Aspirante >20 (441) Felicitari cori_mic,nike974
Raspunsuri - Pagina 11
ANDREEA84 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cos_minutza Intre timp va ca te-ai descurcat!!!Stiam eu ca esti fata isteata ![]() ![]() In 2010 sa dea Domnul sa fiu ![]() www.onetruemedia.com/shared?p=a1dec3978996bac42d2c27&skin_id=601" target="_blank">Nunta noastra |

13+astept sa vii acasa la surioara ALEXANDRA
01-02-2007http://www.flickr.com/
ANDREsiALEX
nike974 spune:
fetele,
am mancat pt prima data pe ziua de azi, acum o jumatate de ora.sper sa nu vomit in urmatoarea ora.
am muncit f mult azi.acum am deja 14 ore d emunca.
pupicei si noapte buna.
nu mi-e ok,maine ma duc la dr la primul consult.
ukume24 spune:
Buna dimineatza fetelor,
Mi-am facut testul de dimineata si mi-a iesit negativ. Sunt suparata, dezamagita, confuza....
Ciclu nu mi-a venit inca si mie nu mi-a mai intarziat de un an de zile nici macar o zi.I'm lost.
cos_minutza spune:
Neatza!
nike974 - ma bucur ca ai mancat si sper ca nu ai dat afara.Auzi tu 14 ore de munca nu ti se pare cam mult pt o graviduta?Ai ajuns la medic?
Va ofer o
,ceiut cald si tot ce doriti voi!!!!
Mai bag un pic agitatele pt fetele noastre
Paula
ukume
O zi frumoasa!!!Va
pe toate(fara exceptii
)
In 2010 sa dea Domnul
sa fiu 
www.onetruemedia.com/shared?p=a1dec3978996bac42d2c27&skin_id=601" target="_blank">Nunta noastra
cos_minutza spune:
Ukume iartama ca am bagat agitatele,se pare ca am scris in acelasi timp

.Imi pare tare rau ca e testul negativ

In 2010 sa dea Domnul
sa fiu 
www.onetruemedia.com/shared?p=a1dec3978996bac42d2c27&skin_id=601" target="_blank">Nunta noastra
PaulaFrida spune:
Buna dimineata fetelor
va poftesc la o cafelutza cu laptic 
Cosminutza pe mine m-ai ispitit cu bunatatea si acum
,dar ma jucam cu sotiorul meu scump Heroes Of might And Magic.
Fetelor o sa fac testul in weekend ca vreau sa fie si iubitul meu sot prezent.el o sa mearga sa verifice testul ca eu nu am curaj.
Ukume poate ca nu a fost bun testul.mai fa unul paste 2 zile ca se dubleaza nivelul de Hcg dupa 2 zile.nu fii dezamagita 
.

pe toate
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a2cb6bdcee2249b211b077&skin_id=601" target="_blank">Poze nunta
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a2f0ed64fffef3a6b8f0ff&skin_id=601" target="_blank">Poze cu noi
BraveGirl spune:
Neatza!
Ukume, 
Mie tot nu mi-a venit
...vreau sa declar Z1 cat mai repede
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria 
POZE CU PRINTESA
PaulaFrida spune:
Ukume www.americanpregnancy.org/duringpregnancy/hcglevels.html" target="_blank">ceva interesant despre teste
Daca vreti cititi si voi fetelor 
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a2cb6bdcee2249b211b077&skin_id=601" target="_blank">Poze nunta
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a2f0ed64fffef3a6b8f0ff&skin_id=601" target="_blank">Poze cu noi