oligoastenoteratozoospermie 7

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tannoo25 spune:

vulturico, maya, astept impresiile voastre ; poate dau si eu o "fuga" la dr asta sa vad cum mai stau cu

vulturas,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns evaioanna spune:

Tannoo ti-am raspuns la mp.
Multa bafta tuturor!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui adipink2000

Tannoo ti-am raspuns la mp.
Multa bafta tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vulturas spune:

buna seara
spermograma sotului de la 12 mil in luna noiembrie cu 4% forme normale si 6% A=B a ajuns astazi la:
1 spermatozoid imobil si malformat pe un camp si pe celelalte 3 campuri ~20 de spermatozoizi imobili si malformati
tratamentul a fost acelasi ca si la prima spermograma:spermotrend, multi maca si napraznic

cu parere de rau o sa va parasesc...astazi ni s-au spulberat toate sperantele de a avea un bb....nu mai avem ce tratament sa mai facem...fiv nu am voie, deci sanse 0 ...nu mai am puterea sa mai intru pe forum, sa imi fac ganduri ca poate se lipeste si la mine ceva...vreau sa imi revin, sa inchid o data pt totdeauna subiectul bb...nu vreau sa imi destram casnicia pt ca noi nu facem copii si statul pe forum ma face sa ma gandesc numai la asta...nu vreau sa ma considerati o lasa care nu e in stare sa lupte, insa cum a zis si doc azi:"nu mai am ce sa va fac...s-a terminat"....astazi am simtit amandoi ca s-a rupt ceva in suflet....sotul a facut un soc si i s-au spart vasele de sange in ochiul stang...nu mai pot sa il chinui...nu merita asta...ma iubeste prea mult si vreau sa ii demonstrez ca si eu il iubesc....va iubesc mult si va doresc tot binele din lume

ma simt fericita ca v-am cunoscut si sa va dea DD un bb cat mai curand.

Mergi la inceput

vulturas, m-ai lasat fara cuvinte ... e trist ...
poate vei vrea sa mai tinem legatura ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maya_I spune:

Citat:
citat din mesajul lui vulturas

buna seara
spermograma sotului de la 12 mil in luna noiembrie cu 4% forme normale si 6% A=B a ajuns astazi la:
1 spermatozoid imobil si malformat pe un camp si pe celelalte 3 campuri ~20 de spermatozoizi imobili si malformati
tratamentul a fost acelasi ca si la prima spermograma:spermotrend, multi maca si napraznic

cu parere de rau o sa va parasesc...astazi ni s-au spulberat toate sperantele de a avea un bb....nu mai avem ce tratament sa mai facem...fiv nu am voie, deci sanse 0 ...nu mai am puterea sa mai intru pe forum, sa imi fac ganduri ca poate se lipeste si la mine ceva...vreau sa imi revin, sa inchid o data pt totdeauna subiectul bb...nu vreau sa imi destram casnicia pt ca noi nu facem copii si statul pe forum ma face sa ma gandesc numai la asta...nu vreau sa ma considerati o lasa care nu e in stare sa lupte, insa cum a zis si doc azi:"nu mai am ce sa va fac...s-a terminat"....astazi am simtit amandoi ca s-a rupt ceva in suflet....sotul a facut un soc si i s-au spart vasele de sange in ochiul stang...nu mai pot sa il chinui...nu merita asta...ma iubeste prea mult si vreau sa ii demonstrez ca si eu il iubesc....va iubesc mult si va doresc tot binele din lume

ma simt fericita ca v-am cunoscut si sa va dea DD un bb cat mai curand.

"Nu ma rog pentru un bagaj mai usor, ci pentru un spate mai puternic." Phillips Brooks

Vulturas,

cuvintele sunt de prisos
iti doresc multa liniste sufleteasca

Mergi la inceput

Buna seara,

Vulturas, am ramas socata de postarea ta, m-a impresionat foarte mult. Nu te cunosc dar imi permit totusi sa te intreb ceva. Stiu ca poate nu este acum momentul sa va ganditi la asta si veti vrea o perioada de liniste si in care sa nu mai auziti de subiectul BEBE, insa...ati accepta posibilitatea unei adoptii sau unei fertilizari in vitro cu donator?
Stiu ca nu este acelasi lucru, insa pe viitor poate, daca nu se intampla natural, veti recurge la acest lucru. Eu stiu un baietel rezultat din urma unei fertilizari in vitro cu donatoare la Sibiu si este superb.
Multa bafta orice ati decide si inca o data imi pare rau!

Mergi la inceput

adi, vulturas nu are voie sa faca FIV ; sanatatea si viata ei sunt mai presus de orice ...
oricum, eu sunt convins ca in perioada cat va lipsi de aici, va lua cea mai buna decizie ...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui tannoo25

adi, vulturas nu are voie sa faca FIV ; sanatatea si viata ei sunt mai presus de orice ...
oricum, eu sunt convins ca in perioada cat va lipsi de aici, va lua cea mai buna decizie ...

Imi pare rau, nu am stiut...Va mai dura pana va voi cunoaste povestea fiecaruia. Eu activez pe alt forum din primavara 2008, pe acesta desi imi facusem cont de mult abia acum am intrat sa mai citesc una-alta. Sper ca sfatul meu nu a deranjat-o pe vulturas si sa ia decizia potrivita.
Mersi de avertizare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns evanescence spune:

vulturas degeaba iti spun ca si eu am trecut prin asta...si stiu ce simti.
Sotul tau stie ca il iubesti mai presus de orice si asta e tot ce conteaza...si el te iubeste pe tine...restul va veni de la Dzeu.

"Problemele aduc experienta,iar experienta aduce Intelepciune"

Mergi la inceput