Tinere senioare cu greutate>50kg(62)
Raspunsuri - Pagina 11
blue_flower spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui galliciana blue,stiu io o de la un tveu,care tre sa nasca minteni-minteni, cum zice ardeleanu! adevarat?? o ba? nico, zii ca ti-a stricat scaunu si tre sa il repari astept inca o minune in viata mea!!! |
galli, tre sa te dezamagesc, e ba. Eu sunt director financiar, nu apar pe sticla. si nici nu imi doresc.
37+
galliciana spune:
daca maine ma vedeti 

sa nu va mirati!![]()
macar stiti de unde mi se trage!![]()
![]()
astept inca o minune in viata mea!!!
guzelnico spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui galliciana
e cam ger,si ma cam strange ceva..... imi fac de cap,fata, ce e greu de inteles?? cred ca l-am disperat deja... ![]() ![]() ![]() astept inca o minune in viata mea!!! |
Bravo, in sfarsit ai invatat strategia!
blue_flower spune:
barbata-miu isi probeaza echipamentul de ski, ca maine baga o zi de ski.....are cagula si ochelari categoria musca....pai e frumos? VREAU SI EU LA SKI!!!
37+ 
galliciana spune:
ei,bine,o stiu de mai demult ![]()
![]()
![]()
blu,glumeam. stiam ca nu esti tu,
dar tot te aratara astia la stiri azi![]()
cum ai fost tu peste tot -coafor,magazine,etc![]()
![]()
blu,la ski te lasam anul viitor:
stau matusicile cu alex!![]()
![]()
![]()
astept inca o minune in viata mea!!!
guzelnico spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Lumy_Clt
Pai la ce auz am acu...nimic nu-mi scapa 17+![]() ![]() crestem |
Ce la fix ai intrat, Lumy!

Pup gravidutele active!

Lumy_Clt spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui guzelnico
Ce la fix ai intrat, Lumy! ![]() Pup gravidutele active! ![]() ![]() ![]() _ Efortul isi primeste pe deplin rasplata numai atunci cand persoana respectiva refuza sa renunte. NAPOLEON HILL |
pai ce doar voi aveti "insomnii"
Maine am program de voie, si un pic de shopping (ca eu n-am toale pt spital
guzelnico spune:
| citat din mesajul lui soricica galli, sper sa ajung cat de curand posibil , ca mai am un menopur .lummy, se pare ca nici una nu avem somn,mai ales vecina lui nico. pupici uka |
Da, razi tu razi dar sa stii ca n-a plecat inca.
S-a trezit si socra-mea si vecina a reluat povestile. S-a mai gandit soacra-mea sa o serveasca si cu fructe. Acum mananca si vorbeste, mananca si vorbeste. Doamneeeee, nu-i tace gura.
Libra spune:
| citat din mesajul lui galliciana librutele au plecat? ![]() astept inca o minune in viata mea!!! |
Nuuu. Prezent! I-am creat omului cont.
_
made in Romania, '73 http://lbdf.lilypie.com/ckYrp2.png?OXtS3VM0

de la un tveu,