are conjunctivita???

are conjunctivita??? | Autor: patrisuca

Link direct la acest mesaj

patricia s-a trezit ieri dimineata cu ochisorii lipiti :( cred ca a tras-o curentul..nu sunt sigura ce are..ii curg ochisorii mai ales cel stang. o curat mereu cu ceai de galbenele ca am auzit ca cel de musetel nu prea e asa de bun. ochiul nu e asa de umflat dar pare rosu un pic. ce as putwea sa-i dau? niste picaturi..a fost si putin racita..ce sa-i dau pana ajung luni la doctor? cand se trezeste nici nu poate deschide ochisorul. are aproape 5 luni..ma puteti ajuta cu niste sugestii?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Doar sterge-o cu ser fiziologic si cu comprese sterile...Posibil sa nu fie conjunctivita, dar numai dr poate hotari ce este...
Si conjunctivita se ia de undeva, nu se face de la curent...

Noi ne-am chinuit pana la 6 luni cu canal lacrimal infundat, am incercat toate cremele/picaturile posibile si a trecut de la sine, cand s-a desfundat canalul..

Valentina cu Matei si 37+ cu Luca; DPN: 3.02.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patrisuca spune:

ii lacrimeaza ochisorii si are mereu lacrimi in coltul ochiului. nu stiu ce sa zic, oricum voi consulta un medic. multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

E bine sa consulti un oftalmolog. Dupa descriere seamana a canal lacrimal infundat, si noi am avut la ambii ochi. Se sterge cu ser fiziologic si se face masaj, te va invata doctorul cum. Multa sanatate!

Ana, mami de bubulet zambaret (09.02.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Andreea spune:

Si noi ne confruntam cu aceeasi problema, numai ca mie medicul de familie mi-a spus sa ii pun kanamicina in ochisor, la inceput ii trecea dupa ce ii puneam odata, iar acum am pus de 3 ori si tot degeaba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalyna spune:

david s-a nascut cu canalul lacrimar infundat la ochiul drept, medicul de familie nu-mi dadea trimitere la oftalmolog si am incercat fel si fel de picaturi. se dadeau 5 zile, totul era ok cat i le dadeam, dar dupa aceea ne intorceam la problema noastra. el se trezea cu ochiul lipit si cu foarte multe secretii in jurul ochiului si chiar si pe lenjeria din patut. cand am ajuns la oftalmolog si i-am zis ca asa are de cand s-a nascut m-a intrebat ce am asteptat pana atunci (avea 8 luni) si i-am spus ca med de familie nu-mi dadea trimitere pt ca e prea mic si n-au ce sa ii faca, iar dr mi-a spus ca se face si de la 2 saptamani.

cat are fetita? a mai avut asa lacrima la ochisor? poate este doar racita si a tras-o curentul, am patit si noi asa cu ioana si i-a trecut in cateva zile, am sters-o cu ser si pansamente sterile.

a inceput votarea, daca va place scrisoarea lui David adresata Mosului aici o puteti vedea si vota
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Scrisori pt Mos Craciun&page=1" target="_blank">k1.jpg
multumim si pupacim de zapacim!

Mergi la inceput

patricia are 5 luni.nu a mai avut asa ceva de asta cred ca e din cauza curentului. ea plange de fiecare data cand o imbrac si intr-o seara am plecat cu ea, avea lacrimi in ochi iar afara batea vantul.cred ca asta a fost problema.

Mergi la inceput

mami, am o cunostinta care avea baietelul de-o seama cu al meu si mult mai tarziu a inceput sa aiba ochiul inlacrimat si nu avea secretii la ochi cum avea al meu. al meu de exemplu nu avea ochiul inlacrimat, el da. cred ca al ei se apropia de 1 an. cel mai bine daca nu-i trece cu ser sa mergi cu ea la medic oftalmolog sa o vada.

a inceput votarea, daca va place scrisoarea lui David adresata Mosului aici o puteti vedea si vota
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Scrisori pt Mos Craciun&page=1" target="_blank">k1.jpg
multumim si pupacim de zapacim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

ce-ati mai facut cu ochisorii? noi am avut un episod ca al vostru si am tratat-o cu picaturi ophtamezone. dar pe eva o trasese curentul, nu avea ceva mai complicat.

Andra, mami de leoaica Eva

Mergi la inceput

o curat mereu cu ser, si am sunat pediatra care m-a trimis la farmacie sa cumpar niste picaturi nettacin se numesc si vad ca incepe sa-si faca efectul ..nu-i mai curg atat de tare ochisorii si nici nu s-a mai trezit cu ei lipiti.

Mergi la inceput

sa o urmaresti dupa ce nu ii mai pui picaturile astea ca daca apare iar la cateva zile inseamna ca e canalul lacrimar infundat

Mergi la inceput