Se apropie momentul nasterii, si sincer conditiile din orasul meu lasa de dorit. Le-as ruga pe cele care au nascut in TM sa-mi recomande cateva clicnici private/spitale unde as putea naste in conditii normale si sa-mi dea cateva detalii despre calitatea serviciilor,pretul, etc.Va multumesc
elena eu am nascut acum 2 ani la spitalul Odobescu in conditii super, nu am nimic de reprosat. salon renovat, modern, cu 4 paturi cu baie cu cabina de dus si am stat cu bebei in camera. asistentele au fost si ele ok si de treaba fara sa le dau nimic.
dar poate ma avut eu noroc.
o prietena de -a mea a nascut la clinica dr olaru (nu mai stiu exact) si a costat-o 1300 euro cezariana. mai multe detalii nu stiu, dar banii astia, cu siguranta as prefera sa ii cheltuiesc pt copil, sa ii cumpar lui ceva mai special decat sa ii dau peste 3-5 zile de spitalizare. si doctorii si asistentele sunt tot cei de la spital.
nastere usoara!
happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+
astept vara...caldura...concediu...piscina...soare..eheeeeee
Buna Elena,
eu am nascut acum 6 luni la Odobescu si a fost super ok din toate punctele de vedere. Copilul meu traieste in primul rand datorita medicilor din Odobescu care l-au depistat imediat si l-au trimis cu elicopterul la Tg Mures. Darius a avut o malformatie cardiaca incompatibila cu viata.Acum este sanatos ca orice alt copil.
Stiu caz concret din Tm care a nascut la clinica privata un copil cu aceeasi problema ca si al meu. Din pacate nu l-au depistat la timp si acel copil a ajuns tarziu la Tg Mures. Noi eram inca internati in luna August cand l-au adus.
Nu incerc eu sa te conving, iti spun doar ceea ce stiu.
Te pup si nastere usoara iti doresc! Si un bebe frumos si sanatos!
mamica de baietzel Darius
pozele lui Labuta
Darius s-a nascut a doua oara