Tinere senioare cu greutate>50kg(62)
Raspunsuri - Pagina 20
guzelnico spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ANI.G ppffiiiiuuuuu....juma de ora ?! las' ca ai scapat subtire la mine vin la 21 si pleaca la 12,30(sau 0...ma rog) ![]() nici eu nu stiam ce sa mai fac...si cum spui si tu, vorba lunga frateeee si fara rost asa ca anu' asta ne-am propus : mergem noi la ei hihihihi...si asa plecam cand vrem si nu stam decat o ora ![]() |
Ginuta, vecina a plecat la ora 12 noaptea. Si surpriza: a venit si azi dar doar pt o juma de ora. Mi-a adus o rugaciune pe care sa o arunc in mare si cica mi se indeplinesc dorintele. Io am doar una, care sper sper sa se concretizeze luna asta.

Dar "am cumparat" ideaa "sa mai mergem si noi la ei, nu numai ei la noi"

guzelnico spune:
| citat din mesajul lui soricica nico, drum bun .la cat dor a fost intre voi o sa se topeasca toata zapada ![]() uka |
Asa sper desi m-a sunat sa-mi spuna ca abia in jur de ora 20.00 se urca in avion. Oooffff, si vremea asta acum s-a gasit sa fie urata.

Dar am profitat de intarzierea avionului ca sa pun fetele la treaba: soacra-mea a facut mancare (mancare de conopida cu carne tocata si chiftelute pe care le aruncam pe gratar cand il aduc pe T), eu si cumnatica am facut curat prin casa (aspirat, spalat pe jos, sters prafu'). Paaaai, ajunge atata plimbareala, trebuie sa mai facem si treaba, nu-i asa?!
galliciana spune:
nico, schimbam??
spune daca ai noutati si nu le vazui io!![]()
astept inca o minune in viata mea!!!
guzelnico spune:
| citat din mesajul lui galliciana v-ati retras toate la gogosi?? astept inca o minune in viata mea!!! |
Super-apetisanta reteta de gogosi. O voi incera si eu dar nu astazi, poate maine.

galliciana spune:
nou capitol,aici:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=147705
pupici la gagici!!!

astept inca o minune in viata mea!!!