Topic violet
Colectii de violetisme... ca tot e la moda, sper sa ne ajute sa castigam la loto anul asta :))
incepem cu
Citesc cu placere: Supereva.ro | Blogul meu |
Raspunsuri
buli spune:
ah, daca as fi stiut - miorita violet sedea mai bine aici :D
www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@
arturicii spune:
Asta-i culoarea mea ptr acest an. M-a "apucat" inainte sa stiu ca-s insarcinata. Nu are legatura cu moda insa moda m-a ajutat sa gasesc peste tot "un pic de mov"
Cine este VIOLET si VIOLET-uri
Amurg de toamna violet
George Bacovia
Amurg de toamna violet...
Doi plopi, in fund, apar in siluete
-Apostoli in odajdii violete-
Orasul tot e violet.
Pe drum e-o lume lenesa, cocheta;
Multimea toata pare violeta,
Orasul tot e violet.
Din turn, pe camp, vad voievozi cu plete;
Strabunii trec in palcuri violete,
Orasul tot e violet.
O seara violet va doresc,
Ioana,
Philip 6ani, Yann 6ani, Sabina 25+
Donia spune:
Nu de mult am venit dintr-o vacanta unde am locuit in grupul de vilute Las Violetas
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
Alizee spune:
Mi-am cumparat o hainuta mov, acum urmeaza sa o asortez cu fusta sau pantaloni mov. Sa fiu toata imbracata in mov.
allinta
A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.
capra cu trei iezi spune:
saracie, somaj si gripa porcina - toate violet!
sa traiti...violet!
atata mi-a trecut prin minte , o fi de bine, o fi de violet!
capra cu trei iezi cucuieti, si ce cucuieti!
IUBESTE SI FA CE VREI!
iileana spune:
Nu pot sa cred!!!
Azi e joi?
Cum am putut uita???
Doamne, si cite planuri aveam !!! Unul mai mov decit celalalt!
Daca am inceput cu "Intr-un cer violet", corect ar fi sa continuam cu ceea ce a constituit sursa de... hmmm, cum sa-i spun... "inspiratie"... :)) a domnului Chifiriuc, si anume, doamnelor si domnilor: "Golden Brown", The Stranglers!:
P.S. alte emoticoane cit de cit mov/violet decit astea de tocmai le-am folosit, avem? :))
Triunghiul portocaliu *
Donia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui iileana Daca am inceput cu "Intr-un cer violet", corect ar fi sa continuam cu ceea ce a constituit sursa de... hmmm, cum sa-i spun... "inspiratie"... :)) a domnului Chifiriuc, si anume, doamnelor si domnilor: "Golden Brown", The Stranglers!: |
Multumesc, chiar incercam sa imi amintesc care a fost sursa de inspiratie! Tin minte ca atunci cand am auzit-o prima data eram copila verde si mi-am spus "uite dom'le, ii mai copiaza si pe romani cineva" Dar nu se terminase cantecul si deja imi trecuse, am trecut de la verde la... violet, de ce nu?
Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.
Ayla21 spune:
Haha, dragut subiect.
Cand am citit titlul, mi-am amintit imediat de "fanteziile" copilasul meu (maine il inregistrez sa-l auziti):
"Viata e mov si mov este lumea toata
Buzele mele au gust de ciocolata
Strange-ma-n brate gusta-le odata
Mov e iubirea toata"
Asta dupa ce a colorat intr-o zi, acum vreo cateva luni, toata cartea cu fructe si legume...mov.
www.glitter-graphics.com/users/monika21m" target="_blank">Monica, mommy blessed with my children Claudiu-Adrian(20.01.2005),Luana-Emilia(28.01.2009)
and my angels Alma-Lorena(28-30.01.2009),Maria-Alexandra(29.10.2009-13weeks)
My baby, my joy, my heart, my gift from God - Photo & Video
Light a candle for Alma