Aspirante >20 (441) Felicitari cori_mic,nike974
Raspunsuri - Pagina 21
Katy82 spune:
Neata fetele! Poftiti la o
, 
. Cam slabuta activitatea pe aici. Paula, Ukume cum a iesit testul? Cosmi ce mai faci? Nu ai mai scris de ceva timp. Andreea ce face samburelul? Joy, Tanamera sper ca n-ati pierdut timpul in week-end.
sa aveti o zi frumoasa!
http://lt2f.lilypie.com/5VU0p2.png
http://www.youtube.com/watch?v=HkL-irK2kU0&feature=PlayList&p=96FA560B1BEEB4AB&playnext=1&playnext_from=PL&index=10
Copilul este darul lui Dumnezeu
PaulaFrida spune:
Buna dimineata fete
poftiti la cafeelatte 
Bebe nu s-a aratat la test,rushi nu au aparut,sanii dor tot asa.O sa mergem la dr ca sa vedem ce e.
Am citit pe net pe forumuri si de aici si din strainatate carora nu testul le arata neg desi era bebe si de 10 sapt.asa ca cel mai bine de facut test e dupa 1-2 sapt de intarziere.nu are rost sa tot strici teste,dar fiecare face cum vrea pana la urma.
Va
pe toate si va doresc o zii frumoasa si productiva 
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a2cb6bdcee2249b211b077&skin_id=601" target="_blank">Poze nunta
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a2f0ed64fffef3a6b8f0ff&skin_id=601" target="_blank">Poze cu noi
BraveGirl spune:
Neatza!
Sa aveti o saptamana frumoasa!
Paula, e bine ca te-ai hotarat sa mergi la dr. Tin pumnii sa fie bebe.
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria 
POZE CU PRINTESA
ANDREEA84 spune:
buna dimi,scuze de nesemnat condika in weechend dar am motivare si de la doctor
si de la printesa mea,scumpuliciu meu creste mare,azi facu 3anisori,ieri am chefuito si sambata am fost pusa pe pregatiri,cumparaturi,shoping la cadou si amandoua o portie de nana
zdravana
in rest toate bune,deja si eu ma simt mai bine,sunt la scarbici si am o pofta lipsa
bun venit noilor aspirante si sedere cat mai scurta,sa va gasesc pe toate la capitolul ODISEE(ALBINUTZA,GABI)

PAULA,chiar vrei sa ne incerci rabdarile
haide cu rezultul de la test,cum a iesit?KATY,la tine?
UKUME
tu?
DOAMNE ce suspans!ca la filmele de actiune
oricum scot majoretele de la prafuit si sa fie cu mare noroc

haideti fetele

cu rezultatele!

sa fie cu bebei

eu asta imi doresc!

va

pe toate si sper sa va molipsesc cu 

NIKE,bafta la examen si multa-multa sanatate tie si mai ales la samburel
o dau akm ca iar uitai
neuronul de gravida,ceiuc,
si daca mai vreti ceva dati un tel pt comanda

13+astept sa vii acasa la surioara ALEXANDRA
01-02-2007
http://www.flickr.com/
ANDREsiALEX
PaulaFrida spune:
Multumesc BraveGirl
N-o sa fim dezamagiti daca nu e bebe,e numai prima luna de incercare,luna de incalzire se poate spune
.
O sa mergem la dr sa vedem de unde atata intarziere,asta in cazul in care nu e bebe,ultimul CM a fost in 13 dec.
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a2cb6bdcee2249b211b077&skin_id=601" target="_blank">Poze nunta
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a2f0ed64fffef3a6b8f0ff&skin_id=601" target="_blank">Poze cu noi
ANDREEA84 spune:
iertare,am trimis mesajul mai tarziu
e buna cafeluta si de la voi
PAULA mai bine faci un beta si gata,stii exact si stim si noi![]()
![]()
multumesc pt intrebare KATY
noi facem bine,crestem,deja simt cand se misca mai tare,prima data am zis ca m-i se pare dar akm sunt convinsa
si am facut o burta prea mare pt saptamanile care le am,dar asta e,noi sa fim sanatosi ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
13+astept sa vii acasa la surioara ALEXANDRA
01-02-2007
http://www.flickr.com/
ANDREsiALEX
tanamera spune:
Neata!
Katy,Paula multumim pentru cafeluta
.Paula cand mergi la medic?
Ukume???
Va pup pe toate!
cos_minutza spune:
Buna dimineata
Va multumesc ca ati intrebat de mine
Intr-adevar am cam disparut ca "magarul in ceata"
Vineri a fost ziua mea libera dar ca de obicei a trebuit sa vin la lucru pt cateva ora
Cand am ajuns acasa m-am apucat de facut papica pt ca scumpul meu sotz m-a anuntat ca sambata dam o fuga pana in Austria cu niste prieteni...Asa ca sambata la 3 noaptea eram in drum spre Austria.Ne-am intors tot sambata dar in afara de somn nu am avut chef de nimic.Ieri am fost in vizita la ai mei dupa aceea am citit toata ziua
Mi-am cumparat Luna noua din colectia Amurg si am fost pur si simplu fascinata
am si citit-o deja...Abia astept sa cumpar si celelate volume.
Paula imi pare rau de pierderea suferita,chiar nu imi pot imagina prin ce ai trecut.Te asteptam cu vesti de la medic
Tanamera,Joy bafta si spor la prestat
Sa dea domnul sa se prinda
Multi 
Leonardo din cate vad eu analizele tale sun in limita normala dar totusi un doctor e cel mai in masura sa te lamureasca
Andreea LA MULTI ANI ALEXANDREI
,sa creasca mare,frumoasa,sanatoasa si sa va aduca multe multe bucurii in viata
Katy chiar ca se vede mult optimist in postarile tale
Sa dea domnul sa primesti minunea cat mai curand
Corina ma bucur ca au venit urati
nike cat ma bucur ca samburelul e bine
In legatura cu munca eu zic sa ai grija,nimic dar absolut nimic nu e mai important ca sanatatea ta si a samburelului
yasmi tu ce mai zici?Multi 
Albi bine ai venit la noi si sedere cat mai scurta(cu statutul de aspiranta).Doamne cate ai mai indurat

Ylari scumpo dar chiar ne-ai parasit
Trimit mesajul ca m-am intis cat o zi de post,se vede ca nu am scris demult
Aaaa era sa uit ne-am apucat deja de prestat![]()
toate fetele si va doresc o zi usoara!!!
In 2010 sa dea Domnul
sa fiu 
www.onetruemedia.com/shared?p=a1dec3978996bac42d2c27&skin_id=601" target="_blank">Nunta noastra
PaulaFrida spune:
tanamera Dr care o sa-mi urmareasca sarcina e la Euromedica,unde o sa si nasc in Baia-Mare,de acolo suntem si noi.Vrem sa mergem luna asta cand o sa aiba sotiorul meu zii libera de la serviciu.Pana atunci ori vin rushi,ori nu,daca e ceva suspect,ma doare ceva ce nu ar trebui mergem aici.(Carei-Baia mare 100 km)
cos_minutza spune:
Normal ca am uitat ceva
Ukume te rog sa intri sa ne spui ce esti bine,sper ca nu ai cazut in butoi ca iti dau bataita

In 2010 sa dea Domnul
sa fiu 
www.onetruemedia.com/shared?p=a1dec3978996bac42d2c27&skin_id=601" target="_blank">Nunta noastra