Aspirante >20 (441) Felicitari cori_mic,nike974

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nikolici spune:

nike o sa fie totul bine.Dar nu-mi place "optimismul" doctoritei tale!

Yo Miss www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=813a99ff4d721e97009477" target="_blank"> Karinutza(14.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEA84 spune:

gata fetelor,revenii!am o mica raceala si trebuie sa ma protejez mai mult in rest bebe e bine si ramasa definitiv am de luat no-spa si scobutil pana se mai lasa durerile,pe urma sa am foarte mare grija caci nu ma vede bine,cica"ma asteapta tac in fund"polidin!asa ca ma conformez si maine pana luni stau acasa la caldurika

13+astept sa vii acasa la surioara ALEXANDRA01-02-2007

http://www.flickr.com/

ANDREsiALEX

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nike974 spune:

multam.
fetele mele,daca o mama nu isi doreste copilul mai mult decat isi doreste propria sa viata, cedeaza pe prima suta de metri.
mananc,apoi vomit si tot asa.
am o intrebare directa, pe bune.
sa dau spaga maine cand ma internez?

Mergi la inceput

nikolici,
tu la mastocitoza, anafilaxie multipla recurenta, atopie sid eficit de diaminoxidaza( enzima care descompune histamina, eu nu o produc,dar produc histamina in exces),la imposibilitatea de a folosi calmante,antivomitive,orice fel de anestezice,de antiiflamatoare,calciu etc ,cat de optimista ai fi,ca medic?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nike974

multam.
fetele mele,daca o mama nu isi doreste copilul mai mult decat isi doreste propria sa viata, cedeaza pe prima suta de metri.
mananc,apoi vomit si tot asa.
am o intrebare directa, pe bune.
sa dau spaga maine cand ma internez?
pai maine te internezi?asa de rau e?
spaga pt ce?dai o atentie dr.si la final poti sa-i dai ori un cadou ori contravaloarea unui control la cabinet doar nu nasti!si daca esti darnika de mana din prima se va uita de fiecare data sa-i bagi in buzunar!
de ex:medicul meu mi-a facut pe 4ianuarie control am platit50lei,pe22ianuarie control,eco-doupler-morfo si am achitat80lei,azi nimic caci a fost control de rutina si sa fie sigur de ceea ce vorbeste,adica pe22ian. a zis probabilitate mare de a fii baiat si azi s-a confirmat,si pt toate aceste nu am achitat nimic akm,luna viitoare cand ma mai duc!

ANDREsiALEX

Mergi la inceput

e destul d erau.trebuia sa mainternez de azi.
nu i-am dat nimic pt ca nu am.luni ne dau astia banii asa ca nu am avut.
tipul e fantastic si chiar s-a purtat super bine cu mine pana acum.
in afara de azi, mi-am platit consultatiile.
maine ma duc la 6 dim la serviciu,rezolv ce am de rezolvat, apoi ma duc la spital.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cos_minutza spune:

nike spaga pt ce???Eventual cand iti da drumul acasa (in functie de comportamentul lui) ii oferi o mica atentie dar la internare chiar nu vad de ce ar trebui sa-i dai cevaAi grija de tine si de bebe mic!!Sa te faci bine cat mai repede
Andreea dumneata sa stai acasa la caldurica si sa ai grija de cuculetzMulti
Nikolici

In 2010 sa dea Domnul sa fiu
www.onetruemedia.com/shared?p=a1dec3978996bac42d2c27&skin_id=601" target="_blank">Nunta noastra

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui nike974

e destul d erau.trebuia sa mainternez de azi.
nu i-am dat nimic pt ca nu am.luni ne dau astia banii asa ca nu am avut.
tipul e fantastic si chiar s-a purtat super bine cu mine pana acum.
in afara de azi, mi-am platit consultatiile.
maine ma duc la 6 dim la serviciu,rezolv ce am de rezolvat, apoi ma duc la spital.
esti fantastika!ma duc la servici sa rezolv ce am si pe urma la spital....tu in loc sa te ingrijesti,sa-ti faci bagajelu cu tot ce-ti trebuie si mai ales sa dormi caci cine stie ce gasesti pe acolo si cat ai zice patul de oriunde nu este ca cel de akasa,te framanta firma,dau faliment fara tine?si in caz ca DOAMNE FERESTE se intampla ceva iti valorifika sarcina?NIKE,noroc ca nu te cunosc caci eu te-as zgudui un pic,poate asa iti mai revii
FA-TI GRIJI PT TINE NU PT ALTII........!
AI GRIJA SI-TI REPET DE MIIIIII DE ORI,POATE MA INTELEGI ODATA!NU CUNOSTI CE INSEAMNA SA PIERZI O SARCINA SI TE MIRI DE CE CACI EFORT N-AM FACUT,DE VOMAT SAU SARCINA TOXICA NICIODATA SI TOT AM AVUT MAI MULTA GRIJA DE MINE,ma doare-n cot de firma mea pana la urma ca nu sa deschis cu mine si nu se inchide cu mine,statuie n-am vazut la nimeni ridicatascz de greseli dar scrisa-i rapid plina de draci

ANDREsiALEX

Mergi la inceput

eu trebuia sa plec acasa dar imi astept sotiorul sa iasa de la servici si pe urma directia sweet home la printesa,maine o jigaresc un pic caci suntem doar amandoua si treaba n-am,as fii iesit cu ea dar stau cumintika,poate iesim prin curte30min acolo....
oricum imi e mai bine,luai no-spa si se cunoaste,asta e...bine macar ca bebe e sanatos si vioi,facea box cu mainile si-si intindea piciorusele,parca sa-si faca loc mai mult
ANCA,BB_YASMI,JOY,ALYSA,HAPPY,ROXI,TANAMERA,KATY si toate celelalte,voi ce mai faceti?macar sa nu ne uitati

ANDREsiALEX

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

dragelor mult incercate....haideti

pic cu pic strangem oceanul in maini si daruim mai departe copilashilor care sunt in suferinta

haideti, sa trecem pe aici, sa ne informam, sa nu mai stam cu mana in san...ca nu vine nimeni la usa sa ne intrebe daca ne doare ceva

DA!! NE DOAREEEEEEEEEE
...acest sistem sanitar care este intr-o mare nevoie de AJUTOR si de care mai devreme sau mai tarziu ne vom lovi si noi, fiecare dintre noi sub o forma sau alta...mai mult sau mai putin direct!!!!

haideti aici, sa sprijinim impreuna, fiecare cum poate si cum are disponibilitate:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=147487

PS: Dumnezeu sa va indrume pasii si sa va aduca bebelusul mult dorit la san

Alinuk
mamik de Andu mik si Teo voinik

nasterea - ca un cadou
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">botez bb Andu
www.flickr.com/photos/13087113@N06/" target="_blank"> franturi de viata
....................................................
Nimic nu-i intamplator!
...................................................

Mergi la inceput