Locul fetelor Nou-Venite (60)
Raspunsuri - Pagina 15
Andreea82 spune:
Ufff....macar greturile daca te-ar scuti
Cu greturile inca nu am probleme... ieri mi-a fost putin rau dupa ce am mancat ceva de ce imi era pofta, dar in rest, multumesc lui Dumnezeu mi-e ok
Deci nici tu nu stai extraordinar la capitolul somn, ai idee pana cand poate tine starea asta? Adica e ceva ce va fi pe tot parcursul sarcinii sau dispare la un moment dat?
nike974 spune:
teoretic dispare dupa primul trimestru.
eu vomit de 3-4 ori pe zi.
iar durerile de cap specifice sarcinii sunt dublate de durerile de cap de la descarcarile de histamina.am deja prurit genralizat, inclusiv pe pielea capului.colegii stiu si nu mai spun nimic,dar daca ma vede cineva e convins ca am fie raie fie paduchi, la cat ma scarpin.stiu ca nu am voie ,dar imi vine sa imi dau pielea jos.
ceaiul de cretisoara face f bine, fixeaza bebele si te face sa te simti realtiv ok,numai ca pt mine e f gretos.
Arianna11 spune:
Neata la fete...da matinale mai sunteti dragelor 
O zi buna,in casa la caldurica....

la toate fetele
Andreea82 spune:
Doamne, draga de tine
.
Sa stii ca te admir pentru puterea ta si dupa cum am vazut nu sunt singura. Esti un adevarat exemplu de ambitie si putere pentru noi, pe bune.
Am tot prins pe parcurs cate putin din problemele tale dar inca nu mi-am dat seama de unde vine problema asta agravata cu histamina si alergiile...Vor trece dupa ce nasti bebe?
Hmm, ceai de cretisoara zici? E prima oara cand aud, se poate gasi in orice farmacie sau mai degraba la Plafar?
Andreea82 spune:
Neata Arianna...da chiar mai devreme vorbeam de asta ![]()
Spuneam ca eu de vreo saptamana stau si ma uit pe pereti noaptea ca nu reusesc sa dorm si acuma, ca sunt in concediu medical si saptamana asta, asa mult mi-as fi dorit sa mai dorm dimineata...
Vad ca nici Nike nu sta mai bine nici la capitolul somn.
Tu esti deja la munci?
nike974 spune:
problemele le am pt ca m-am nascut la 6 luni jumatate si 900 de gr.nu vor trece.am depasit oricum speranta de viata pe care mi-au dat-o medicii.stiu ca nu exista tratament.........dar deja ma gandesc la petrecerea pt pensie si am contract cu Bunul Dumnezeu, minim 25 de ani d ela nasterea bebelului,ca e proiect important si nu il pot lasa asa, neterminat.
sunt bagata intr-un proiect de cercetare sa se vada ce si cum.
eu sunt munte de optimism si am norocul unui medic fantastic , dna dr Irina Bucur.va garantez ca o sa fie superok.nu mai iau niciun medicament si stiu ca voi reusi.e singurul lucru d ecare nu imi fac probleme.sincer.
pupicei de molipsire 

Andreea82 spune:
Asa te vrem!!! Cu mult curaj, optimism si incapatanare sigur vei trece si peste hopul asta! Bravo!

nike974 spune:
fetele,am o pofta nebuna de salata de boeuf...................si imi iese f buna.............sa imi fac sau mai bine nu,ca-s alergica la oua.
gata,stiu ce fac: ciorbita de dovlecei
Andreea82 spune:
| Citat: |
| fetele,am o pofta nebuna de salata de boeuf...................si imi iese f buna..... |