Clubul Cucelor Nauce (3)
Raspunsuri - Pagina 15
misha71 spune:
tu vrei sa cada cuibul?
Misha mami fericita de
Alexandru (14.03.2008)
excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii
(LadyJ)
kokiy spune:
Nu va inghesuiti ,o fi el bine mancat ,dar daca tabaram pe el se suge de tot ...dar nu-i nik ,gasim altul ![]()
Iulia , mami de
Claudia (12.12.01) si
Razvan (08.06.07)
violeta69 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kokiy Io zic sa facem tabel ,care cum il foloseste ...sa nu cumva sa pierdem randul ************************************** Iulia , mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07) |
eu sunt prima....ce puii mei!
vreti voi tot?!
kokiy spune:
Deja ati inceput paruiala ![]()
Iulia , mami de
Claudia (12.12.01) si
Razvan (08.06.07)
violeta69 spune:
| citat din mesajul lui kokiy Deja ati inceput paruiala ************************************** Iulia , mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07) |
nuuuu
licitatia!
nu stricam noi prietenia pt un cuc

devoska spune:
Bai, io-s mai practica, asa ca imi licitez randul.
Care vrea, care doreste, care da mai mult in final, castiga!
Delphinas spune:
| citat din mesajul lui devoska Bai, io-s mai practica, asa ca imi licitez randul. |
io si randu tau..dau tot ce vrei...absolut ce vrei
Delphinas spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui violeta69
eu sunt prima....ce puii mei! vreti voi tot?! Alaturi de SONIA ![]() si MIHAITA are nevoie de noi,BLOGUL LUI MIHAITA ![]() si nu in ultimul rand donu'Bodo ![]() Vio , mamica lui MIHNEA viitor "descoperitor" de infinit Pastreaza-ti gandurile pozitive, pentru ca aceste ganduri vor deveni cuvinte. Pastreaza-ti vorbele pozitive, pentru ca aceste vorbe se pot transforma in actiuni. Pastreaza-ti actiunile pozitive, pentru ca aceste actiuni pot deveni obiceiuri. Pastreaza-ti obiceiurile pozitive, pentru ca acestea pot deveni modul tau de a trai. Pastreaza-ti modul de viata pozitiv, pentru ca acest mod de viata poate deveni destinul tau. Mahatma Gandhi |
tu poate prima dupa mine...sau vrei sa il eztenuiez de tot pe cuc?
ralualexandrei spune:
Va rog eu frumos, eu prima sunt bolnava si am maaaaare nevoie de aspirina saracului![]()
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!

, mamica lui MIHNEA
viitor "descoperitor" de infinit