Locul fetelor Nou-Venite(59)
Raspunsuri - Pagina 16
cora79 spune:
SI_ALTADATA SI_ALTADATA
O S_O FACEM SI MAI SI MAI LATA
CAT UN PIC PIC
CATE UN PIC PIC
PANA N_O MAI FII NIMIC
CATE_UN STROP STROP
CATE_UN STROP STROP
PANA N_O MAI RAMANEA DELOC

"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"
polo spune:
Cora motiv gasim, dar uite... asa bine ma simt acum cand ma gandesc, dar de dat petreceri nu prea. Mai repede mergem la o nunta, botez, revelion... alte astfel de petreceri. Poate ar trebui sa organizam ceva. Sotul zica ca asteptam sa ne facem nasi sa o tinem 3 zile si 3 nopti. Numai ca pana acum nu am avut pe cine nasi. Toti se lasa asteptati si parca vad ca or sa vina toti odata.![]()
Bafta maine la marea intalnire.
http://community.webshots.com/user/diove
Arianna11 spune:
Super tare petrecerea din seara asta...de mult nu am mai dansat,cantat si ras singura......
Ar tr din cind in cind sa mai pushcam cite o chermeza....
cora79 spune:
BABIELA ESTI DATOARE VANDUTA![]()
![]()
![]()
,asteptam sa dai de baut![]()
LA MULTI ANI!
cora79 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Arianna11 Super tare petrecerea din seara asta...de mult nu am mai dansat,cantat si ras singura...... Ar tr din cind in cind sa mai pushcam cite o chermeza.... |
babiela spune:
vai fetelor ce petrecere a fost aici si in cinstea mea
si eu plecata de acasa la cumparaturi, si ce desmat culinar care mai de care si eu n-am decat snitele de pui cu piure. da la cat mananc eu zilele astea e suficient. pai nu fac eu maine dimineata antreurile si friptura de purcel si de pui la cuptor si sa va vad dupa cum petreceti cu burtile pline ![]()
va pupacesc pe toate de o mie de ori 

si-mi pare rau ca n-am fost prezenta la petrecere, va multumesc din suflet,
na ca mi-au dat lacrimile, ce dragute sunteti 

--------------------------------------------------------
mamica de ingeras Cristina-Maria (4-12.02.08) si te rog Doamne
si de un
aici pe pamant 
----------------------------------------------------------
NU CONDUCE MASINA MAI REPEDE DECAT POATE ZBURA INGERUL TAU PAZITOR
----------------------------------------------
Ai grija cand sari in sus de bucurie, sa nu-ti ia cineva pamantul de sub picioare
------------------------------------------------
Doamne ajuta-ne sa avem un
sanatos si la termen 
---------------------
II BEBE
cora79 spune:
| citat din mesajul lui babiela vai fetelor ce petrecere a fost aici si in cinstea mea va pupacesc pe toate de o mie de ori ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() si-mi pare rau ca n-am fost prezenta la petrecere, va multumesc din suflet, na ca mi-au dat lacrimile, ce dragute sunteti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------------------------------------------- mamica de ingeras Cristina-Maria (4-12.02.08) si te rog Doamne si de un aici pe pamant ![]() ---------------------------------------------------------- NU CONDUCE MASINA MAI REPEDE DECAT POATE ZBURA INGERUL TAU PAZITOR ---------------------------------------------- Ai grija cand sari in sus de bucurie, sa nu-ti ia cineva pamantul de sub picioare ------------------------------------------------ Doamne ajuta-ne sa avem un sanatos si la termen ![]() --------------------- II BEBE |

Arianna11 spune:
| citat din mesajul lui polo Cora motiv gasim, dar uite... asa bine ma simt acum cand ma gandesc, dar de dat petreceri nu prea. Mai repede mergem la o nunta, botez, revelion... alte astfel de petreceri. Poate ar trebui sa organizam ceva. Sotul zica ca asteptam sa ne facem nasi sa o tinem 3 zile si 3 nopti. Numai ca pana acum nu am avut pe cine nasi. Toti se lasa asteptati si parca vad ca or sa vina toti odata. Bafta maine la marea intalnire. http://community.webshots.com/user/diove |
Noi aici in fiecare weekend dadeam petrecere la mine acasa,duduia vila ....si fara motiv...faceam pizza party....sau weekend party....nascoceam ceva...numai sa ne distram....dar acum s-a spart gashca
cora79 spune:
Babi,nu plange gravidoaso,ca se emotioneaza bebe![]()
![]()
![]()
![]()
Arianna11 spune:
| citat din mesajul lui babiela vai fetelor ce petrecere a fost aici si in cinstea mea va pupacesc pe toate de o mie de ori ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() si-mi pare rau ca n-am fost prezenta la petrecere, va multumesc din suflet, na ca mi-au dat lacrimile, ce dragute sunteti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -------------------------------------------------------- mamica de ingeras Cristina-Maria (4-12.02.08) si te rog Doamne si de un aici pe pamant ![]() ---------------------------------------------------------- NU CONDUCE MASINA MAI REPEDE DECAT POATE ZBURA INGERUL TAU PAZITOR ---------------------------------------------- Ai grija cand sari in sus de bucurie, sa nu-ti ia cineva pamantul de sub picioare ------------------------------------------------ Doamne ajuta-ne sa avem un sanatos si la termen ![]() --------------------- II BEBE |
BABI