut sau ceea ce ai spus, dar intotdeauna isi vor aminti cum i-ai facut sa se simta."
Amalia spune:
Pupici fetelor!
Ca tot am ramas singura pe aici de cateva zile.....ma gandeam sa va ademenesc cu niste gogosi...nu, nuuuu nu m-am pus pe mintit, sunt gogosi calde si delicioase. Vi le servesc cu suc proaspat de fructe.
Noi suntem bine, dar ma uit cu groaza ca astazi a nins iar. Era o vreme cand imi placea zapada...dar acum ca nu pot inainte cu carutul prin ea si sunt nevoita sa-l car pe Luca in brate peste tot..e jale..
Deci, cand vine primavara?
poze aniversare 1 an
Georox spune:
amalia, multumesc pentru gogosi si suc!
eu problema cu zapada am rezolvat-o cu un port bebe...
Amalia spune:
Georox cu placere! La mine faza cu port-bebe-ul nu mai merge. Puiul meu cel mic are deja 1 an si 3 luni si are peste 11 kg La varsta asta nici nu cred ca ar mai sta. Il car eu in brate ca sa ajungem si la destinatie eventual...ca altfel, facem ore pe drum...pana ne jucam, mai culegem vreun batz...
poze aniversare 1 an
Georox spune:
Azi, am fost la dentist si bineinteles ca a trebuit sa o iau si pe Anastasia! Noroc ca am fost si cu nasica. Am asteptat pana la trei iar eu aveam programare la 2.30si am intrebat ce se intampla. Lise stricase dimineata nu stiu ce aparat si prolgramarile de la 11 intrau de abia acum. Bun am scapat pana sapt viitoare cand sunt prima Insa trebuie sa ma duc ca Anastasia a facut ravagii in dinti....
Amalia spune:
Georox multa bafta la dentist! Si eu sunt cu multe probleme, dar astept sa stea mai mult sotul prin Bucuresti (ca pleaca des in delegatii) sa ma pot duce si eu.
poze aniversare 1 an