Aspirante >20 (441) Felicitari cori_mic,nike974
Raspunsuri - Pagina 17
nike974 spune:
katy,esti o scumpete.
iti multumesc mult.
dr meu e f optimist.
toti ceilalati m-au dat pe usa afara si au refuzat sa ma consulte.........si nu numai in Romania am patit asta.mi s-a spus:nu avem solutii.si vb de Germania, Elvetia,nu de Roamania.aici am gasit acest om care macar vrea sa ma preia.
pupicei de noapte buna.
Joy21 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui BraveGirl Eu am bocit la greu...am bagat un test barza, ca ma manca ...la inceput o linuta. il las, ma intorc dupa vreo 7-8 minute. Ce-mi vad ochii???!!!! A doau liniuta pala...am izbucnit in plans. Am fugit si am luat alt test. L-am facut repede...doar o liniuta. L-am chemat pe sot acasa (era la sala, la 5 min de casa) si i-am spus sa-mi ia Surecheck. Vine sotul ii arat primult test Barza si vede si el a 2-a liniuta se uita si la al doilea si aparuse si acolo, dar si mai pala. am inebunit...am factu si Surecheck. Negativ. Mi-am mai revenit putin. Nu am nici un semn. Acum am bagat iar un Surecheck, tot negativ.Mai fac maine unul, sper sa iasa tot negativ. Nu credeam ca o sa-mi doresc atat de mult sa vad doar o liniuta...Azi nici nu m-am mai dus la RMN. ========== Corina Mamica de Arianna Maria ![]() POZE CU PRINTESA |
Vezi ca la Barza scrie ca nu mai sunt valabile dupa 5-10 min de la efectuarea testului. Adica pot arata un fals pozitiv.
Oricum, maine dim va fi mai concludent testul.
Nu are rost sa plangi, mergem cu DD inainte! In primele sapt de sarcina functioneaza legea "totul sau nimic".
Victoria, mami de Anna Sofia
mA fAc MaRe

Sofia, 1 an si 5 luni

David Lloyd George
gabidaniela spune:
BraveGirl, si eu am avut barza fals pozitive (a doua liniuta pala). Deci stai calma 
ANDREEA84 spune:
buna dimi,activitate lipsa
haideti la o
,ceiuc rusesc,lapte cu cacao sau simplu si
pt cine doreste,ca meniu,omleta akm
caci asta pregatii mie si motatei de fie-mea
nu prea pot sa stau la calc dar mai verific forumul,va
si aveti grija de voi
13+astept sa vii acasa la surioara ALEXANDRA
01-02-2007
http://www.flickr.com/
ANDREsiALEX
leonardo2007 spune:
neatza fetelor
am luat rezultatele cu analizele hormonale Z5 - nu am putut face in Z3 ca m-am trezit tarziu si am si mancat ![]()
Estradiol : 44 (faza foliculara 21-251)
Progesteron: 0.3 (faza foliculara 0.1-0.3)
Prolactina: 11.68 (limite 3.24 - 29.12)
LH: 2.2 (faza foliculara 1-20)
FSH : 3.2 (faza foliculara 1 - 10)
TSH: 0.921 (limite: 0.49-4.67)
Sunt ok? Nu-s ok? O sa merg cu ele la doctorita pe 5 Feb sa vedem ce zice.
Trebuie sa-mi mai fac si cele din Z14-15 si cele din Z21
Katy82 spune:
Buna fetele! Andreea multumim de cafeluta, Bravegirl si mie mi-a iesit odata pozitiv si seara mi-a venit CM, Nike cum te mai simti? Ukume si Paula ceva simptome de
? Fetele cine se mai testeaza zilele astea? La mine e Z23
http://lt2f.lilypie.com/5VU0p2.png
Copilul este darul lui Dumnezeu
PaulaFrida spune:
Buna dimineata fetelor
,va ofer si eu o salata de fructe,asta papam noi in fiecare dimineata,foarte sanatos.
De luna viitoare incep sa iau Elevit,mai iau pana atunci acid folic.
Am citit despre acid folic ca ar fi de ajuns 1 mg pe zii,atat cat contin vitaminele prenatale.
Ukume ce mai faci?cum te mai simti?sper ca esti bine 

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a2cb6bdcee2249b211b077&skin_id=601" target="_blank">Poze nunta
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a2f0ed64fffef3a6b8f0ff&skin_id=601" target="_blank">Poze cu noi
PaulaFrida spune:
Katy ma dor sanii,se tot pateaza cate un pic si nici urma de rushi.
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a2cb6bdcee2249b211b077&skin_id=601" target="_blank">Poze nunta
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a2f0ed64fffef3a6b8f0ff&skin_id=601" target="_blank">Poze cu noi

...la inceput o linuta. il las, ma intorc dupa vreo 7-8 minute. Ce-mi vad ochii???!!!! A doau liniuta pala...am izbucnit in plans. Am fugit si am luat alt test. L-am facut repede...doar o liniuta. L-am chemat pe sot acasa (era la sala, la 5 min de casa) si i-am spus sa-mi ia Surecheck. Vine sotul ii arat primult test Barza si vede si el a 2-a liniuta