voi mai suportati kk de catel pe strazi?
Raspunsuri - Pagina 9
denizel spune:
Bnica, maidanezii isi fac nevoile in spatiile verzi sau in locurile pe unde nu circula de obicei oamenii.
teo1970 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pisigri Nu ca mor eu de dragul kktzeilor de pe trotuare, dar sincer... chiar altceva mai bun de facut nu se gaseste...? |
de exemplu ... ?
ce altceva mai bun (pentru toata lumea) ar putea fi, draga Pisi, decit ca stapinul, cu mina lui, sa stranga kktelul catelului propriu ?!
sau mai bine angajam o "negresa pe plantatie" (scuzati expresia!) care sa stranga kkteii cateilor domnilor si duamnelor ?
pentru ca ei, nu-i asa, in timp ce catelul se kk, sa citeasca eventual o carte, nu sa stea cu punga la curu' lui, ce draq ?!
PS recunosc, "textu'" asta nu-l mai auzisem ! (cre' ca am orizontu' cam limitat de nu mi-am gasit altceva mai bun de facut )
si sa va mai zic un motiv pt care strang dupa cainele meu : e un dragut si un simpatic, eu nu vreau sa-l urasca oamenii si sa-l injure pe motiv ca se kk in strada/iarba, ca el nu are nicio vina ca eu nu strang dupa el
corap spune:
On topic: Urasc kk de catel, pt ca ai mei vin aproape zilnic cu el pe talpi (luat de pe trotuar), sunt disperata pt ca tb sa curat toate sentuletele din talpa si imi vine
culmea e ca unii proprietari de animale acopera cu frunze rezultatele, ca sa-l iei sigur pe pantofi
mai plin de kk de catei ca in Paris eu n-am vazut oras. De-aia ma bucur ca nu stau in Paris
c & andrei-ardei 14.11.2005 & cireshik anais 07.05.07
margele, margelute si chestiute
MARGELUTE NOI_NOUTE DE TOAMNA
roli25 spune:
Nu numai ca nu suport...imi vine sa le arunc kk catelului in fata! Nu imi imaginez cat de nesimtit trebuie sa fii sa umpli orasul de excrementele animalului tau. Ai caine, pui mana si strangi. Daca iti e asa drag de ce nu-l lasi sa faca in casa?
Mai grav e ca cai care au curti isi duc cainii in parcurile unde se joaca copiii! Exemplu concret: Vatra Luminoasa, cartier de case....cand merg cu copiii in parcuri, ii vad cum ies din curti si isi aduc cainii sa se usureze fix in nisipul unde se joaca copiii si cand primesc acuze, tot ei au gura mare si tupeu sa afirme ca isi scot cainii asa cum parintii isi scot copiii ...pai merita sa-i bagi cu nasul in excrementele cainelui.
Ilinca si tu esti mandra de faptul ca umpli strazile de kk? Iti face placere sa calci in el? E atat de greu sa il iei intr-o punga sa-l duci la gunoi? Eu nu inteleg cum gandesti tu si ceilalti ca tine? Daca ti-e drag de excrementele cainelui, de ce nu-l lasi sa faca in casa? E acelasi lucru daca face in casa, sau daca il aduci in casa pe talpile pantofilor.
Muuuult mai grav, e atunci cand copiii il gasesc cu manutele in nisip.
Mama ani ma intereseaza la ce plan de bataie te-ai gandit si ce am putea face. Sunt dispusa sa fac orice, chiar ce spune Ellenuta, sa-mi pun manusi si sa-i inmanez stapanului excrementele.
Nu mai departe de azi, era un mos cu cainele in parc si se kk fix pe toboganul de joaca al copiiilor. Cu greu m-am abtinut sa-i nu-i dau un branci in kktelul proaspat caldut
Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)
Ilinca_M. spune:
citat din mesajul lui teo1970 totusi ... daca vreun stapan de patruped este interesat de tehnica colectarii eficiente si cu daune minime a productiilor canine, va rog nu ezitati sa apelati, v-o dezvalui for free |
Cum ramane cu citatul asta incitant? L-ai aruncat ca pe-o nada, ne-ai tinut in suspans...si apoi ne-ai daramat moralu' zicand ca de fapt nu-i nicio tehnica, totul e sa vrei...
E ca si cum ai flutura grasanilor pe sub nas un slogan:"sunteti interesati de tehnica unei slabiri eficiente? Apelati-ma, v-o dezvalui for free".Si apoi le zici:"bai, grasanilor, nu-i nicio tehnica, totul e sa vrei!"
Semnat: doggy poo girl
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
9luni
Ilinca_M. spune:
Rolii25, NU umplu strazile de kkt, nu stiu de unde ai scos-o. Am zis clar ca al meu caine nu se kk pe asfalt, poate are mai mult bun-simt ca unii oameni. Uite ca noi avem in cartier un teren (inca) nerevendicat de nimeni, unde scoatem cainii, ei se joaca in centru si pe margine sunt niste balarii unde se kk (atat ei cat si probabil multi aurolaci; nu e un teren amenajat pentru copii, e ceva semi-salbatic). En fin.
Ce m-ar interesa pe mine (dar stiu ca n-o voi afla niciodata) este CATI dintre cei care acum nu au caine si sar cu gura ca e o asaaa maaaare nesimtire sa nu duci kk cainelui inapoi in casa ar face asta DACA ar avea caine. Ca asa, cu teoria, e tare usor, e simplu sa trambitzezi sus si tare niste principii cand stii ca n-o sa le pui niciodata in practica pentru simplul motiv ca iti lipseste...cainele.
Da, de cei care au caine si au zis ca strang dupa ei, ma rusinez. Recunosc ca sunt cu cel putin o clasa peste mine, imi sunt superiori. Dar restul, mai luati o pauza cu morala. De teorii sunt satula. Imi inchipui ca voi nu suportati cainii si nu va trece prin cap sa va luati unul; dar poate copiii vostri isi vor dori foarte mult, poate le veti ceda. Va astept atunci sa veniti sa povestiti cat de vajnici sunteti ca umblati cu pungutza dupa voi.
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
9luni
roli25 spune:
Probabil iti vei schimba mentalitatea atunci cand copilul tau va creste si va gasi un kk de caine...roaga-te sa nu-l bage si in gura! Stiu din parc un copilas de 1 an, care dupa ce a gustat s-a imbolnavit rau si numai el si mamica lui stiu cat au tras-o!
Nu se face primavara cu o floare, dar cu atat mai mult daca iesi cu cainele si cu copilul si vei strange, poate cei din comunitatea ta vor face si ei la fel.
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI
Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)
roli25 spune:
Si ca sa-ti raspund la intrebare: am avut caine demult, cand eram la parinti (nu aveam copii)...nu-l lasam sa faca pe trotuare sau prin parcuri (doar in boscheti)...pe vremea aia nu m-a dus capul ca as putea sa-l strang...si acum imi e rusine ca nu m-am gandit la asta. Daca as avea acum, as strange cu siguranta!
BAIETII MEI IUBITI
b.nica spune:
citat din mesajul lui denizel Bnica, maidanezii isi fac nevoile in spatiile verzi sau in locurile pe unde nu circula de obicei oamenii. |
Dar noi nu avem spatii verzi,la noi cresc din asfalt copacii si oamenii circula pe carosabil pt. ca pe trotuar stationeaza masini.
A_Iulia spune:
Eu cred ca ar trebui sa se dea o lege prin care un locuitor la bloc sa aiba voie sa intretina un caine doar dupa ce da test
Test prin care sa demonstreze ca stie care sunt nevoile cainelui, ca poate sa i le satisfaca (referitor la timpul acordat,plimbari, etc), ca stie ce trebuie sa faca cand animalul isi face nevoile...etc.
Si daca te prinde ca nu respecti, sa-ti ridice autorizatia de intretinut cainele