Orange Romania? ah, Romania...

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kay spune:

of, Sybille, iertata-mi fie discriminarea, am sa modific .

cat despre Romania ma abtin din greu sa nu scriu la subiectul tau... am auzit melodia demult, am vrut sa deschid un subiect la fel ca al tau, dar m-am abtinut ca sa nu-mi sara d-alde capcaunul in cap... asa ca tac, inghit si visez la... o viata mai buna.

Mergi la inceput

gata, pt capcaunul si Rufus am modificat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

Eu cred ca (,) capcaunul lucreaza la orange

Eu am abonament cu minute incluse si sigur ma fura lunar, pentru ca nu folosesc nici jumatate din ele, dar la sfirsitul lunii aproape ca nu mai am. La fel mi se intimpla si cind eram pe cartela. Din 400 de minute, daca vorbeam 100-150, dar aveam in jur de 300 consumate .

Misha mami fericita de Alexandru (14.03.2008)

excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii (LadyJ)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

Citat:
citat din mesajul lui misha71
Eu am abonament cu minute incluse si sigur ma fura lunar, pentru ca nu folosesc nici jumatate din ele, dar la sfirsitul lunii aproape ca nu mai am. La fel mi se intimpla si cind eram pe cartela. Din 400 de minute, daca vorbeam 100-150, dar aveam in jur de 300 consumate .

eu nu te credddd! numa' cu mine ai vorbit vreo 40 minute la un apel . aaaa sau am sunat eu? ca nu mai stiu!

mami de alexutza (10.04.2003)si Teodor Mihai (10.04.2008)
" SAVE THE EARTH, IT'S THE ONLY PLANET WITH CHOCOLATE!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ni-na spune:

Ai cumva aparat Samsung?Am patit-o,cu tastatura blocata se apeleaza cifrele 1 si 2 si am avut cost suplimentar apeland in buzunar 1212 ,serviciul enjoy!

Mergi la inceput

misha, deci eu nu mai am nr tau sa stii bine ca am apucat sa te sun. ia sa-mi dai un sms sa te trec la bulinele negre

ni-na, nu am samsung. costul suplimentar e la ei in calculatoare, ca daca era pe bune nu aveau nici o retinere sa-mi trimita factura detaliata.

mi-a venit o idee, in fiecare zi imi verific factura si fac o poza la ce-mi vine de la 415. asa pot dovedi clar ce cost suplimentar am, de unde vine si cand imi apare. sa-i mai vad unde ma fura. sunt hotarata sa nu-i las sa scape.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misha71 spune:

arielo, sa-mi moara telefonu' daca nu e adevarat (io te-am sunat dar nu de pe orange )

offtopic: acum am vazut mesaj, acum am dat sms, dupa care m-am uitat la ceas

Misha mami fericita de Alexandru (14.03.2008)

excesul de pufuleti, bomboane si IGIENIZARE dauneaza grav sanatatii (LadyJ)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alizee spune:

Citat:
citat din mesajul lui misha71

Eu cred ca (,) capcaunul lucreaza la orange

Kay, sper sa reusesti sa dai de cap facturilor care vor mai veni de la Orange.
Daca nu te duci la ei sa le ceri explicatii, iti vor trimite si somatie de plata.

allinta

A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.

Mergi la inceput

De la 19.00 la 5.00 au mai aparut 30 euro la factura. Inutil sq va zic ce i-au auzit urechile lui Marian, consultant orang. Lui merg la Concept Store, o las pe S la ta-su la job si atunci sa vada ei...

Deci eu peste noapte am consumat 30 euro, da? Sleep talking...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alizee spune:

Citat:
citat din mesajul lui kay

De la 19.00 la 5.00 au mai aparut 30 euro la factura. Inutil sq va zic ce i-au auzit urechile lui Marian, consultant orang. Lui merg la Concept Store, o las pe S la ta-su la job si atunci sa vada ei...

Deci eu peste noapte am consumat 30 euro, da? Sleep talking...

allinta

A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.

Mergi la inceput