Daca el nu e Casatorit , Eu ma mai numesc Amanta?

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns beshter spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura25
Poate gresesc, dar impresia mea este ca mi=ai raspuns cu creierul tau de acum, nu cu cel de atunci . De asta e raspunsul tau atat de corect si frumos. Si eu acu as zice la fel.

Culmea e ca n-am raspuns cu creeru de-acum. Dar chiar de-ar fi asa, nu-i mai bine sa nu staruim in cliseu si sa nu perpetuam ideile astea (oleaca misoginistute) cum ca de la 30 incolo ti-a cam trecut malaiu' prin traista?
Daca raspunsul meu e corect si frumos, inseamna ca e corect si frumos si la 18 si la 50 de ani. Ce m-a frapat pe mine n-a fost neaparat ideea ca esti babaciune la 28 de ani ci ca atunci cam incepi sa tragi de barbat sa te ia de nevasta.

Oricum, pe mine bucata asta:
Citat:

Ce as vrea de la voi : Sa-mi spuneti si mie . Cum ati reactiona daca sotul-iubitu ar avea o amanta ? Ati incerca sa va schimbati aspectul fizica , sa va ingrijiti mai mult , ati recunoaste ca are si el motivele lui sau cum ar fii pt voi ?
Eu stau si ma gandesc si sunt sigur ca , nu-i el singurul vinovat

m-a lamurit intr-o proportie mai mult decat suficienta. Deci despre asta era vorba si nicidecum despre constiinte incarcate, daruiri de sine, revolutii sexuale si emanciparea femeii. Cat sunt de hopeless!

Trouve avant de chercher

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristoiu spune:

Citat:
citat din mesajul lui AryAdna1-9

Da eu nu-s o pitzipoanca obsedata de moda , cu 3 tone de machiaj pe fata si cu abdomenul plat .
Sunt o fata normala , studenta la medicina , dornica sa-mi urmez visul si sa am o cariera .
Nu-s genul platinatelor din cluburile de noapte iesite la agatat si nu caut la un om doar exteriorul .
Insa , imi place sa ma ingrijesc , asta e adevarat .

Mai, acum ca ni s-a spus sa ne intoarcem in urma cu niste decade, ma gindesc si iti spun ca e absolut ok sa sari din pat in pat, sa ai aventuri de 1 noapte cite vrei tu, si de mai multe nopti daca vrei. E ok. Dar faptul ca nu vezi nimic rau in a insela un om sau mai multi, a minti un om, aici e buba cu morala. Ca lipseste. Ah, ai grija ca "ce e bun ori e ilegal, ori e imoral, ori ... INGRASA" :))))

Si inca ceva, ai grija sa nu iti gasesti fericirea pe undeva ca si aia ingrasa. Pe bune, empiric constatabil.

PS: Sa raspund si la intrebarea cu ce as face? Pai in general sotul meu si cu mine suntem sinceri unul cu celalalt. Daca ma ingras cam tare imi spune hai sa mergem la gym mai des si sa mincam mai sanatos. Daca incep sa arat ca Yeti, imi zice ca sta ceara in dulap si plinge sa fie folosita. Si eu ii spun lui. Deci nu e cazul sa ajung de 200 kg si sa nu stiu.

Si IN GENERAL ca regula, daca aflu ca ma inseala ies pe usa in secunda 2. Stiu ca multe spun ca ar face asta si in situatie nu o fac. Sa dea cel de sus sa nu ajung in situatia asta. Dar daca voi afla vreodata asa ceva, o sa il coste scump vizitele la copil, fiindca oceanul si avioanele vor fi intre noi. Si el stie asta. Asa ca macar de frica si nu crez sa calce strimb :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_s spune:

off :mda...cand aveam io maica 19 ani, alea de 24-25 mi se pareau asa, ca si cum si-au pierdut rostul pe lume, acu' am uitat cum ma simteam la 24-25

mie altceva mi se pare sa zicem asa cam trist, ca io la douajdeani, infinit mai mult decat acum credeam si simteam asa niste valori umane inaltatoare...pe parcurs m-am harsit in ale vietii...de-aia zic, ca pacat ca la varsta asta misto tare ti se pare ok sa inseli, sa fi aia cu care altul inseala...

in rest, ce sa zic, sunt la varsta la care stiu sigur ca viata nu e roz si nimeni nu-i alb ca rochia de mireasa, da' parca prea devreme, maica, prea devreme...

ma gandesc ca fata a venit tocmai pe forumul asta ca sa afle pareri mai de babe asea, neveste/foste iar viitoare etc., asa ca io mi-o dau pe a mea, parerea adica:

1. daca va "arde" io inteleg si zic sa mergeti inainte pana se stinge, fara sa afle tertii (daca asta va doriti).

2. ca sa simti constiinta mai usurata (in caz ca nu e), zic sa te abtii de la orice fel de caracterizari/sfaturi/pareri despre fata cealalta, e mult mai bine pt. psihic, chiar daca tu te minti ca de fapt ii vrei binele. (mie cel mai nasol mi se pare, dincolo de inselatul in sine, ca "al meu" m-ar discuta si analiza psihologico-fizic cu alta, capisci?)

3. sex+confidente nu-i cam aproape de un inceput de relatie?

Editez ca sa raspund la ce intreba fata:

Daca m-ar insela partenerul (ca-i sot, ca nu-i), ultimul lucru pe care l-as face ar fi sa ma apuc de o cura de slabire pt el, jur!

Oana si Mara 11.08.2004

Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Mihaelka, eu sunt de acord cu tine. Dar intelepciunea la unii nu e 'default', vine in timp. Eu incercam sa inteleg pe domnisoara, nu ca as fi de acord cu ea. Si clar mi se pare pueril modul in care gandeste. Dar o sa-i treaca ...

Bazar pentru Robi

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Fotografiile noastre Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dov spune:

io nu am inselat in privinta suncilor mele, am fost mandra lor posesoare de cand ma stiu...n-am avut probleme de-astea...normal ca mereu sunt la curadar ici partenerii mei nu au avut imaginea distorsionata la inceput, ca pe urma sa ma umflu. a, si nici de iubire n-am dus lipsa...si nici nu am fost inselata, nici macar la 22 de ani...nu stiu cum naiba de am fost eu asa norocoasa, spre deosebire de tine, acre ai niste banuieli, desi ai grija de tine...o fi de la crEEr?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dov spune:

AMÁNT, -a;, aman#53;i, -te, s.m. #537;i f. Persoana; care întretine relatii de dragoste cu o persoana; de alt sex fara a fi casatorit cu aceasta; (pop.) iubit, ibovnic

asa ca DA, tot amanta esti. asta ca sa raspund si la intrebarea topicului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buli spune:

eu zic cam ca Marius, dar am niste amendamente.
ok, poti sa experimentezi cit vrei, e pe pielea ta, daaar e pacat.
stiu ca ti se pare ca nu pierzi nimic, dar crede-ma pe cuvint ca de cit sa ai doua jumatati de relatii e de 1000 de ori mai misto sa ai o singura relatie cu adevarat faina.
si atitudinea de acum te duce departe de aceasta relatie faina. asta-i tot. e alegerea ta. esti tinara, dar capabila sa discerni.
pina la urma sintem suma experientelor noastre.

www.youtube.com/watch?v=YhWZ7bpfQag" target="_blank">@

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AryAdna1-9 spune:

buli , iubitul meu e copil si nu mi-ar putea oferi tot ce caut eu la un barbat decat dupa ce se mai caleste cativa ani .
Acum am o iubire adolescentina cu el , as putea spune .
Eu care am avut relatii doar cu barbati cu minim 7 ani mai mari , el mi se pare o copilarie . Dar il plac f mult de aceea raman cu el.

Iar amantul , imi place , dar nu-l vad potrivit pt o relatie cu mine . Si niciodata n-as putea cladi o relatie cu un barbat care a inselat cu mine . Tot timpul m-as gandi ca ar face la fel si cu mine.
Cand nu stii , e altceva..dar asa ..

In mom de fata , asta este tot ce am . Si nu am timp sa-mi caut o relatie normala , matura , de egalitate si iubire .
Cand o sa vina , o sa o primesc cu placere si poate se va reorganiza toata viata mea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ni-na spune:

Mi se pare o postare plina de bun simt.Ai aflat raspunsurile singura.!
O viata frumoasa iti doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Citat:
citat din mesajul lui AryAdna1-9

Dar acum serios voua nu vi se pare ca , majoritatea femeilor dupa ce se vad la casa lor incep sa ia proportii , sa nu se mai machieze , sa nu se mai ingrijeasca de ele ?

El cum are o conditie fizica buna si e antrenor la un sport ..normal ca i.ar placea sa arate si ea bine.

El mi-a zis ca n-a luat-o asa de 1.62 si 60 de kg . La inceput a fost ingrijita , se machia , se ocupa de ea . Acum cica s-a delasat total si iese in oras cum e imbracata in casa.

Normal atunci ca , un barbat incepe sa se uite in alta parte si incepi sa nu-l mai atragi .
Nici un om nu inseala de bine ce ii este acasa ! O relatie care merge asa bine nu te face sa iti cauti amanta .

I-a spus ca-i mai da o sansa : Sansa sa-l faca sa se reindragosteasca de ea .

Acum asteapta sa vada ce va face ea.

"El zice ca , el zice ca , el zice ca ".
Intelege o data ca toate exemplele date de mine (stiu ca nu e insarcinata , era un exemplu de "el zice") sunt replici standard.
Pt. a baga pe alta in pat trebuie mai intai sa-ti bagi partenera in kkt.
Vei avea o mare surpriza daca vei vrea sa auzi si ce zice ea .

Tu poti sa faci sex linistita cu cine doresti , indiferent daca e singur , casatorit , calugar sau Papa.
Da' nu mai baga botu' la tot ce-ti povestesc si incearca sa gandesti si tu .
Sa spui ca stai cu iubita doar pt. ca a bagat si ea bani la renovarea apartamentului e o poveste pe care i-o servesti unei fetite de 15 ani si pe care nici macar aia nu ar inghiti-o sigur.

Si ba da , esti genul care sa insele pt. ca , vezi tu , inseli .
Referitor la imaturitatea prietenului ... ma lasi? Comportamentul intr-o relatie vine de la sine , nu pot sa imi imaginez cum unul din parteneri ii da celuilalt meditatii despre cum sa reactioneze si cum sa se poarte.
Daca tot ce cauti tu la sportivul ala este sexul inseamna ca in relatia ta lipseste ceva in sfera asta. Ca daca tu cautai maturitatea iti gaseai un prof cu care sa iesi la prajituri si sa discutati despre alte chestii , nu sa v-o trageti .
Cu sportivul n-am nimic , ca nu e un sfant pe care l-ai corupt , ba chiar e un vulpoi care te duce de nas si ii merge , da' mi-e mila de prietenul tau.

***Fur is for petting**
http://www.xfactor.ro/#tp (produse eco)
http://www.adoptiicaini.ro/adoptii-virtuale/
http://www.adoptiipisici.ro/adoptii-virtuale/

http://freecycletm.ecosapiens.ro/

http://accesoriisihaine.blogspot.com/

http://www.4animals.ro/ajuta.html

Mergi la inceput