Locul fetelor Nou-Venite (60)
Raspunsuri - Pagina 9
nike974 spune:
of..........ma apuca emotia.noi facem 8 ani si ne-am mutat impreuna de adoua zi........nu am stat despartiti de atunci nicio zi,decat cat a fost el in delegatie.daca vreau sa imi iau lenjerie,vine cu mine,ma ia cu el daca isi cumpara rulmenti.
de 8 ani nu avem TV.
violab spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui nike974 of..........ma apuca emotia.noi facem 8 ani si ne-am mutat impreuna de adoua zi........nu am stat despartiti de atunci nicio zi,decat cat a fost el in delegatie.daca vreau sa imi iau lenjerie,vine cu mine,ma ia cu el daca isi cumpara rulmenti. de 8 ani nu avem TV. |
Cum adica nu aveti TV? Pentru ca nu vreti?
cora79 spune:
| citat din mesajul lui jesia cora la multi ani fericiti si impliniti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ce nu te doboara te face mai puternic |
"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"
Arianna11 spune:
| citat din mesajul lui nike974 nu vrem TV.asa am decis acum 8 ani. |
Si eu am zis ca atunci cind vom locui la noi in apartament nu o sa punem tv in dormitor,doar in sufragerie...
Arianna11 spune:
| citat din mesajul lui nike974 arianna,la multi ani la macar la un bebe! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ms ....sa va auda DD si sa-mi trimita bb cit mai repede
violab spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Arianna11
Si eu am zis ca atunci cind vom locui la noi in apartament nu o sa punem tv in dormitor,doar in sufragerie... |
Si noi am facut la fel initial dar cum sotul pleaca pt perioade mai lungi de timp si mie mi-e urit singura am pus si-n dormitor. Dorm cu televizorul deschis si-mi tine de urit.