voi mai suportati kk de catel pe strazi?
Raspunsuri - Pagina 3
mirchea spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Rufus Sper sa nu va dezamagesc, dar nu cred ca se poate realiza ceva mizand pe autoritati, pentru simplul motiv ca nu le pasa. Singura metoda (daca suntem superoptimisti) este blamarea si marginalizarea celor nesimtiti, indiferent ca-i vorba de rahati de caine sau mizeria de la picnic. Sa ne propunem sa nu toleram, in cercul nostru de cunostiinte, persoane care se comporta iresponsabil, sa le admonestam, sa ne distantam. Se poate crea un curent, o moda, pe care se vor grabi sa o copieze si "proscrisii", simtindu-se in minoritate. Am observat de mai multe ori acest fenomen si vad ca merge. RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008 "EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde |
Nu cred ca blamarea e o metoda buna. Singura care functioneaza e sa-i faci sa se simta "cool" pe cei care aduna dupa cateii lor. Dar mai trebuie sa treaca ceva timp. Poate pungulite cu: "eu fac ceva pentru mediu","mie-mi pasa de vecinii mei" sa functioneze. Cand eram eu adolescent, nici sa faci jogging nu era binevazut: un'doi, un'doi
raluk_psk spune:
Da Deus de multe ori un copil educat face mai mult ca un parinte fara maniere. Intrebarea e: "Este scoala de ajuns?". Cred ca un procent insemnat al educatiei copilului sta, din pacate, in mainile unor parinti incompetenti care fac copii de dragul de a-i face sau ca asa a fost sa fie dar nu-i preocupa educatia acestora sau nu-i preocupa deloc. Prea putini sunt aceia care fac un copil si vor sa-l vada manierat si cu bun simt. Dupa parerea mea insa acei copii vor avea de suferit mai mult, doar pentru stiu mai mult. Vor fi la fel de frustrati ca noi cei care vrem o lume mai buna dar care din nefericire n-o putem schimba oricate eforturi am depune. Asta nu inseamna ca trebuie sa ne oprim in a incerca. Doar vrem o lume mai buna pentru generatia viitoare, nu?
Eu zic sa plecam in occident. Asa vor disparea frustrarile existente si vor aparea altele noi.
http://distaffs.wordpress.com/
Irinusha spune:
citat din mesajul lui Rufus Sper sa nu va dezamagesc, dar nu cred ca se poate realiza ceva mizand pe autoritati, pentru simplul motiv ca nu le pasa. Singura metoda (daca suntem superoptimisti) este blamarea si marginalizarea celor nesimtiti, indiferent ca-i vorba de rahati de caine sau mizeria de la picnic. Sa ne propunem sa nu toleram, in cercul nostru de cunostiinte, persoane care se comporta iresponsabil, sa le admonestam, sa ne distantam. Se poate crea un curent, o moda, pe care se vor grabi sa o copieze si "proscrisii", simtindu-se in minoritate. Am observat de mai multe ori acest fenomen si vad ca merge. RUFUS, TORA si cele 3 minuni ale lorwww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Surpriza 2008 "EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde |
Eu sunt din aia, care striga dupa om "ma scuzati, v-a picat ceva pe jos" cand arunca cu buna-voie si din nesimtire.
De obicei primesc decat priviri urate, jigniri ... si de cateva ori, de nu era sotul sa ma traga din zona, cred ca si palme.
Deci, la mine nu functioneaza. Poate imi spui tu unde gresesc!
Mamica de Cristian - (fiul meu preferat) & Amélie - (fiica mea preferata)
--------------------------------------------------------
"Spuneti "prezenta la umanitare!"
ham spune:
Urmariti cine traverseaza aiurea...
Mai mult batrani, batrani care vorbesc despre "generatiile noi de nesimtiti"!
Uitati-va cine merge pe strada cu cainele liber, fara sa fie in lesa...
Unde dreaci sa mai srangi kktii, cand zburda liber?
La fel! Majoritar, batrani.
Incercati sa le faceti vre-o observatie, sa vedeti agresivitate!
Picky_toto spune:
Eu strang dupa catelul meu, de fiecare data cand isi face nevoile pe strada sau in parc. Dar de multe ori am avut si eu neplacerea sa merg cu fetita in parc la plimbare si rotile caruciorului s-au umplut de excremente de caine...si erau pe gazon...acolo unde se jucau copii ..dar acest lucru se intampla mai mult in sezonul rece...ca vara stau in parc la control de punguta daca te vede cu un caine..Se legitimeaza ca fiind de la primarie si iti cere sa vada daca ai pungulita ptr excrementele cainelui. Bineinteles ca eu ce vb acum se intampla aici, in Belgia, unde nu vezi un animal fara stapan pe strada ...aici cam toti belgieni au un animal de companie, caine sau pisica.....si sa vedeti ce comici sunt batranii cand isi scot cainele la plimbare in carucior de bebe(sau special ptr caine)
Am fost si eu cu catelul meu in tara si am strans dupa el..cu toate ca la nici un metru era rahat de caine...dar' in fine mi s-a parut normal sa fac lucrul asta mai ales ca eram obisnuita ca aici...si daca mie nu imi place sa calc in excremente de caine nici altul nu-i place sa calce in cele ale cainelui meu, nu?! Sa va mai spun ce priviri imi aruncau oamenii pe strada?! Erau uimiti, unii chiar se amuzau de faptul ca eu am avut bunul simt sa strang dupa cainele meu...poate considerau ca era un lucru josnic...ceea ce eu credeam ca e normal....
Oricum problema este (in afara de faptul ca mentalitatea oamenilor trebuie schimbata) ca in Romania sunt foarte multe animale fara stapan...cu ele trebuie sa vedem ce facem.
Picky, mamica fericita de printesa mica!!!!!
Alessia Stefania 05/05/2009
http://b1.lilypie.com/4v3op2.png
Printesa noastra***** Stefi, mamitu' nostru***** Stefi...creste...***** Stefi, buburuza mica***** Primul Craciun*****Stefi, deja fetita mare :)
capcaunul spune:
citat din mesajul lui Picky_toto Oricum problema este (in afara de faptul ca mentalitatea oamenilor trebuie schimbata) ca in Romania sunt foarte multe animale fara stapan...cu ele trebuie sa vedem ce facem. |
Se deschide iarasi cutia Brigittei Pandorei?
Picky_toto spune:
Nuuuu...mai bine sa ramana inchisa
Picky, mamica fericita de printesa mica!!!!!
Alessia Stefania 05/05/2009
http://b1.lilypie.com/4v3op2.png
Printesa noastra***** Stefi, mamitu' nostru***** Stefi...creste...***** Stefi, buburuza mica***** Primul Craciun*****Stefi, deja fetita mare :)
Alizee spune:
Eu am facut reclamatie la primaria generala si am initiat o petitie on-line privind poluarea din Cismigiu. Vara, acolo, este un praf infernal exact la terenurile de joaca.
Am primit din partea primariei un raspuns ca au luat sesizarea in considerare si...astept sa si faca ceva in acest sens. In zadar.
Dar nu ma las. Voi initia o alta petitie si, la vara, ma voi duce din om in om pt a strange semnaturi. Copia o voi trimite la primaria generala. Cred ca o idee ar fi sa chem si o televiziune sa filmeze praful ridicat pe care il inghitim si noi parintii si copiii. Cica noi iesim la aer curat...
allinta
A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.
mama_ani spune:
citat din mesajul lui allinta Eu am facut reclamatie la primaria generala si am initiat o petitie on-line privind poluarea din Cismigiu. Vara, acolo, este un praf infernal exact la terenurile de joaca. Am primit din partea primariei un raspuns ca au luat sesizarea in considerare si...astept sa si faca ceva in acest sens. In zadar. Dar nu ma las. Voi initia o alta petitie si, la vara, ma voi duce din om in om pt a strange semnaturi. Copia o voi trimite la primaria generala. Cred ca o idee ar fi sa chem si o televiziune sa filmeze praful ridicat pe care il inghitim si noi parintii si copiii. Cica noi iesim la aer curat... allinta A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect. Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni. |
Fara iesire in presa, in massmedia, pe autoritati le doare la basca.
Trebuie presat cu articole in ziar (corelate cu actiunea cu petitia) si sa vezi cum schimba nisipul si pun unul bun care nu se ridica in sus...
Alizee spune:
mama_ani, eu am avut la semnatura linkul catre petitie, din pacate, nu a semnat nimeni. Este vorba si despre o neimplicare a semenilor. Este imposibil ca doar pe mine sa ma deranjeze prafaraia infernala din acest parc. Totusi, pana la mine, nu a catadicsit nimeni sa intreprinda ceva.
Astept sa vina caldura, ca acum, nu este fir de praf in Cismigiu, este chiar minunat.
allinta
A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.