oligoastenoteratozoospermie 7

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

raman loco

Mergi la inceput

nu mai plecam nicaieri deocamdata, incercam in bucuresti, din tura mea din ian-feb nu a reusit nimeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tannoo25 spune:

mirela, din toate fetele care au fost la szeged in ian-febr, chiar nimeni nu a reusit ? ... ar fi trist asta ...
ce parere ai de dr albu ?
ma insel sau l-ai schimbat pe tutunaru ?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui tannoo25

mirela, din toate fetele care au fost la szeged in ian-febr, chiar nimeni nu a reusit ? ... ar fi trist asta ...
ce parere ai de dr albu ?
ma insel sau l-ai schimbat pe tutunaru ?

vb serios, o poti intreba pe gyongy

la tutunaru am apelat numai pt ghiuretaj ca mi l a facut sub anestezie, n a avut de gand vreodata sa fac fiv cu el
albu macar are rabdare si sta de vb, in rest clinica lui e mai ieftina decat altele din bucuresti si o sa merg cu protocol lung

Mergi la inceput

mirela, destul de trist, caci banuiesc ca au fost destule paciente; sau, tu vb doar de fetele care au stat la gyongy ?
nu stiu ce sa zic ...
auzi, doar nu ai de gand sa faci fiv cu Albu ? mai bine orienteaza-te tot undeva in afara tarii ... doar zic, tu faci cum crezi ca e mai bine ...

Mergi la inceput

tanno stiu ca i trist

de ce nu cu albu, din 10 fiv uri facute in ian si feb are 7 gravide, poate cine stie sunt si eu din urmatoarele si sigur voi fi, in afara sa merg nu ma prea mai tine buzunaru......io s fara job de 5 luni

o sa fie bine

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mirela2

tanno stiu ca i trist
de ce nu cu albu, din 10 fiv uri facute in ian si feb are 7 gravide, poate cine stie sunt si eu din urmatoarele si sigur voi fi, in afara sa merg nu ma prea mai tine buzunaru......io s fara job de 5 luni
o sa fie bine

auzisem ca face cu grecii, pe loturi ... asa e ?
cu siguranta, vei fi gravidutza, insa, poate ar trebui sa ai mai multa rabdare, sa lasi sa vina, incet, incet; sa te detasezi putin si sa te relaxezi ... ce zici ?

Mergi la inceput

imbatranesc, nu mai am rabdare

bate fierul cat e cald e o vb din batrani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goggy spune:

Citat:
citat din mesajul lui tannoo25

Citat:
citat din mesajul lui mirela2

tanno stiu ca i trist
o sa fie bine

auzisem ca face cu grecii, pe loturi ... asa e ?
cu siguranta, vei fi gravidutza, insa, poate ar trebui sa ai mai multa rabdare, sa lasi sa vina, incet, incet; sa te detasezi putin si sa te relaxezi ... ce zici ?

Vorbesti despre Albu? Ai inteles gresit, nu are nici cea mai mica legatura cu grecii......

Mergi la inceput

goggy pupici

Mergi la inceput