Tinere senioare cu greutate>50kg(63)
Raspunsuri - Pagina 9
MayanMistica spune:
Nico draga noastra multa bafta maine la FIV-ul cel norocos si sa stii ca ne vom ruga pentru tine.
MayanMistica spune:
Lumy sa stii ca gandurile noastre bune vor fi alaturi de tine si cu siguranta in noaptea petrecuta singura in spital te vor imbarbata si iti vor da curaj.
DD sa fie cu voi fetelor 

adria42 spune:
Nico, iti tin pumnii si ma rog pt tine
sa fie foliculi grasuni si sa se fertilizeze toti! Mult succes la punctie!

adria42 spune:
Lumy, sa dea DD sa fie usoara operatia si totul sa fie ok pe urma!
Curaj, o sa fie totul bine!

adria42 spune:
Laura, imi pare rau ca ai avut un an atat de greu si trist in 2009! Tu esti o luptatoare, ai trecut peste toate si nu se poate sa nu rasara soarele si pt tine! Anul acesta trebuie sa se schimbe ceva, va fi FIV-ul tau norocos!

adria42 spune:
Multumesc la toate fetele pt urari si sper ca anul acesta sa aduca surorilor mele inimoase de pe forum ce isi doresc mai mult: cele mai multe votam un bebe/bebite mici
!

adria42 spune:
Luminita, trei teste pozitive stiu ca ti-e frica sa speri, dar trei teste pozitive sunt un argument solid pt sarcina!

MayanMistica spune:
One year, I decided to buy my mother-in-law a cemetery plot as a Christmas gift. The next year, I didn't buy her a gift. She asked me: "Why didn't you buy me any gift this year?" I replied, "Well, you still haven't used the gift I bought you last year!"
A man and a woman were asleep at 3:00 am like two innocent babies. Suddenly, a loud noise came from outside. The woman, bewildered, jumped up from the bed and yelled at the man, “That must be my husband!” So the man jumped out of the bed scared and jumped naked out the window. He landed in a thorn bush, and then ran to his car as fast as he could go.
A few minutes later he returned and went up to the bedroom and screamed at the woman, “I AM your husband!” The woman yelled back, ‘Yeah, then why were you running?’
ada29 spune:
Neata cucuiete,
O saptamana usoara va doresc.
Si o cafeluta fierbinte
va ofer.
Si trimit ganduri bune catre Nico,Lumy,Amy si catre toate care au nevoie azi
Mayan
m-ai facut sa zambesc.
Galli,deja are 7 luni Alexia?Pup pitica.
Soricica tinem pumnii saptamana asta si pt Mona cu productia buna si Libra cu eko si Luminita cu dr

Adria42,multi ani impreuna sa aveti sanatosi si fericiti,va calc si eu pe urme,luna asta 13 ani de cand ne-am cunoscut,luna viitoare 12 de la starea civila
Am citit povesti frumoase de dragoste,sa fiti sanatosi cu totii si sa treaca barza pe la toti care isi doresc asta.
o zi minunata sa aveti,