Tinere senioare cu greutate>50kg(62)
Raspunsuri - Pagina 16
Lumy_Clt spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui galliciana numai la marime ti/e gandul,libro! lumi,nu ai pozele scoase de la eco? una se vede,dar una... sa fiti sanatosi!!! ![]() astept inca o minune in viata mea!!! |
Pai da ce eu m-am multumit cu pozele...am vrut dvd
Pozele sunt facute la munca cu telefonul la monitorul pc-ului.
Mandra, n-a stat la profil, era preocupata cu dansul din buric
guzelnico spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui Libra
Il cheama cum l-a botezat nasa-sa! Sper ca T. are si o turma de oi, ca anul asta ai ceva miei de dat! _ made in Romania, '73 http://lbdf.lilypie.com/ckYrp2.png?OXtS3VM0 |
Acum "a vorbit" Libru. Dau o friptura de miel la tava daca nu e asa.
galliciana spune:
acu am inteles,lumy
nico,la fripturica si io viu!!!
astept inca o minune in viata mea!!!
Lumy_Clt spune:
Fete eu bag trupa la nani, ca e cam agitata, asadar la orizontala cu mine, desi nu imi e somnic.
Va 

dulceeeeeeee
18+

crestem
guzelnico spune:
| citat din mesajul lui galliciana numai la marime ti/e gandul,libro! lumi,nu ai pozele scoase de la eco? una se vede,dar una... sa fiti sanatosi!!! ![]() astept inca o minune in viata mea!!! |
Io eram cea cu marimea.
Pai tocmai asta e dilema, Galli. Somnoriciu' n-a avut chef sa ne arate "semilunica". Daca are "veverita"?!
galliciana spune:
IO am spus de la inceput,ca lumy are fata si baiat!!!
va reamintesc!![]()
![]()
![]()
somn usor,3 in 1!

astept inca o minune in viata mea!!!
guzelnico spune:
| citat din mesajul lui Lumy_Clt Fete eu bag trupa la nani, ca e cam agitata, asadar la orizontala cu mine, desi nu imi e somnic. Va ![]() ![]() dulceeeeeeee 18+![]() ![]() crestem |
Si noi pupam trupa vesela.

soricica spune:
lummy, somn usor.
sefa si nasica, cer permisiunea sa ma retrag si eu.
maine pe la pranz prezenta la apel, pleaca soarecul la baschet.
pupicei si vise placute
guzelnico spune:
| citat din mesajul lui galliciana acu am inteles,lumy nico,la fripturica si io viu!!! astept inca o minune in viata mea!!! |
Da, da, nu te cred. Pana nu-mi scanezi bilet' de avion ...
guzelnico spune:
| citat din mesajul lui soricica lummy, somn usor. sefa si nasica, cer permisiunea sa ma retrag si eu. maine pe la pranz prezenta la apel, pleaca soarecul la baschet. pupicei si vise placute ![]() uka |
Noapte buna, Soricica si Soricel!