Tinere senioare cu greutate>50kg(63)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns amy2007 spune:

Buna dimineata, fete dragi.
Scuze de absenta, dar in week-end-ul cupiticii nu pot misca in front.
Sambata seara l-am adus pe cel mic sa faca baie in cada cu D (va spusesem ca de cand s-a mutat D la mine, piticul a refuzat sa mai faca baitza in cada, acasa la el, pt ca acolo facea cu tati, si nu voia sa faca singur). A fost tot o bucurie pe el, desi cadita noastra e mititica si nu prea au avut loc sa se zbenguie. Dar au dormit amandoi noaptea, asa ca s-au dragalit in sufragerie.
Ieri a, luat-o de la capat cu joaca si la 19:30 i-a dus acasa.
Azi au semnat actele pentru casa, asa ca am luat jumatate si i-am depus la banca. Nu ne apucam de casuta noastra inca pentru ca nu am garantia ca o sa primeasca si restul de bani si nu vreau sa incepem ceva ce nu putem termina in veci.
Ne pregatim de mers la doctor si nu stiu de ce naiba imi e asa teama, ca doar imi face un Papanicolau si atat. Sa vedem gigeii lui.
Tin pumnii pentru nico azi si lumy maine. Lumy, daca au decis sa-ti faca anestezie inseamna ca nu e contraindicata, deci o sa fie totul ok.
Luminita, ai mai alergat dupa masina de gunoi? Sa nu te puna naiba, ca amestesti bonita din burtica.
Laura si frumoasa si trista povestea ta, dar totul se termina cu bine intotdeauna, asa ca o sa apara soarele si pe strada ta.
aduta si galli, si multumiri speciale lui galli pt reteta de gogosi (pe care o facea si mama mea care nu mai este si eu nu aveam cui sa ii cer reteta ).
Si in final o smotoceala zdravana pt floricica noastra: mai suricato, cum sa ne suparam pe tine ca ai in burtica un bebe Alex? E bebelul nostru al tuturor, toate l-am simtit cand dadea din picioruse si cand era nemancat, avand in vedere ca ne-ai impartasit de fiecare data senzatiile tale. Deci saptamana viitoare, bebele Alex o sa aiba o multime de mamici. O sa fim alaturi de voi.
toata gasca.

_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.
http://lt2f.lilypie.com/cxxkp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amy2007 spune:

Nasico, cand ai tu timp, dupa ce te intorci, modifica listuta la mine: tratament cu Diphereline injectabil nu cu duphaston.

_
Nu judeca niciodata pe nimeni, nu se stie cand viata te pune in postura celui pe care acum il judeci.
http://lt2f.lilypie.com/cxxkp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

amy,io am vazut azi in listuta,dar am crezut ca am scapat ceva pe drum..... am modificat!

astept inca o minune in viata mea!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona40 spune:

Fete, acum am citit si eu din urma.
Nico, fata cu inima mare, acum esti deja dupa absorbtie.
Spe ca te simti mai bine decat data trecuta. Sa luati prajiturelele acasa pentru pasarele.
Lumu-CT si tu cred ca esti dupa urata de anestezie...pupici
Adria, sa fiti fericiti si sa aveti multe bucurii cu bebici frumosi si sanatosi.
Mayan, felicitari ca ai intrat in randul "profesionistilor"
Gali, ma pun si eu pe gogosi diseara.
Amy, in seara asta iti dam voie sa faci tu baita cu "tati"
Elisor, multa sanatate si tie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adria42 spune:

Ada, multumesc tare mult, sa fim sanatoase si sa avem parte numai de bucurii impreune cu sotii nostrii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita42 spune:

Mona imi pare tare rau ca esti suparata.
Este bine ca ai aflat de acest fibrom, dar nu este asa un motiv de panica.
Si eu am uter fibromatos (asta e cica un uter cu potential de a forma fibroame). La ultima eco si la mine s-a vazut un fibrom mic de 14 mm.
Iti zic ce stiu eu: fibroamele astea apar asa repede din cauza stimularilor repetate cu FSH pt. FIV sau IA. In lunile de pauza s-ar putea sa se retraga, nemaifiind stimulate de estrogeni.

Dupa FIV faci o pauza oricum si nu cred ca vei avea probleme. Dar eu cred ca ramai gravida si scapi de probleme si stimulari oricum :-)
In cel mai rau caz acest mic fibrom se poate indeparta prin histeroscopie in timpul careia se chiureteaza putin zona.
Deci nu este caz de operatie. Eu insa cred ca daca faci pauza de stimulari vreo trei luni, fibromul descreste de la sine.
Sunt sigura ca va fi bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adria42 spune:

Soricica, tinem pumnii saptamana aceasta, sa fie IA norocoasa!
Mona, nu fii suparata, asteapta sa vezi ce spune doctorul.
Laura,eu iti urez totusi o saptamana usoara la servici si cat mai putin stres!
Gali, esti o gospodina de nota 10+!
Amy, Mayan, Ellyshor pupici si sa aveti o saptamana buna?
Libra cum a fost la Vicov, ai inghetat? Ce mai face micul Bob?
Pup pe gravidutele noastre dragi Blue, Lumy si Luminita.
Nico, asteptam vesti bune astazi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galliciana spune:

adria,ieri,in virtutea inertiei,am uitat sa va urez toate cele bune si realizarea visului cel mai de pret cat mai rpd posibil!!!

astept inca o minune in viata mea!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona40 spune:

Luminito,
Suna frumos, dar iti dai seama ca la varsta noastra fiecare luna conteaza. Cine stie ce o fi in 3 luni.
Poate iese tura asta...daca nu o tai in British Colombia ..si gata.
Cand ma intorc, luam un copilas din Haiti...si ne-am rezolvat. Pacat ca nu se poate inca sa se faca adoptii. Saracii copilasi, I-ati vazut?
Noi am lua un astfel de copilas, fara nici o legatura cu fertilitatea noastra precara. Dar Statul Haiti nu permite adoptiile. Acum doar au fost luati copii din cataclisme naturale anterioare. O lume de idioti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luminita42 spune:

Mona, imi dau seama ca la varsta noastra e asa. Ca deh, fac 43 de ani in martie. nu vreau sa zic ca stiu eu ce sa fac. Nu stiu.
Dar luna trecuta cand am auzit ca am fibromul ala de 14 mm mi-am zis ca pana aici. M-am gandit ca daca fibromul creste cui mai foloseste efortul meu. Am fetita, am un barbat bun. Tu la fel. Nu am vrut sa-mi risc sanatatea si mi-am zis ca am sa incerc asa natural pana la menopauza, ca asta mi-a mai ramas. La FIV ma gandeam dar fara sperante ca asigurarile mi-ar acoperi costul, iar banii nu prea-s in plus de cand stam aici...
Daca nu vrei sa astepti sunt si alte variante , iti zice doctorul. Eu stiu de histeroscopie ca cea mai simpla interventie, pentru un fibrom asa mic.

Hai c-o sa fie bine si oricum iei rulota si faci inconjurul lumii chiar si 3 copii de-ai avea de gat!! Ai sa vezi!..:-))

Mergi la inceput