Nu ne-am nascut in locul potrivit
Raspunsuri - Pagina 6
A_Iulia spune:
Buli, m-am intors sa iau si periuta ta de dinti
Si daca tot vorbiti de mesaj, pai poate pe vremea lui Ceausescu v-as fi dat dreptate referitor la "locul potrivit". Totusi in ziua de azi poti emigra linistit, poti calatori fara ai vreo problema, n-ai decat sa-ti vinzi competentele in orice stat doresti (ok, cu ceva limite, dar in orice caz, nu sunt bariere de netrecut), nu vad ce atata drama si ocara.
Cum bine constata un prieten de suflet, sa zicem mersi ca ne-am nascut "in the right side of the World". Restul depinde de noi si sunt pur si simplu alegeri.
Hai Buli de-aici ca am gasit periuta
Chuny spune:
Vezi ca ti-am pus si un CD cu Bach.
Adina, poti sa bagi un mesaj de-asta la fiecare topic de la umanitare? Hai, te rog io!
Pt Ema, Robi, Alexandra si restul romanilor care sufera si care nu au acces la Sanatate. Ai tupeul sa le spui acelasi lucru ? si copiiilor care se nasc in zone defavorizate unde nu au acces la educatie si traiesc in saracie trimisi la munca de mici, si lor le recomanzi acelasi lucru ? Geez! Credeam ca poti mai mult!
aura_m spune:
Sibylle si asa zice si mama:"Ce inseamna sa te nasti in locul nepotrivit!"
Oricum eu nu am simtit niciodata nevoia sa raman in Romania, din adolescenta visam sa plec. Chiar daca m-am nascut intr-un oras micut, curat, cu oameni civilizati, tot visam sa plec, visam la America, numai in cap aveam gandul asta. Si uite ca am plecat...nu chiar America, dar sunt aproape si imi este bine si aici.
Ptr Dorothee, aici nu ma simt singura, chiar daca nu am familia aproape aici avem mai multi prieteni ca in Romania. Nu m-am dat pe budism sau in alta religie, am zis si o sa zic mereu, n-am sa-mi schimb niciodata religia, sunt crestin ortodox, m-am nascut in religia asta, nu as schimba-o pe alte obiceiuri si religii.
Incerc sa ma integrez in noua tara dar nu uit sa ascult si muzica romaneasca, originile nu le putem schimba. Intr-adevar ca timpul alocat ptr iesiri in oras este mai putin, trebuie sa te orientezi spre magazinele care au mancaruri si produse apropiate culturii tale, dar cu vremea se rezolva si asta. Soacra mea m-a intrebat, cand am sunat-o de Craciun, daca gatesc romaneste. Bineinteles ca tot romaneste gatesc, asta este mancarea cu care m-am obisnuit.
AURA
Lali_mete spune:
va cramponati,unii din voi,si faceti superficial analiza pe text,si nici pe aia cum trebuie.Mie nu mi se pare ca baiatul ala spune pe undeva ca "asta este,eu ma complac in situatia de acum",din contra,spune ca a primit promisiunea candva ca in anul 2000 va fi mai bine,ca i-a fost greu cand era mic si a fost invatat sa lupte,sa-si faca un viitor. Nu este vorba nici de genul muzical,nici de cati ani are tipul,nici de lungimea fustelor fetelor care mananca banane.Este doar o constatare,cum spunea si Sibylle.Sunt "n" melodii cu acelasi mesaj.
Lali Lacra de
Paul-Iulian
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=146916 Nasterea lui Paul_Iulian
Cainele moare de drum lung,si prostul de grija altuia...( nu stiu cine a scris-o,dar 4 ani am auzit-o aproape zilnic).
Aurelia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Adina Iulia Sunt uimita ca poate sa va placa asa ceva. Comentariile de la videoclip spun totul despre targetul acestuia. |
Adina gusturile si culorile nu se discuta ........
Aurelia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Natasa Asta arata ori frustrari uriase, un orizont ingust ori multa lipsa de educatie. |
Ori toate trei impreuna!
LauraNicole spune:
Felicitari ,draga Dorothee !Imi place ca iti iubesti atat de mult tara incat pana si id-ul tau de pe acest forum e 100% romanesc !Te felicit pentru perspicacitatea de care dai dovada ! Sotul meu (ma rog,imi va deveni in martie) e cu 2 ani mai mic (eu am 36 el 34 si ce sa-i faci,la varsta asta ii voi cumpara un baston si niste Gerovital ca doar e batran,nu? ) ,este mai bogat decat Onasis si Bill Gates ambii amandoi ( a se folosi ghilimetele ca e sub 50 si greseala fu intentionata ) ca am ascuns vilili si castelili si ma mutai cu chirie in 2 camere ca sa nu vada dusmanii ca-s bogata,sunt atat de singura aici in Anglitera lu Regina ca in Romania aveam 3 prietene reale iar restul virtuale si-mi pierdeam ore intregi pe net iar aici,sarmana di mine nu am decat vreo 10 prietene/prieteni bune/buni si stau cateva ore pe net ,mi-am schimbat religia in ortho-catolico-anglo-budisto-mahomedanista si astept sa mi se ridice statuie in Piata Universitatii din New Dehli (mi-au promis de acu 3 ani cand eram in Romanica dar n-au gasit cimentul potrivit ) si ma imbrac cu sutana portocalie iar in loc de batic mi-am pus floriece-n par,mey mey !
Adevarul ca IO m-am nascut in tara potrivita unde curge mierea din canale (numa ca nu prea miroase a miere) , unde cainele vecinului nu-si mai face nevoile in iarba ci isi ia ziarul si asteapta frumos la usa WC-ului pana iese stapana-su , unde copiii sunt invatati sa spuna frumos "Du-te-n aia mea " si sa te usureze de cate-o geanta ca li se pare lor ca prea duci multe ! Ca n-o mai vezi dupa aia e partea a2a si vine Politia si te bate frumos pe umar si-ti da vreo 3 ani la racoare ca ai indraznit sa-l acuzi p-ala de furt .Adevarul ca m-am nascut in tara potrivita unde copiii sunt numiti in scoli handicapati,cretini ,unde ca sa iti primesti un drept trebuie sa platesti mai intai cat pentru trei luni si tot asa !
Foarte frumos !Sunt de acord cu tine,Dorothee !Romania este cea mai perfecta tara din lume si sunt astia gelosi care spun ca e coruptia in floare si ca birocratia te omoara!Asa ca eu , singura si nefericita cum sunt aci la tanti Regina,ma duc sa mai trag o dusca c-am uitat sa-i spun maica-mii prin telegraf (ei ash telefon sau messenger! ) sa-mi trimita neshte carnati si neshte slanina afumata sa fac de-o fasole !
Plecaciuni ,Maria ta!
Life is something precious so enjoy it and try to take what s good from it!
Amonar spune:
Si care-i problema ca ne intereseaza yoghismul, budismul sau alte forme de credinta? Ne face mai putin oameni si mai mult "necuvantatoare"?
Chuny spune:
Fetelor, chiar nu merita sa va bateti capul cu gunoiul ala de mesaj. Sa revenim deci la melodie . Aici e!