Daca el nu e Casatorit , Eu ma mai numesc Amanta?
Raspunsuri - Pagina 24
Mik spune:
Citat: |
citat din mesajul lui noideea Laura25, in cazul in care am jignit-o pe pustoiaca sa ma ierte, dar cred ca stie si ea ca nu asta a fost intentia mea si sunt sigura ca a priceput de ce am luat-o asa. Putea sa ma contrazica vehement cum a facut de fiecare data cand a simtit nevoia sa o faca , pentru ca am vazut ca persoanlitate are. Eu macar am un dialog cu ea. Sau poate mi se pare mie, poate e un troll. Nu tin sa iti schimb parerea ariadna, si uite, ma caftesc forumistele ca fac pe para_psihologul si ca scriu cu pre multa patima, facandu-ma de ras. |
Mda, cine e "pustoaica" si cine e "matura" ?
Aryadna a venit si ne-a explicat cum vede ea lucrurile, asta nu inseamna ca, daca nu ne place ce face ea, venim si-o insultam care si cum poate. Ma mai intreb de unde scot cite unii atita intoleranta si apoi se mira singuri ca-s in necaz.
AryAdna, eu n-as vorbi de adulter sau altceva, as lasa apele sa se limpezeasca si as spune doar ca "situatie e complicata"
n/a spune:
Aryadna, sincer am stat si m-am gandit cateva secunde si cam ai dreptate in privinta infidelitatii. Nu ai de unde sa stii excact cand se intampla, dar se intampla de cele mai mute ori. Nu e musai sa se intample. Depinde de norocul pe care il ai. Dar eu sunt de parere ca nu trebuie sa inseli tu plecand de la premisa ca oricum la un moment dat o va face el. Asta e ceea ce cred eu.
"Nu stiu daca eu sunt cea care nu mai are timp si ii gaseste doar pe cei amanetati, sau iubita lui de 28 de ani."
Sa inteleg ca acea fata de 28 de ani ti-a furat iubitul? si acum ii platesti cu aceeasi moneda? Incerci sa te razbuni? Sa-i platesti pentru cat ai suferit ca a aparut ea in viata lui, si sa ii arati cum e sa iti fie luat ce e al tau? Speri sa redevina al tau? Pai in cazul asta toate mambogeambourile care le-ai scris pana aucm, cu ajutorul dat ei prin discutii in pat cu el si toata gargara despre ca nu-l vrei decat pentru sex sunt .... nu stiu, cred ca ori ne minti pe noi, ori te minti pe tine.
Eu te-am intrebat la inceput: "are u real?"
Daca e asa cum am dedus eu, imi pare rau. Imi pare rau ca ai suferit, dar asta nu e motiv sa iti bati joc de tine si de prietenul tau care nu are absolut nici o vina.
Stiu ca nu ai ce pierde fiind cu amandoi. Nu ai decat de castigat, dar oricum situatia in sine, nu este buna asa cum este acum. Poate posibile rezultate care se pot obtine din toata varzulea asta pot duce la ceva bun in final. Nu stiu ce sa zic.
Off topic: Mik, nu cred ca termenul de pustoaica avea menirea sa ii evalueze maturitatea, plus ca nu stiu de unde comparatia. Eu nu postez sa-i arat ce femeie sunt eu. Eu stiu care este nivelul meu. Incerc doar sa o inteleg si poate sa ii spun ca parerea mea e ca nu e prea tarziu sa invete din greseli. Eu acum invat, la fel ca ea, din experienta mea. Nu m-am dat matura sau mai stiu eu cum, ca doar spun de ceva ani aici pe forum ca abea acum descopar anumite lucruri. Si ca vin pe acest forum sa invat un alta.
Singurul meu scop, fata de ariadna, a fost sa inteleg de ce e asa "damaged", ca e... si sa o sfatuiesc sa nu o ia pe cai gresite, sa aibe grija sa nu se transforme in ceea ce sunt singura ca nu vrea sa se transforme.
On topic: Ariadna, au curs multe pagini si cred eu ca abea acum.... la a cata pagina?.... se vorbeste cu adevarat cu tine.
Asta e o comunitate, ca la piata. Unii sunt mai destepti, altii nu. Ideea e ca dupa o trecere prin forumul asta, sa fi obtinut ceva.
In locul tau, cu toate ca nu sunt in locul tau... l-as pune pe liber pe fostul tau iubit, as inchide capitolul cu trecutul si mi-as vedea de viitor, cautand sa am relatii cat mai frumoase, cat mai lungi si cat mai sanatoase, chiar daca as gandi ca la un moment dat se vor sfarsi prin adulter sau nu.
Si de murit murim intr-o zi. Asta nu insemna sa nu mai traim. Bucura-te de fiecare zi ca si cum ar fi ultima.
cristoiu spune:
citat din mesajul lui buflea Problema este ca nu am ajuns niciodata sa vorbesc cu el si din cauza asta sa imi dau seama in timp ca dragostea pentru sotul meu nu mai exista . Dar serios acum, ai emailul lui, ca niciodata nu e prea tarziu ...ma gandesc sa incep cu o "conversatie curtenitoare", din aia de care spunea XIO ca e permisa |
buflea, daca imi pun itele in miscare cred ca ti-as putea face rost :) dar mi-e ca te-ar dezamagi si nu ti-ar mai iesi orgasmele pe urma :)
AryAdna1-9 spune:
Am adus-o in tema pe iubita lui , la varsta de 28 de ani care nu`i la casa ei , pt ca cineva mi-a spus ca am 22 si timpul trece si ma voi trezi la nu stiu cati ani singura.
Vroiam doar sa scot in evidenta ca : Nu la mine sta problema mai mare , ca eu am 22 . La ea e mai rau si ea ar trebui sa lupte pt relatia ei.
Nu il vreau inapoi noideea . Stiu ca-i de necrezut . Pur si simplu ne simtim bine in pat si vorbind ca doi prieteni .
Ma invart intre ei doi acum , pt ca din amandoi reusesc sa fac un barbat ideal .
Cu iubitul meu - nu prea se poate discuta ...din mai multe motive . Cu el mai mult fapte , nu se pierde in detalii .
Celalalt - e un barbat mai matur , cu care poti sa te asezi la un pahar de vorba si cu care in pat lucrurile decurg diferit .
O sa am o discutie cu iubitul meu chiar in seara asta . Asa am stabilit . Si ori ne reorganizam relatia , sa devina una mai serioasa , ori ....
balanta spune:
..oricat de toleranta sunt, draga AryAdna, dintr-o relatie serioasa poti face la un moment dat una neserioasa...dar din una neserioasa, una serioasa....mai va...asa ca mai cauta...macar la anii inocentei zic eu....o relatie pe care o crezi serioasa te face sa fii mai serioasa...
cu varsta, dupa ani de trai si cine stie ce nefericiri si frustari ai tot dreptul sa devii mai "neserioasa"...numa sa nu vina iubirea dupa tine peste vreo 10 ani si sa apari pe aici disperata cu continuarea la "nu te mai iubesc, adio sau compromis?"
Deianira spune:
Adriana, pentru ce sa lupte? Pentru un nenorocit care o insala? Eu as fugi mancand pamantul. Si nu te amagi cu relatia ta serioasa, ca nu cunosti un om 100% dupa 10 ani, dupa doua luni numa relatie serioasa nu o poti numi, cu atat mai putin cu cat il si inseli pe 22.
E tare complicata viata ta, eu ti-as sugera sa faci un pic de ordine, daca simti si tu nevoia, bineinteles.
XIO spune:
citat din mesajul lui AryAdna1-9 Am adus-o in tema pe iubita lui , la varsta de 28 de ani care nu`i la casa ei , pt ca cineva mi-a spus ca am 22 si timpul trece si ma voi trezi la nu stiu cati ani singura. Vroiam doar sa scot in evidenta ca : Nu la mine sta problema mai mare , ca eu am 22 . La ea e mai rau si ea ar trebui sa lupte pt relatia ei. Nu il vreau inapoi noideea . Stiu ca-i de necrezut . Pur si simplu ne simtim bine in pat si vorbind ca doi prieteni . Ma invart intre ei doi acum , pt ca din amandoi reusesc sa fac un barbat ideal . Cu iubitul meu - nu prea se poate discuta ...din mai multe motive . Cu el mai mult fapte , nu se pierde in detalii . Celalalt - e un barbat mai matur , cu care poti sa te asezi la un pahar de vorba si cu care in pat lucrurile decurg diferit . O sa am o discutie cu iubitul meu chiar in seara asta . Asa am stabilit . Si ori ne reorganizam relatia , sa devina una mai serioasa , ori .... |
esti constienta ca sunt inselate si femeile frumoase si cu tot ce e trebe , gen Liz Hurley. Sincera sa fiu si eu m-am mirat ca ea chiar a divortat de Hugh Grant dupa poveste cu prostituata si sexul oral(era si uratica prostituata), ma asteptam sa-l ierte , ca se potriveau de minune , se iubeau, si n-a fost o relatie , cum ai tu , a fost un sex oral platit.
si nu , n-ai de ce sa lupti pt. unul care te barfeste intre cei 2 sani ai amantei
***Fur is for petting**
http://www.xfactor.ro/#tp (produse eco)
http://www.adoptiicaini.ro/adoptii-virtuale/
http://www.adoptiipisici.ro/adoptii-virtuale/
http://freecycletm.ecosapiens.ro/
http://accesoriisihaine.blogspot.com/
http://www.4animals.ro/ajuta.html
Laura25 spune:
noideea, ca sa te citez ... in caz ca te jignesc, sa ma ierti. Dar eu am asistat la toata povestea ta expusa pe forum si ... e jenant sa vii tocmai tu sa declari ca o tipa pe care o stii din 10-15 mesaje scrise pe un forum (pe care din interpretarea pe care le-o dai nici nu le-ai citit cu atentie) e 'demaged' si sa-i dai sfaturi cum sa se 'repare'. Las-o balta!
Bazar pentru Robi
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Fotografiile noastre Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
n/a spune:
Laura25, tocmai pentru ca stiu cum e sa fi "damaged", am tot "dreptul" sa vin sa spun ca varianta pustoicei nu e buna.
Si eu sufar, dar varianta ca as incepe sa gandesc ca ea nu mi se pare o idee prea buna pentru viitorul relatiilor mele.
Laura25, am o rugaminte, incearca sa nu te mai agati de mine incercand sa-mi spui ce trebuie sa fac pe forum sau nu ca parca esti o lipitoare.
E forum public? Avem dreptul la pareri? Mi-o expun, buna, rea, chiar daca tu crezi ca nu am dreptul. Ti s-a pus pata pe mine?
Din cate vad esti moderator.... am incalcat regulamentul? Si stii.... ariadna, pustoaica, nu a avut nimik de comentat la adresa mea, asa ca nu inteleg care este problema ta. Deja mi se pare ca exagerezi.
Gandim diferit. Get used to it. Si.... give me a breack.
Nu insemna ca daca am eu probleme nu ma pot exprima cu privire la problemele altora. Please!!!!
tcristy spune:
1. Da te numesti amanta
2. Daca ai 28 de ani esti batran ?!
3. Ce relatie ai daca tu iti inseli partenerul?
4. Dupa ce te casatoresti apar copii 1, 2 sau 3,deci te schimbi si nu mai arati la fel ca la 20 de ani.
5. Noideea daca scrii in engleza crezi ca esti mai interesanta?