Piatra Neamt, Perla Moldovei (73)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

'Neata!
Bun venit, Adina! Am tras si eu cu ochiul la poze, sunteti niste frumosi toti 3 si va sta bine impreuna. Sper sa iti placa la noi si sa scrii cat de des poti.

Bai Lora, deci tu clar esti cu capul! In fiecare zi cand am vorbit tu ori faceai curat, ori tocmai facusei curat, ori tocmai te apucai de facut curat. Dar ce ai , mama cu casa aia a ta? Ti-ai propus sa o subtiezi frecand la ea? Vino si la mine ca ar ca fi nevoie, dar pe mine ma incearca o lene. Ce zici? Vii? Platesc in mancare si bautura (un vin fiert, o visinita?)

Vroiam sa iesim la saniush o ora azi, dar la cat de "ger cumplit" (am citat din Rares care a facut imprudenta sa scoata un deget pe geam dimineata) este azi, nu cred ca mai mergem nicaieri. Mai ales ca ii incerca cate un pic de tuse si muci si pe ai mei.

Un we frumos sa aveti!

Bazar pentru Robi

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Fotografiile noastre Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Lora, mami de Iustina

Bazar pentru Robi

Ajutati-o pe Alina!

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
Bazar pentru Sebi

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_adina spune:

Trimit si eu date pentru listuta:Muraru Elena Adina,mami de Razvan Ioan(14.08.2009),Tg.Neamt.
Fug la curatenie

http://picasaweb.google.com/sanora2013/DropBox?authkey=Gv1sRgCMPa6s-ByszSZw#5421756930342221410]

AdinadeRazvan(14.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

neata,la amiaza!

vad ca avem fete noi dinubebe,elena_adina bun venit si sper sa ne auzim cat mai des !

vad ca toata lumea are program administrativ,mai am putin si termin si eu curatenia,mancarea

un we minunat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

Salutare !
Bun venit fetelor noi .
ELENA ADINA - ce coincidenta ! Si eu sunt tot Adina si am si un baietel Razvan Ioan ,numai ca este un pic mai mare .Si parca imi esti si cunoscuta...poate ne-am mai intersectat prin oras
O zi buna la toata lumea !

http://community.webshots.com/user/allexa06

allexa,mami de Razvanel si Stefanut

Mergi la inceput

Am terminat curatenia, mancare am...acum ce fac? Fiica-mea tot bazaie ca vrea afara si nu intelege ca-i ger si n-are nicio sansa de castig. Daca nu-mi dati o ocupatie, mananc si frigiderul. Nu va mai zic ca mananc zilnic paine cu unt si cu gem. Eu, care nu suportam untul. A, ca mi-am amintit, sa ma duc sa scot niste varza murata din congelator (acolo am pus-o) sa fac o salata diseara - se potriveste cu untul, nu?!
Alexa, ce-ti mai fac baietii? Cu cine ai nascut?

Lora, mami de Iustina

Bazar pentru Robi

Ajutati-o pe Alina!

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
Bazar pentru Sebi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lunna27 spune:

Lora ai sa te minunezi de cate or sa-ti placa in perioada sarcinii ,eu eram cu bomboanele de menta,mancam o punga pe zi,acum nici sa nu le vad

As manca ceva dar nu stiu ce...aveti vreo idee?

Mergi la inceput

Eu am mancat lapte cu orez si cu dulceata...ciudat, nu? Nu mai mancasem de ani buni. La Iustina mancam iaurt cu fulgi zilnic - mananc si acum, dar parca nu chiar asa...de data asta am pofte mai ciudate.

Lora, mami de Iustina

Bazar pentru Robi

Ajutati-o pe Alina!

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
Bazar pentru Sebi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_adina spune:

Raportez ca am terminat si eu curatenia+mancarea,bebica,iar eu forumeala.
ALLEXA06-am remarcat si eu in listuta numele baietelului tau.
App. de sarcina:eu cat am fost,mancam seminte.Toata ziua rontaiam,saracul meu sot si acum detesta cuvantul seminte.Aveam niste pofte asa de ciudate.
Fug la bebe ca e tare marait,ne nacajeste un dintuc,care nu vrea sa iasa.la toata lumea.

http://picasaweb.google.com/sanora2013/DropBox?authkey=Gv1sRgCMPa6s-ByszSZw#5421756930342221410]

AdinadeRazvan(14.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

LORA - ce ma amuzi cu pofta ta de mancare !Eu nu aveam pofte deloc,in schimb eu eram cu somnul...era jale in primul trimestru de sarcina,daca nu dormeam un pic la amiaza eram asa de obosita si plangeam din senin .Pe mine m-a avut in grija pe toata perioada sarcinii dr.Rugina(si cu el am si nascut,normal )...adica nu e chiar asa de normal,mai sunt si exceptii
De baieti ,ce sa zic...Razvan incepe sa se obisnuiasca din ce in ce mai bine cu bebele si incepe sa realizeze ce inseamna un frate mai mic...Astazi l-a filmat pe Stefanut,ba chiar a incercat sa-i schimbe pampers-ul . Ei,dar nu intotdeauna e asa..ieri il tragea de mana ,sa se trezeasca si-i baga in ochi o jucarie de plus sa se joace si el .

http://community.webshots.com/user/allexa06

allexa,mami de Razvanel

Mergi la inceput