Aspirante >20 (441) Felicitari cori_mic,nike974

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nike974 spune:

fetele mele,
ultima reactie alergica dura,cu umflaturi, prurit,rau a fost la.........branula!deci perfuzie cu mare risc si doar cus er fiziologic.

Katy, eu le-am facut gratuit toate aceste analize.
cum?
trimitere d ela medicul de familie catre insitutul de hematologie bucuresti, suspecta fiind de mastocitoza(din pacate s-a adeverit).
stiu ce inseamna.
eu am un salariu decent,dar creditele mi-l lasa la jumatate.

toate muraturile,citricele(lamaia imi place la nebunie) au histamina,pe care eu nu o descompun si iar ajung in terapie intensiva si,acum,nu au voie s aimi faca hemisuccinat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Katy82

Buna fetele! Am fost dim. la doc. de fam. sa vad daca macar o parte din analize sunt compensate. raspuns negativ. Ma costa toate ~1000 lei cat salariul meu pe o luna. Am facut doar dozare hormoni tiroidieni, prolactina, dozare markeri tumorali (eu am avut in trecut o operatie la san, nu a mai creat probleme de atunci dar pt orice eventualitate). M-a costat 250 de lei. Restul la salariul urmator. Zilele astea trebuie sa primesc si rezultatul testului Papa Nicolau. Va spun cum mi-a iesit. Mai am de facut ARN- mesager HPV, TORCH (care am inteles ca e vreo 450), dozare anticorpi, RH, HIV, VDRL.
Am o durere de ieri in piept. Am inceput sa ma imbat cu apa rece ca poate o fi prin burtica si imi cresc sanii, doar sunt o aspiranta optimista.

http://lt2f.lilypie.com/5VU0p2.png

Copilul este darul lui Dumnezeu

Cel putin RH, HIV, VDRL ar tb sa fie gratuit/compensat. Eu asa stiam.

Victoria, mami de Anna Sofia

mA fAc MaRe
Sofia, 1 an si 5 luni

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Joy21 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ukume24

Buna dimineatza fetelor,

Mi-am facut testul de dimineata si mi-a iesit negativ. Sunt suparata, dezamagita, confuza....
Ciclu nu mi-a venit inca si mie nu mi-a mai intarziat de un an de zile nici macar o zi.I'm lost.

Ce test ai facut? Cel mai sigur ar fi o analiza de sange, beta hcg. Clar, nu e ok sa intarzie cm atatea zile nejustificat.

Victoria, mami de Anna Sofia

mA fAc MaRe
Sofia, 1 an si 5 luni

"Nu-ti fie frica sa faci un pas mare. Nu poti trece o prapastie din doua sarituri mici."
David Lloyd George

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Joy sunt compensate doar daca as fi . Adevarul ca si eu as prefera sa nu mai platim CAS-ul, ca oricum de cate ori ma duc la doc dau o groaza de bani...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Nike, eu te inteleg prin ce treci cu greturile. Eu am avut disgravidie...am slabit 4 kg in primele sapt. Ajnsesem la 41kg, la 1,67m ...mai nasol e ca eu sunt o poficioasa. Mancam si apoi dadeam tot afara.

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria

POZE CU PRINTESA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katy82 spune:

Si in cazul graviutelor doar RH-ul, VDRL SI HIV, restul se platesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nike974 spune:

draga mea,
mie imi place la nebunie sa gatesc(chiar am iesit vicecampiona nationala,Radu Anton Roman fiind presedintele juriului atunci).
inchipuieste-ti ca gatesc de la mancare chinezeasca la mancare evreiasca,dar nu ma pot atinge de nimic.
toate hainele cad de pe mine.
azi vad daca ramane diagnosticul de disgravidie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cos_minutza spune:

Ok Katy mama lor de escrociibani ne trag din salarii dar cand ajungi sa ai nevoie de medici si analize tot din buzunarul tau daiVai si amar de Romanica noastraSa va zic o faza: sun la laborator sa intreb daca trebuie bilet de trimitere sau nu sa-mi fac analize,la care domnul la telefon :daca doriti sa la platiti dumneavoastra atunci nu!!!Nu am vrut sa ma cert cu el ca daca as avea bilet de trimitere ar mai exista fonduri????Cred ca ciuciu ca era deja jumatatea luniAsa ca .....
Corina nu ti-ai facut un test?
Andreea sigur e totul ok cu bebe nu te ingrijora!!!Te asteptam cu vesti
Joy
nike sa inteleg ca si ce ai mancat aseara ai dat afara...Of doamne prin cate mai treci.Te asteptam cu vesti de la medic

Edit : am avut cateva greseli

In 2010 sa dea Domnul sa fiu
www.onetruemedia.com/shared?p=a1dec3978996bac42d2c27&skin_id=601" target="_blank">Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Cosminutza, nu fac nici un test. Nu am semne, ca ne-am pprotejat dupa ce am facut vaccinul AH1N1. Si ieri am facut 2 radiografii. E prima data cd imi doresc sa-mi vina.

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria

POZE CU PRINTESA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanamera spune:

Buna dimineata!

Ukume imi pare rau pentru testul negativ,eu in locul tau as merge la medic pentru o ecografie.

Corina mai bine iti faci un test,chiar daca e negativ,asa pentru linistea ta.

Paula iti tin pumnii sa iasa testul pozitiv,eu cred ca il faceam de mult.Ce intarziere ai?

Va pup pe toate!

Mergi la inceput