Aspirante >20 (441) Felicitari cori_mic,nike974

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nike974 spune:

katy,esti o scumpete.
iti multumesc mult.

dr meu e f optimist.
toti ceilalati m-au dat pe usa afara si au refuzat sa ma consulte.........si nu numai in Romania am patit asta.mi s-a spus:nu avem solutii.si vb de Germania, Elvetia,nu de Roamania.aici am gasit acest om care macar vrea sa ma preia.

pupicei de noapte buna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Noapte buna fetele!

http://lt2f.lilypie.com/5VU0p2.png

Copilul este darul lui Dumnezeu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui BraveGirl

Eu am bocit la greu...am bagat un test barza, ca ma manca ...la inceput o linuta. il las, ma intorc dupa vreo 7-8 minute. Ce-mi vad ochii???!!!! A doau liniuta pala...am izbucnit in plans. Am fugit si am luat alt test. L-am facut repede...doar o liniuta. L-am chemat pe sot acasa (era la sala, la 5 min de casa) si i-am spus sa-mi ia Surecheck. Vine sotul ii arat primult test Barza si vede si el a 2-a liniuta se uita si la al doilea si aparuse si acolo, dar si mai pala. am inebunit...am factu si Surecheck. Negativ. Mi-am mai revenit putin. Nu am nici un semn. Acum am bagat iar un Surecheck, tot negativ.
Mai fac maine unul, sper sa iasa tot negativ. Nu credeam ca o sa-mi doresc atat de mult sa vad doar o liniuta...Azi nici nu m-am mai dus la RMN.

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria

POZE CU PRINTESA

Vezi ca la Barza scrie ca nu mai sunt valabile dupa 5-10 min de la efectuarea testului. Adica pot arata un fals pozitiv.

Oricum, maine dim va fi mai concludent testul.

Nu are rost sa plangi, mergem cu DD inainte! In primele sapt de sarcina functioneaza legea "totul sau nimic".

Victoria, mami de Anna Sofia

mA fAc MaRe
Sofia, 1 an si 5 luni

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabidaniela spune:

BraveGirl, si eu am avut barza fals pozitive (a doua liniuta pala). Deci stai calma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA84 spune:

buna dimi,activitate lipsahaideti la o ,ceiuc rusesc,lapte cu cacao sau simplu si pt cine doreste,ca meniu,omleta akmcaci asta pregatii mie si motatei de fie-meanu prea pot sa stau la calc dar mai verific forumul,vasi aveti grija de voi

13+astept sa vii acasa la surioara ALEXANDRA01-02-2007

http://www.flickr.com/

ANDREsiALEX

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leonardo2007 spune:

neatza fetelor

am luat rezultatele cu analizele hormonale Z5 - nu am putut face in Z3 ca m-am trezit tarziu si am si mancat

Estradiol : 44 (faza foliculara 21-251)
Progesteron: 0.3 (faza foliculara 0.1-0.3)
Prolactina: 11.68 (limite 3.24 - 29.12)
LH: 2.2 (faza foliculara 1-20)
FSH : 3.2 (faza foliculara 1 - 10)
TSH: 0.921 (limite: 0.49-4.67)

Sunt ok? Nu-s ok? O sa merg cu ele la doctorita pe 5 Feb sa vedem ce zice.
Trebuie sa-mi mai fac si cele din Z14-15 si cele din Z21

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Buna fetele! Andreea multumim de cafeluta, Bravegirl si mie mi-a iesit odata pozitiv si seara mi-a venit CM, Nike cum te mai simti? Ukume si Paula ceva simptome de ? Fetele cine se mai testeaza zilele astea? La mine e Z23

http://lt2f.lilypie.com/5VU0p2.png

Copilul este darul lui Dumnezeu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PaulaFrida spune:

Buna dimineata fetelor ,va ofer si eu o salata de fructe,asta papam noi in fiecare dimineata,foarte sanatos.
De luna viitoare incep sa iau Elevit,mai iau pana atunci acid folic.
Am citit despre acid folic ca ar fi de ajuns 1 mg pe zii,atat cat contin vitaminele prenatale.
Ukume ce mai faci?cum te mai simti?sper ca esti bine

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a2cb6bdcee2249b211b077&skin_id=601" target="_blank">Poze nunta
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a2f0ed64fffef3a6b8f0ff&skin_id=601" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PaulaFrida spune:

Katy ma dor sanii,se tot pateaza cate un pic si nici urma de rushi.

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a2cb6bdcee2249b211b077&skin_id=601" target="_blank">Poze nunta
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a2f0ed64fffef3a6b8f0ff&skin_id=601" target="_blank">Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leonardo2007 spune:

bafta maine la test, Paula

Mergi la inceput