Copiloiul

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns denizel spune:

Eu as vrea sa traiesc dupa modelul propus de Sabina (toti laolalta). Mi se pare cel mai aproape de ideal(ul meu).

Ma gandesc cu groaza ca nu mai e mult si copilasul asta al meu va pleca de acasa . O sa fie cumplit de greu pentru mine, mai bine nu ma gandesc...

Pe de alta parte, cand o s-o cunosc pe mandra cu care o sa se mute, o sa trec probabil mai usor peste depresie :)).
Eu accept multe doar celor pe care ii iubesc tare de tot, si, presupun ca donsoara n-o sa aiba acest privilegiu :))))).

Laura25, intru la Generale, te vad cu pliciul in mana.
Intru sa vad ce se mai discuta la In unul sau in 2, tot tu cu pliciul.
Deschid, cu emotie, Clubul cartilor si ma intampina si acoloooo!!!!, pliciul tau.
Felicitari! Esti cel mai activ moderator DC! A, da, si obiectiv! Mai ales obiectiv

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil !

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Si ce te faci denizel daca vine si spune ca este indragostit lulea. ...si ca ea este studenta din israel si dupa ce termina scoala se vor muta impreuna in tel aviv ...da sa nu te ingrijorezi...ca o sa dea telefon la saptamina.

Mergi la inceput

Aoleu, Guestus, de ce ma torturezi?
El are 10 ani si de pe-acuma nu suna cand e in tabara .

Da' nu ma las: le iau copiii si ii cresc eu. AP! Trebuie sa sune macar sa intrebe ce fac aia micii :)).

Maamiii, îmi place pielea ta! E ca de câltitză" :-)) - din jurnalul unei mămici de băietel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_a spune:

Dar ce te faci Denizelule daca scumpa ta nora nu va fi deloc AP si-ti va interzice sa-i rasfeti cu luat in brate, legenat, ba iti va tranti in fata beneficiile plansului controlat, plesnitului peste manute si time-outului intru dezvoltarea unui adult responsabil si educat?

Ziceai ca te tortureaza Guestus...sa mai zic ca la ce vad ca se intampla in jurul meu ai sanse de vreo 50% ca scenariul de mai sus sa devina realitate?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui denizel

Laura25, intru la Generale, te vad cu pliciul in mana.
Intru sa vad ce se mai discuta la In unul sau in 2, tot tu cu pliciul.
Deschid, cu emotie, Clubul cartilor si ma intampina si acoloooo!!!!, pliciul tau.
Felicitari! Esti cel mai activ moderator DC! A, da, si obiectiv! Mai ales obiectiv

Nu, denizel, sunt un USER DC activ si care din intamplare nu are pe ici pe colo aceleasi idei cu ale tale. Daca a-mi sustine parerile se cheama zilele astea ca e 'cu pliciul in mana', sari peste mesajele mele. Nu trebuie sa fiu de acord cu tot ce se spune. La clubul cartilor am intrebat pt a ma lamuri care e problema, atat tot. Daca la in 1 sau 2 am avut ceva de zis contra valului, iarasi nu vad care-i problema ta.

Bazar pentru Robi

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Mai, ma mai suparati mult??? Deloc nu va e frica de mine! Deloc, deloc!!! :))

Mergi la inceput

Sau se indragoste asa de tare de munte incit o sa vrea la 25 ani sa se cocoate pe K2. ...ce te faci?

Mergi la inceput

Guestus, dadoamne ca baiatul meu sa fie prieten bun cu copiii tai .

Mergi la inceput

La cita durere exista in sufletul femeilor cu plecarea copilasilor mai bine ma apuc sa scriu o carte cum sa-ti tii copii acasa. Solutii garantate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Mai eu la 18 ani jumate am plecat in Germania. Iar de maritat m-am maritat in UK. Unde-i mama? Aici in UK. Imi rasfata mie copiii cel putin o zi pe sapt. (sta la fratele meu tot in UK).

Mamica de stelute Cosmin (30 iulie 2001) si Adelise (11 august 2007)

Mergi la inceput