Aspirante >20 (441) Felicitari cori_mic,nike974
Raspunsuri - Pagina 9
tanamera spune:
Buna dimineata!
Elena felicitari pentru cuculetz
.
Ukume,Paula va admir pentru rabdarea voastra
,daca e sa fie cu ochisori s-at pozitiva si acum testele.
Cosminutza,Andreea,Joy,BraveGirl
.
O zi frumoasa1
nike974 spune:
va multumesc pt incurajari.
sunt momente in car enu poti pleca de la job.sper maine sa ajung la dr.deja l-am amanat o data.
mi s-a spus ca e disgravidie de primul trimestru.
ma duc s aimi fac analizele,dar trebuie sa vad unde,pt ca ultima reactie alergica a fost la branula si nu sunt doritori sa-mi recolteze.
incerc sa invat pt examenul de sambata.
sora mea se simte cat de cat mai bine.Ii multumesc lui Dumnezeu c anu e mai rau.
nu sunt cu moralul la pamant,dimpotriva.
cel mai haios e sotul meu care simte nevoia sa ma sarute non stop, toata daca se poate, tot timpul sau macar sa ma mangaie.
are niste ochi mari,verzi, si se uita la mine intr-un fel in care ma bufneste rasul de fiecare data.
i-am spus sa puna slana la afumata,urmaotarea serie, i-am spus ca iar trebuie sa puna sare.iar mi-a cerut detalii despre pusul sarii pe slana,iar i-am dat.
vine in casa, inghetat bocna,dar fericit ca a facut treaba.dupa cateva secunde,clipeste des.zic,e clar,iar a uitat ceva.imi spune spasit:iubire, stii,sarea aia, a ramas in cutie!!!!!!!e a treia oara.
ce sa-i spun?
beluistef spune:
Fetelor multumesc frumos
ca-mi impartasiti bucuria...la al meu sotz inca nu-i vine sa creada.
Acum...hai fetelor cu testele...nu ne mai lasati asa in suspans...vorba Tanamerei...daca este cu ochisori sigur apare ceva pe test...
Elena,
17+ cu
si mami de Luisa ( 23.07.2005)
& Beatrice ( 02.06.2003)
Bebe strumpf
Katy82 spune:
Buna fetele, am venit si eu la
. Eu sunt in Z 20. Fetele pentru rana pe col pe care v-am spus ca mi-a gasit-o, am vazut pe net o reteta naturista pe baza de propolis, supozitoare de propolis care pot fi fol si ca ovule si unguent cu propolis plus cateva ceaiuri. Astept sa-mi vina CM-ul (daca vine
) si apoi ma apuc de tratament, nu vreau sa ma cauterizez.
Cosmi ma bucur ca ti-a venit CM-ul, tb sa va apucati de treaba. Mie doc. mi-a spus sa incepem sa luam acid folic amandoi, ca-i face si lui bine la spermatozoizi.
Paula si Ukume ma bucur ca inca nu au aparut rusii, nici sa nu apara 9 luni de acum in colo. Va asteptam cu vestile bune sau confirmarea.
Nike imi pare tare rau ca nu te simti bine. Noi suntem alaturi de tine 

Joy, Tanamera, Anca, Ylari, Sorinake, Alysa 26 va pup si astept si de la voi vesti bune.
Brave Girl cum te mai simti, au venit uratii?
Mamipui cum a iesit testul, parca tb sa te testezi, nu?
http://lt2f.lilypie.com/5VU0p2.png
Copilul este darul lui Dumnezeu
Katy82 spune:
Elena am uitat sa te felicit pentru baietel, ma bucur ca e sanatos.
burtica
http://lt2f.lilypie.com/5VU0p2.png
Copilul este darul lui Dumnezeu
beluistef spune:
Katy si eu am avut rana pe col, destul de mare dupa axclamatia ginecologului si am cauterizat-o in dec.2008..apoi am luat ovule cu betadine parca 2 saptamani si cand am fost la control nu mi se vindecase total, mai era o particica care nu isi revenise dupa cauterizare si am luat 3 luni ovule Cervugid cate 12 zile imediat dupa terminarea CM. Iar in iulie 2009 cand am fost la control totul era normal.
E bine sa intrebi medicul inainte de a face untratam dupa ureche, in specialin zona aia sensibiloasa.
si sanatate multa
Elena,
17+ cu
si mami de Luisa ( 23.07.2005)
& Beatrice ( 02.06.2003)
Bebe strumpf
BraveGirl spune:
Buna,
Beluistef, felicitari pt cuculetz!
Nike, draga de tine cate suporti, 
Multumesc ca v-ati gandit la mine
....vin de la spital. am facut radografie, nu e nimic rupt. Maine merg la RMN, ca nu-i ok ce se intampla pe acolo. M-am blocat azi cd la radiografie m-a pus sa semnez ca nu sunt insarcinata...azi trebuia sa vina si n-a venit 
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria 
POZE CU PRINTESA
PaulaFrida spune:
Ukume bineinteles ca te sustinem
,eu ma simt bine,tzitzi sunt umflati si dor,daca e
in burtica o sa mai apara simptome asa treptat,abia astept 
Fetelor nu va suparati ca va tinem in suspans 
,dar noua ne e frica de liniutza amarata de pe bat si de aia avem rabdare pana in weekend ca sa fie sigur.
Ma apuc sa fac lista cu nume pt
.
Abia asteptam sa vina minunea
in viata noastra.
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a2cb6bdcee2249b211b077&skin_id=601" target="_blank">Poze nunta
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a2f0ed64fffef3a6b8f0ff&skin_id=601" target="_blank">Poze cu noi
cos_minutza spune:
Alooo,fetelor....nu mai ziceti nimic???
Elena imi imaginez ce super incantat e sotzul
Corina bafta la RMN!!!
nike974 sotzul tau e super
Sper ca te simti mai bine!
Tanamera
Bine zici ca s-ar pozitiva testele la fete!!!Oricum e alegerea lor si le inteleg cu teama de o singuta linuta!!!Le tin pumni si bagam un pic agitatele la incalzire:

Paula

ukume

Katy parerea mea e ca ar fi mai bine sa nu iei nimic nerecomandat!!!
In 2010 sa dea Domnul
sa fiu 
www.onetruemedia.com/shared?p=a1dec3978996bac42d2c27&skin_id=601" target="_blank">Nunta noastra
ANDREEA84 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cos_minutza Alooo,fetelor....nu mai ziceti nimic??? Elena imi imaginez ce super incantat e sotzul ![]() Corina bafta la RMN!!! ![]() nike974 sotzul tau e super Sper ca te simti mai bine!Tanamera Bine zici ca s-ar pozitiva testele la fete!!!Oricum e alegerea lor si le inteleg cu teama de o singuta linuta!!!Le tin pumni si bagam un pic agitatele la incalzire:![]() ![]() Paula![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ukume![]() ![]() ![]() Katy parerea mea e ca ar fi mai bine sa nu iei nimic nerecomandat!!! ![]() In 2010 sa dea Domnul sa fiu ![]() www.onetruemedia.com/shared?p=a1dec3978996bac42d2c27&skin_id=601" target="_blank">Nunta noastra |

13+astept sa vii acasa la surioara ALEXANDRA
01-02-2007http://www.flickr.com/
ANDREsiALEX