Topic violet
Raspunsuri - Pagina 5
psichoMom spune:
Ma da'parca se poarta mov/violet...
Si mie imi place... acu'ca am auzit ca face si bine, imi tot cumpar!
Anina_n spune:
Si mie imi place violetul ! Mai ales culoarea liliacului !
Iar topicul acesta ma duce cu gandul la ...palaria violet !
"Cum ne privim pe noi insine la diferite varste ?
Fetita de 3 ani : Se priveste si se vede regina...
Fetita de 8 ani : Se priveste si se vede Cenusareasa.
Adolescenta de 15 ani : Se priveste si vede Sora cea Urata (Mama, nu pot merge la scoala aratand in halul asta !!!)
Tanara de 20 de ani : Se priveste si se vede "prea grasa/ prea slaba, prea inalta/ prea scunda, prea cu parul lins / prea creata"- dar decide sa iasa oricum.
Femeia de 30 de ani: : Se priveste si vede "prea grasa / prea slaba, prea inalta / prea scunda, prea cu parul lins / prea creata"- dar decide ca nu are timp sa se aranjeze, asa ca iese oricum.
La 40 de ani: Se priveste si vede "curata" si iese oricum.
La 50 de ani : Se priveste si vede "Sunt eu !" si merge oriunde isi doreste.
La 60 de ani: Se priveste si isi reaminteste de toti oamenii care nu se mai pot privi in oglinda. Iese si cucereste lumea.
La 70 de ani : Se priveste si vede intelepciune, rasete si abilitate, iese si se bucura de viata.
La 80 de ani : Nu mai pierde vremea sa se priveasca. Isi pune palaria violet si iese sa se bucure de lume.
Poate ar trebui, toate, sa ne insfacam mai devreme www.1motherofthebride.com/images/lilac-purple-hat-with-ribbon.jpg" target="_blank">palaria violet !"
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Copilasi din 2002
Minunatele Scorpiute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !
iileana spune:
Imi place mult cum se completeaza "colectia de violetisme" :)).
Sigur ca palaria violeta nu putea lipsi!
-----------
"I just met a wonderful new man, he's fictional, but you can't have everything..." :)
The Purple Rose of Cairo
iileana spune:
www.jabberwocky.co.nz/images/images_product/0099266598.jpg" target="_blank">My Many Colored Days
by Dr. Seuss
Some days are yellow.
Some are blue.
On different days I'm different too.
You'd be surprised how many ways
I change on Different Colored Days.
On Bright Red Days how good it feels
to be a horse and kick my heels!
On other days I'm other things.
On Bright Blue Days I flap my wings.
Some days, of course, feel sort of Brown.
Then I feel slow and low, low down.
Then comes a Yellow Day and Wheeee
I am a busy, buzzy bee.
Gray Day....Everything is gray. I watch.
But nothing moves today.
Then all of a sudden I'm a circus seal!
On my Orange Days that's how I feel.
Green Days. Deep deep in the sea.
Cool and quite fish. That's me.
On Purple Days I'm sad. I groan. I drag my tail.
www.postimage.org/image.php?v=TsZ52GS" target="_blank">I walk alone.
But when my days are Happy Pink
it's great to jump and just not think.
Then come my Black Days. MAD. And loud.
I howl. I growl at every cloud.
Then comes a Mixed-Up Day. And WHAM!
I don't know who or what I am!
But it all turns out all right, you see.
And I go back to being...me.
Andrada spune:
exista si prea mult violet:
http://www.prettyquinceanera.com/discount/LuxuriousQuinceaneraDresses/Cheap-gown-dress-Exclusive-quinceanera-gown-3007-4-10606.html
beren spune:
Partea mai amuzanta (sau chiar ridicola) este ca nimic din ce vedem pe ecranul de calculator nu poate fi violet: "Although pure spectrum violet is outside the color gamut of the RGB color space, the three colors displayed below are close approximations of the range of colors of spectral violet." Hmm, so much for violet ...
denizel spune:
Inghetata cu miere si lavanda. Cred ca e super miam!!!
(inghetata cu lavanda a fost laudata intr-un film recent cu Meryl Streep, i-am uitat numele, o porcarioara oricum).
iileana spune:
Ne rezumam la www.trilulilu.ro/anamaria131313/cd691bad94d042" target="_blank">"violete pentru fete", asa, ca de prima saptamina din martie?
...
Ntz! :))
Timpul ceasurile-si plimba
Imbracate in civil.
Dintr-un ciine curge-o limba.
...si anume, o limba MOV !
P.S. As fi vrut sa adaug si o reteta culinara ( ), dar este deja ilegal :/.
Anina_n spune:
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Copilasi din 2002
Minunatele Scorpiute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !