Orange Romania? ah, Romania...
Raspunsuri - Pagina 5
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/LauraNicole/LauraNicole.jpg)
LauraNicole spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dry_votka Contractul nu se poate anula, caci doar e valabil incheiat, oricum, cautarea motivelor de "anulare" a validitatii contractului presupune altceva - nu stiu daca este cazul, nu e asa usor sa "anulezi" un contract. ![]() Se poate cere rezilierea respectivului contract. ![]() Uita-te in contract si vezi ce scrie la clauzele de reziliere. verze.ro - simtul umorului nu a murit |
Kay , iti fac exact cum mi-au facut mie "desteptii" de la Connex ,mi-au umflat factura cand eu eram in Germania iar cartela mea telefonica statea cuminte in sertar in dormitorul meu din Romania !
Dry_vodka,a anula ceva este exact acelasi lucru cu a rezilia ceva! Duhhh!!!!
Life is something precious so enjoy it and try to take what s good from it!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
dry_votka spune:
Parerea mea este ca intre a cere nulitatea un act juridic (contract, in speta) si reziliere este totusi o diferenta. Cand ceri si obtii nulitatea unui contract, partile revin in situatia anterioara, ca si cum nu ar fi existat acel contract, si are si efect retroactiv, si trebuie indeplinite anumite cerinte.
Poti citi mai multe pe net pe aceasta tema. De ex:
http://www.referatele.com/referate/drept/online5/NULITATEA--ACTULUI--JURIDIC-FUNCTIILE--NULITATII--DELIMITAREA--NULITATII-referatele-com.php
http://www.euroavocatura.ro/articole/378/Nulitatea_contractului
http://www.e-referate.ro/referate/Nulitatea_actului_juridic2005-03-18.html
Nulitatea contractului
Categorie Contracte Civile si Comerciale
Vizualizari (1938) Top
Comentarii (0) Top
Trimite prin Yahoo Messenger Printeaza Twetter Facebook Share to Mixx Preluare stiri
Mai mult
Ansamblu unitar al regulilor de conduita obligatorii, susceptibile de a fi aduse la indeplinire prin puterea de stat.
Calitate a unui act juridic de a intruni toate conditiile si de a produce toate efectele prevazute de lege.
Nulitatea - sanctiunea de drept civil care intervine ca urmare a nerespectarii dispozitiilor legale cu privire la conditiile de validitate ale contractelor si care le lipseste de efectele urmarite de parti la incheierea lor.
Ansamblu unitar al regulilor de conduita obligatorii, susceptibile de a fi aduse la indeplinire prin puterea de stat.
Forma specifica a motivatiei care consta in orientarea activa si durabila a persoanei spre anumite domenii de activitate, fiind cel mai puternic mobil al actiunilor omenesti.
Facultatea proprietarului de a intrebuinta bunul sau, culegand sau percepand in proprietate toate fructele pe care acesta le produce.
Prestatia la care partile sau numai una din ele se obliga.
Calificativ care exprima neconcordanta unui fapt sau act, a unei conduite, cu prevederile legii si cu celelalte norme de convietuire sociala.
1. Din punct de vedere filozofic, acel fenomen care produce, genereaza efectul. Fenomenul care determina nasterea altui fenomen.
Forma specifica a motivatiei care consta in orientarea activa si durabila a persoanei spre anumite domenii de activitate, fiind cel mai puternic mobil al actiunilor omenesti.
Acord liber consimtit intre doua sau mai multe persoane fizice sau juridice, in scopul nasterii, modificarii sau stingerii unor raporturi juridice, rezultat al unor negocieri.
Latura a capacitatii juridice, care consta in aptitudinea persoanei de a-si exercita singura drepturile
Latura a capacitatii juridice, care consta in aptitudinea persoanei de a-si exercita singura drepturile
Facultatea proprietarului de a intrebuinta bunul sau, culegand sau percepand in proprietate toate fructele pe care acesta le produce.
Absoluta
Sanctiune care intervine in cazul nerespectarii, cu prilejul incheierii contractului, a unei norme de drept care ocroteste un interes general public:
#9679; poate fi invocata de orice persoana interesata;
#9679; poate fi invocata oricand, fie pe cale de actiune, fie pe cale de exceptie;
#9679; nu poate fi acoperita prin confirmare.
Cauze:
#9679; nerespectarea unor incapacitati speciale de folosinta prevazute in scopul ocrotirii unor interese generale;
#9679; lipsa totala a consimtamantului;
#9679; cand obiectul contractului este ilicit si imoral;
#9679; cand cauza contractului este ilicita si imorala;
#9679; cand lipseste forma ceruta ad validitatem;
Relativa
Sanctiune care intervine in cazul nerespectarii, cu prilejul incheierii contractului, a unei norme de drept, care ocroteste un interes particular privat:
#9679; poate fi invocata numai de persoana al carei interes a fost nesocotit la incheierea contractului;
#9679; este prescriptibila in termenul general de 3 ani;
#9679; poate fi acoperita prin confirmare.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/LauraNicole/LauraNicole.jpg)
LauraNicole spune:
citat din mesajul lui kay Laura, si ce-ai facut? Cum s-a solutionat problema? |
Tot ei m-au chemat in judecata,eu le-am cerut desfasuratorul si apoi le-am aratat vizele de iesire si intrare in tara (inca era cu vize pe atunci ) si am cerut rezilierea contractului pe motiv de nerespectarea conditiilor impuse pentru ei,mi-am platit ulyima factura si i-0am salutat din mers .Ultima factura adica cea din nainte de aia nesimtita .Culmea e ca apareau apeluri facute si la 1-2 noaptea in te miri ce localitati .
Life is something precious so enjoy it and try to take what s good from it!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/andacos/andacos.jpg)
andacos spune:
citat din mesajul lui kay 141 euro.De la 17.50 la 9.30. Si azi noapte mi-am si inchis tel. |
Kay,dar ce raspuns itzi dau ei telefonic cind le spui cum itzi creste tzie factura?(bine eu nici asta n-am intzeles cum de potzi tu vedea asta,dar ma rog...o fi vreo posibiltate)
Eu nu cred ca potzi iesi usor dintr-un contract de asta!Rezilierea contractului nu face de azi pe miine,iar de platit,parerea mea e ca vei plati si poate in instantza itzi vei recupera banii!
sunr curioasa cum vei rezolva!Succes si sa Žne tzii la curent!
Dana
Alexa Ioana spune:
citat din mesajul lui andacos bine eu nici asta n-am intzeles cum de potzi tu vedea asta,dar ma rog...o fi vreo posibiltate) |
415, serviciul cronos
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/andacos/andacos.jpg)
andacos spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Alexa Ioana
415, serviciul cronos mami de brotac rocker ![]() www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici ![]() ![]() |
![](japonez.gif)
Dana
kay spune:
Andacons, daca trimiti un sms la 415 ti se trimite inapoi un mesaj (pe care nu il poti salva), actualizat la 10 ore para , in care ti se dau datele facturii. Am sa pun o poza mai pe seara. Eu fac poze la aceate mesaje si le salvez.
La telefon nu mi se explica nimic, s-a facut sesizarea si sa astept solutionarea.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/adita/adita.jpg)
adita spune:
citat din mesajul lui kay Andacons, daca trimiti un sms la 415 ti se trimite inapoi un mesaj (pe care nu il poti salva), |
asta depinde oare de tipul telefonului? ca eu pot salva mesajele astea de la cronos, de la optiuni
![](mamica.gif)
![](grup.gif)
![](bebe.gif)
![](copilas.gif)
![](cavaler.gif)
![](indragostita.gif)
![](hagi.gif)