Targoviste (10)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Cine imi recomanda si mie un dr de fam bun in Tgv?

Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tuinea spune:

Buna fetelor!
Scuze ca nu am mai intrat dar am fost la mare. Acum sunt un pic mai relaxata desi nu am motiv. Nu am obtinut jobul. Presimtirile mele au fost gresite... Nu stiu ce sa mai zic. Am aflat cine l-a obtinut: tot cineva din interior. Poate si asta este un motiv.
In fine fac aplicatii ...
Flori in ce bloc va luati apartament? Ma bucur mult de tot pentru voi! Abia astept sa ne intalnim la joaca cu gansacii.
Miha imi pare rau ca te-am ratat...Poate data viitoare
Noi azi am fost la vulcanii noroiosi. M-am intalnit cu un prieten de-al meu dupa 7 ani!
Cat despre medic de fam,ilie dr Stefana este foarte buna - in special pentru pitic. Eu o am pe Roxy la ea si este o doamna si jumatate.
Va pupic si sper sa intru cat de curand.

Mergi la inceput

Cristina zi-mi unde o gasesc pr dr Stafana. Iti las Pm cu adresa unde ma mut.

Mergi la inceput

Buna!
Eu tot job hunt...
Flori pe dr Stefana o gasesti in micro 6 de la Roger mergand in jos pe strada aceea ajungi la o sterada care se face la dreapta drept in fata in blocul ala la parter vezi cabinetul dumneaei.
Va pupacesc!

Mergi la inceput

Buna fetelor!

Eu maine plec o fuga pana la Viena si pana luni nu mai am net.
Sper sa ne auzim sanatosi.

Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Neata!

Cristina imi pare rau de job...Distractie placuta la Viena!

Noi in weekend plecam pe cheile Nerei...iar sapt aviatoare mergem la pitici...mi-e asa dor de ei...dar s-au simtit foarte bine!

Va pup!

Mergi la inceput

Distractie placuta, fetelor!

Mergi la inceput

Buna fetelor!
Si eu inapoi de la Viena. A fost frumos, ne-am sinmtit bine dar nu imi plac localnicii. Tare apatici... Nu as putea trai intr-o astfel de tara. Unde m-am obisnuit eu cu spiritul irlandez probabil. Aici strazile pustii. Decat in zonele de vizitat aglomeratie. Localnicii numai pititi...
La intoarcere aseara am avut un zbor de nu se poate... Am fost cred ca ultimul zbor care a aterizat aseara la baneasa. urmatorul de la Wizz a fost trimis la Cluj.
O sa pun si pozici promit.
cat despre joburi nu am nici o veste inca. Nu sunt prea multe sa aplic la momentul asta.
Va pupic. Fug ca vin baietii cu mobila.

Mergi la inceput

Cristina bine ai revenit! Ce ati patit la intoarcere?

Cine face capitol nou? Je nu se pricepe.

Mergi la inceput

Buna fetelor!
Flori a fost furtuna aceea de duminica seara si daca nu fulgera si a plouat cu galeata in Bucuresti. Am stat o gramada in avion pana cand s-a mai oprit furtuna.
Am so o veste bunici ca. Ieri am primit prin posta o invitatie la interview de la o universitate din UK. Ei vor sa merg acolo ... Eu inca am o gramada de treburi asa ca as prefera prin telefon .. Nu stiu ce sa fac si maine trebuie sa ma hotarasc ca poimaine ar trebui sa zbor.

Va pupic si ne mai auzim!

Mergi la inceput