Tinere senioare cu greutate>50kg(62)
Raspunsuri - Pagina 8
blue_flower spune:
Bine, ma provocati cu povesti?...atunci hai sa va zic povestea noastra, da' pe scurt, ca nu am vreme ![]()
Ne stim de la 14 ani, adica clasa 9-a, am fost in aceeasi clasa la liceu, tot liceul, nu am avut niente unu' cu altul, actuala soacra mi-a fost profa tot 4 ani!
In cls 12 am inceput sa facem exercitiile pt pregatirea la mate impreuna, ca el e mai destept la mate si chestii din astea ingineresti. Dar la fel...niente, niente.
Am venit amandoi in Buc, la facultate. Am fost impreuna din an 1, adica 1995, 7 ani, pana in 1 dec 2002, cand m-a anuntat nonsalant ca are pe altcineva si ca nu are chef de inceput viata la varsta asta.
Precizare: pe 1 dec 2002 ma mutasem in apartamentul meu, cumparat de mine, unde speram sa stam amandoi, dar mi-a zis ca nu are chef de platit rata la banca, facut piata si mers la servici, vrea sa isi traiasca viata.
N-am auzit nimic de el 4 ani. Indirect, ca deh, Bucurestiul e mic, o prietena a unei prietene mi-a transmis ca s-a logodit cu una si ca urmeaza nunta in 2007.
In vara lui 2006 aia isi gaseste un tip (mult) mai in varsta in Austria si il anunta azi ca poimaine pleaca definitiv, ii da inelul inapoi, fac imparteala la bani (ca isi luase si el intre timp apartament si il mobilasera impreuna) si gata, a plecat.
In feb 2007 ma suna sa ma cheme la ski de dimineata pana seara.
Nu mai vorbisem cu el de milioane de ani lumina, noroc ca eram singura in mom in care m-a sunat.
Ah, io in timpul asta mi-am facut de cap la greu. Sincer!
Si nu imi pare rau nici o secunda.
Din 8 feb 2007, femeia din mine a cedat si iaca, ne-am impacat.
Apoi a intervenit urmatoarea schema:
el: vreau motor, eu: si unde il tii?, el: pai...ne trebuie garaj, eu: corect. el: deci ne trebuie casa cu garaj, eu: corect, el: pai vindem apartamentele si luam casa, eu: da, dar io nu vand pana nu scrie pe buletinul meu numele tau, el: asta e...hai sa ne luam.
So, de la motor i se trage!
Evident ca am luat casa, dar motor nu l-am mai lasat sa isi ia, ca deh, e periculos!
Acu sta sa vina bebe,....nu mai viseaza la motor!
Marturisire finala melancolica, desi io nu sunt melancolica deloc: intotdeauna mi-am dorit sa ii pun brate copilul nostru!
gata, hai ca ma emotionez naibii....
v-am pupat.
37+ 
luminita42 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui galliciana pai nu m-am.......... astept inca o minune in viata mea!!! |
Fata Galii, da' ce viata grea ai avut .........
soricica spune:
seara buna, dragelor.
ce de activitate aici la noi

.
se vede ca a venit week-end-ul si ca toate suntem intr-o forma de zie mari.

guzelnico spune:
Mai, fetelor, e normal sa-ti vina musafiri neanuntati la ora 22? S-a infiintat la noi o vecina care vorbeste mult, mult, mult, mult, mult, mult, mult. A zis ca sta 5 minute dar s-a facut juma de ora deja. Soacra-mea doarme iar io si cumnatica trebuie s-o intretinem pe vecina. Iar asta are de cand sa ne povesteasca toata viata ei plus pe a rudelor sale. 
Haaaa, credeam ca se ridica se plece dar, de fapt, s-a asezat mai bine.
Libra spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui luminita42 M-ati innebunit cu Marinescul asta fetelor, vreau sa ma laud si eu ca-l cunosc , de fapt si io si fiica-mea. pe fiica-mea a a luat-o de picioare acu doua zeci si unu de anishori si a scos-o afara din locul unde sezuze 9 luni 'Vedeti! Natura face totul!' Auzind eu asta nu i-am mai dat cei 1000 de lei (a nu se citi ron!)care erau spaga rezonabila pe vremea aia. amintiri din tinerete deh! ...acu cica se naste cu el numai daca esti VIP sau am auzit eu gresit (?) ![]() |
Pai si anul asta poti sa nasti cu el si sa-i dai cei 1000 de lei. Sau nimic, ca premiu de fidelitate!
_
made in Romania, '73 http://lbdf.lilypie.com/ckYrp2.png?OXtS3VM0
galliciana spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui luminita42
Fata Galii, da' ce viata grea ai avut ......... ![]() |
acu depinde ce crezi tu
astept inca o minune in viata mea!!!
luminita42 spune:
Blue flower....frumoasaaa povesteee!
Plina de surprizeee!
s-a lasat ceva asteptat "berbantul"!
Da' io nu cred ca motorul a fost 'de vina' .....![]()

galliciana spune:
blue flower,soricica,la ora asta pe net???![]()
![]()
![]()
pai, se poate,mai fetelor??![]()
si libra? la fel?
ziua
lipseste luminita mica,in rest...
astept inca o minune in viata mea!!!
luminita42 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Libra
Pai si anul asta poti sa nasti cu el si sa-i dai cei 1000 de lei. Sau nimic, ca premiu de fidelitate! _ made in Romania, '73 http://lbdf.lilypie.com/ckYrp2.png?OXtS3VM0 |
NUUUU! Nu ma duc Libro'!!! Ca-si aminteste!!! Aha, o sa zica, tu esti aia de nu mi-a dat banu'!!!!
soricica spune:
floricica, ce frumoasa poveste.
eu zic ca oricum timpul nu e pierdut casa folositi garajul.daca motor nu e dat sa fie, atunci zic ca tricicleta micului alex va intra perfect acolo.
pupici
PS:putem sa editam o carte cu povestile noastre de dragoste, asa ...ceva usor de dragoste pentru cei cu inima mare si buna.