Tinere senioare cu greutate>50kg(62)
Raspunsuri - Pagina 5
galliciana spune:
anisoara, imi pare rau, 

cred ca si pe mine ma paste,cat de curand.![]()

astept inca o minune in viata mea!!!
galliciana spune:
nico,cred ca ai si mers sa cumperi injectii de la producator!![]()
![]()
luminita42 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui galliciana nico si soricica,felicitari!!!! multumim pt voturi,fete! ![]() ![]() luminita,nu te mai stresa atat! ![]() pupici la gagici!!! ![]() ![]() ![]() astept inca o minune in viata mea!!! |
iete si la Galii, acum bag de seama!
cica sa nu ma stresez!
las ca-mi face bine , ca altminteri ma plictisesc!..cred ca de saptamana viitoare ma apuc de ceva constructiv, dar nu stiu de ce!..multumesc ca ati modificat lista, test pozitiv suna mai rezonabil, mai scumpelor!
galliciana spune:
jur pe rosu,
ca daca te mai vad ducand
....![]()
![]()
![]()
![]()
nu stii ce iti fac!![]()
guzelnico spune:
| citat din mesajul lui luminita42 fetitza m-a sunat pe skype , cica a luat foc la facultatea de litere (universitate) la bucuresti..M-a speriat rau in primul moment,dar ea era oricum acasa, ca e in sesiune. Mai am o sora mai mare ca mine care lucreaza acolo, dar si ea era acasa. ce intamplare...sper sa nu fie pagube mari si sa nu se amane examenele fiica-mi :-(...ca era in program sa vina aici la inceputul lui februarie. ![]() |
Lumi, cica a luat foc si la ASE. Maaaa, o fi mana studentilor care n-au invatat.

guzelnico spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui mami_vreau
nu zice de 2 ori ca acu' iti iau bilet pana la ploiesti!!! Laura |
Laura, io ma rog de ea din primavara sa vina in Ist si ea tot doar pana la piata se duce.
P.S. Laura, ai pe site-ul de la Mona si instructiuni pt Gonal fara pen.

guzelnico spune:
| citat din mesajul lui danny1 lumi42,daca nu vrei,nu te felkicit.mai astept. ma inscriu in clubul cu matze si catzei si porumbei. ![]() pupici la toata lumea. tulai,cat scrieti.vai de batranetile mele. mayan,of ce-i si cu barbatii astia.mie imi vine sa-l bat pe al meu ca sa priceapa al tau. ![]() libra,unu zice fibrom,al 2 nu zice fibrom.dar al 3-lea?gata,ii bat si pe medici ca ma dispera. |
Danny
, ti s-a dezlipit semnatura.
luminita42 spune:
| citat din mesajul lui sorinake Buna, fetele! Finally, weekend!!!!!!!!!!!!!!!!! Luminita, te felicit si aici din suflet! ![]() Din ce in ce mai multe gravidute, ceea ce ne da mari sperante si noua! Eu am ovulat miercuri, z14 a ciclului pe ovarul drept, cel cu trompa infundata, dar astazi am inceput sa simt niste intepaturi tare ciudate la ovarul stang!!! Oare ce sa fie? http://infertilitateaeoboala.blogspot.com/ ![]() |
sorinake, eu sper sa fie asa si sa se adevereasca testele mele.
cat despre intepaturi , sper sa fie cu noroc, sa produca si ovarul cu trompa buna foliculi!..Mai misca-te si "natural", cum zic fetele. Nu strica deloooc !

galliciana spune:
da,chiar! am niste rugaminti si intrebari
la voi:
adria42- zi de nastere,pls
mayanule,baga neste noutati!!
beatrix,o descriere si o zi de nastere?
mona-absenta totala azi!
fato,ai ramas la cafea,cumva?![]()
danny,ce mai e nou cu profa aceea de dans?
luminita42 spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui guzelnico
Lumi, cica a luat foc si la ASE. Maaaa, o fi mana studentilor care n-au invatat. ![]() _ Efortul isi primeste pe deplin rasplata numai atunci cand persoana respectiva refuza sa renunte. NAPOLEON HILL |

rad eu acum, dar sper sa nu fie de rau pe-acolo!.. nu stiu la ASE, dar vai de mama universitatii , incercau de cativa ani sa renoveze!..si pe saracia asta, nu prea e asa usor sa obtii fonduri.

http://infertilitateaeoboala.blogspot.com/